Eventfotograaf

Laat jullie bedrijfsevenement vastleggen op de gevoelige plaat! Onze eventfotograaf legt jouw evenement vast en weet de sfeer, de gezelligheid en het succes perfect te pakken. Alle foto’s krijg jullie na afloop digitaal aangeleverd. De fotograaf zal de verschillende onderdelen fotograferen. Zodat jullie achteraf een mooi beeld hebben over het verloop van het evenement. Bijvoorbeeld als de DJ iedereen tot in de late uurtjes laat dansen! Of wat dacht je van jullie geweldige tijd tijdens de verschillende activaties?

De eventfotograaf is inclusief

Of je nu komt voor een bedrijfsuitje of een winter bedrijfsfeest. Een eventfotograaf maakt er altijd iets speciaal van. Als je kiest voor onze fotograaf is dat altijd all inclusief:

  • Professionele eventfotograaf
  • Te gekke attributen, props en gadgets
  • De beste foto’s worden digitaal opgestuurd

Prijs voor een eventfotograaf

We proberen altijd de prijzen zo duidelijk mogelijk op onze website te vermelden. De prijs hieronder kan afwijken als je de fotograaf langer het evenement aanwezig moet zijn.

Tijdsduur: 4 uur
Eindproduct: digitale oplevering van alle foto’s
Prijs: vanaf €1250,00 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een HuwelijksfeestApres ski bedrijfsfeest of Online event is! Combineer de eventfotograaf met onze pakketten zoals het ADD UP 1 of winter wonderland 2 pakket. Bel ons op +31(0)204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld programma

Jullie kunnen zelf de datum en tijd bepalen. Het onderstaande overzicht is een voorbeeld van hoe jullie bedrijfsevent er uit kan zien.

16:30 – 17:00 aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 activiteit
16:30 – 20:45 drankarrangement
19:00 – 20:30 BBQ festival food
21:00 – 00:00 Feest (TIP: met je eigen dj)
16:00 – 00:00 Professionele eventfotograaf

Combineer verschillende evenementen UPgrades om jullie evenement nog meer body te geven.

Diensten voor op jouw evenement

aftermovie evenement amsterdam

Aftermovie

Jouw bedrijfsfestival vereeuwigen? Wij maken een vette aftermovie!

Beveiliging Evenement Amsterdam

Beveiliging

Kies voor beveiliging op jouw bedrijfsevenement in Amsterdam. Een nette gastheer of gastvrouw die zorgt voor een prettige sfeer op jouw evenement.

Medische Hulpverlening Evenement Amsterdam

Medische hulpverlening

Soms wil je net iets meer medische hulpverlening tijdens je evenement. Denk hierbij aan een EHBO post of medische dienst.

Garderobe Bedrijfsevenement Amsterdam

Bewaakte garderobe

Een van die dingen die je bedrijfsevenement echt nodig heeft is wel een bewaakte garderobe. Hangen jouw gasten zelf hun jas op of wil je net iets meer.

Transport Amsterdam

Transport

De beste manier om van A naar B te komen.