Silent Disco

De Silent disco is voor elk evenement geschikt. Iedereen krijgt zijn of haar eigen koptelefoon en met muziek. Door deze koptelefoons hoort iedereen dezelfde of juist een andere muziek. Het meest grappige is om af en toe de koptelefoon weer af te zetten en te ervaren hoe iedereen los gaan op zijn of haar tunes.

Naast dat dit een perfecte sfeermaker is, heeft het ook veel voordelen. Je kunt dit op elke locatie doen want je heb geen last van geluidoverlast. Als je even wilt praten met iemand, zet je de koptelefoon af en hoe je niet in elkaars oren te schreeuwen. Je kunt relaxed met elkaar praten.

Bovendien kan je bij een zo’n “stille” disco gemakkelijk op de verschillende behoeften van jouw gasten inspelen. De koptelefoons hebben diverse kanalen met verschillende genres.

Van 10 tot 5.000 gebruikers: altijd schone, goed werkende koptelefoons, met de hoogst mogelijke geluidskwaliteit, dankzij de juiste geluidscompressie en equalizing.

Deze add-on is geschikt voor elke groep en elk type evenement dat je bij UP Events organiseert.

Voorbeeld evenement met activaties

16:30 – 17:00 aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 teambuilding activiteit
16:30 – 20:45 drankarrangement
19:00 – 20:45 BBQ Smoker
20:30 – 21:30 IJsco kar
21:00 – 22:15 Silent disco party
16:00 – 00:00 Professionele Eventfotograaf

 

Silent disco is inclusief:

De silent disco is direct compleet geregeld en dus inclusief:

  • Koptelefoons
  • Perfecte sfeermaker
  • DJ
  • Met meerdere kanalen

Met elkaar stemmen we af met welke muziek je deze wilt hebben en of je kiest voor meerdere kanalen of niet.

Prijs op onze locatie

Tijdsduur: 75 minuten
Prijs Silent disco: op aanvraag

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw event. Of dat nu een teamuitje, bedrijfsfeest of familiefestival is! Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!