Springkussen

Geef je binnenkort een feest of organiseer je een evenement bij UP Events? En ben je op zoek naar een leuke aanvulling voor de kids? Dan kan een springkussen niet ontbreken op jouw feest. De kids hoeven zich namelijk geen moment te vervelen en kunnen heerlijk springen. En een plek waar kinderen meer plezier zullen beleven dan op een springkussen bestaat niet. Ze kunnen springen, salto’s maken, gieren en zichzelf helemaal in het zweet werken.

Met een springkussen bied je de kids een hoop vermaak en tover je het evenement gegarandeerd om in een groot succes. Je beschikt 4 uur lang over het springkussen om hier vrijblijvend gebruik van te maken. Zo kunnen de kids er lekker even tussen uit knijpen. De kinderen zijn zichzelf lekker aan het vermaken, terwijl de volwassenen rustig een drankje kunnen doen. Met een springkussen heb je alles compleet voor een mooie beleving.

Deze activatie is geschikt voor iedere groep en elk type evenement dat je bij UP Events organiseert. Daarnaast is het ook leuk om te combineren met de make UP artist.

Onze evenementen locatie

Ons evenemententerrein in Amsterdam beschikt over meerdere loodsen en beachclups waar je met jouw hele bedrijf terecht kan. Ideaal om er een leuke sfeer van te maken voor jouw complete evenement.

Het springkussen is inclusief

  • Uitstekende kwaliteit
  • 4 uur beschikbaarheid over het springkussen
  • Veilige zijkanten

Prijs van het springkussen

Tijdsduur: 4 uur
Prijs van het springkussen: €450, – excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw event. Of dat nu een familie festivalhuwelijksfeest of personeelsfeest is! Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld evenement met activaties

16:30 – 17:00 aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 activiteiten (TIP: met je eigen eventfotograaf)
16:30 – 20:45 drankarrangement
16:30 – 20:30 springkussen
19:00 – 20:45 BBQ
21:00 – 00:00 Feestavond met DJ