Eventfotograaf

Laat jullie bedrijfsevenement vastleggen op de gevoelige plaat! Onze eventfotograaf legt jouw evenement vast en weet de sfeer, de gezelligheid en het succes perfect te pakken. Alle foto’s krijg jullie na afloop digitaal aangeleverd. De fotograaf zal de verschillende onderdelen fotograferen. Zodat jullie achteraf een mooi beeld hebben over het verloop van het evenement. Bijvoorbeeld als de DJ iedereen tot in de late uurtjes laat dansen! Of wat dacht je van jullie geweldige tijd tijdens de verschillende activaties?

De eventfotograaf is inclusief:

Of je nu komt voor een bedrijfsuitje of een winter bedrijfsfeest. Een eventfotograaf maakt er altijd iets speciaal van. Als je kiest voor onze fotograaf is dat altijd all inclusief:

  • Professionele eventfotograaf
  • Te gekke attributen, props en gadgets
  • De beste foto’s worden digitaal opgestuurd

Prijs voor een eventfotograaf

We proberen altijd de prijzen zo duidelijk mogelijk op onze website te vermelden. De prijs hieronder kan afwijken als je de fotograaf langer het evenement aanwezig moet zijn.

Tijdsduur: 4 uur
Eindproduct: digitale oplevering van alle foto’s
Prijs: vanaf €1250,00 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een huwelijksfeestapres ski bedrijfsfeest of online event is! Combineer de eventfotograaf met onze pakketten zoals het ADD UP 1 of winter wonderland 2 pakket. Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld programma

Jullie kunnen zelf de datum en tijd bepalen. Het onderstaande overzicht is een voorbeeld van hoe jullie bedrijfsevent er uit kan zien.

16:30 – 17:00 aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 activiteit
16:30 – 20:45 drankarrangement
19:00 – 20:45 BBQ smoker food market
21:00 – 00:00 Feest (TIP: met je eigen dj)
16:00 – 00:00 Professionele eventfotograaf

Combineer verschillende evenementen UPgrades om jullie evenement nog meer body te geven.