Après-ski bedrijfsfeest

Een wunderbar Après-ski bedrijfsfeest amsterdam waar de gehele locatie is omgebouwd in Tiroler sfeer. Vier dit bedrijfsthemafeest op de locatie van UP Events. Geniet van overheerlijke Glühwein en waan je, samen met je collega’s, in een enorme Après-skibar. De latten hangen aan de muur, trek je Lederhosen of Dirndl dus aan en kom gezellig Après-skiën bij UP!

Het UP Events terrein in Amsterdam-West is geheel in winterse sferen. Met duizenden lichtjes en een terras met buitenbar waar de lekkerste biertjes worden verzorgd.

Wat is er nog meer mogelijk

Het is ook mogelijk een activiteit zoals ijssculpturen workshop of een escape challenge morte frio toe te voegen aan het Après-ski bedrijfsfeest. En wat dacht je van een heerlijke winter BBQ? Zin in meer sportiviteit, bekijk onze winter games!

Après-ski bedrijfsfeest op maat

Met onze ervaring, kennis van bedrijfsfeesten en de mooiste locatie van Amsterdam wordt jullie Après-ski bedrijfsfeest een gegarandeerd succes. Natuurlijk houden we rekening met de doelstellingen en het budget. Elk bedrijfsfeest kunnen we, samen met jou, compleet op maat maken. Ga je voor een van de vele thema’s die wij al aanbieden? Of heb je zelf een idee? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

De leukste Après-ski activiteiten

Een Après-ski bedrijfsfeest amsterdam is natuurlijk niet compleet zonder echte winter activiteiten. Het Après-ski feest is inclusief de winter games activiteiten: skibroek hangen, bier pul schuiven, spijkers meppen, snow darts en ijspegel vangen.

Maak direct een afspraak om onze locatie te komen bekijken.

Alles is mogelijk

Het programma zoals hier beschreven is een van de vele opties. Wij kunnen ons Après-ski bedrijfsfeest concept geheel voor je op maat maken. Of het nu voor een bedrijfskerstfeest, bedrijfsthemafeest of de nieuwjaarsborrel is. Wil je liever een korter programma of juist een programma dat nog uitgebreider is? Neem gerust contact met ons op per telefoon 020-4635850 of via het contactformulier.

Standaard pakketten

Wij hebben per bedrijfsfeest 3 pakketten gemaakt. In de zomermaanden kun je kiezen uit bedrijfsfestival pakket 1, bedrijfsfestival pakket 2 en bedrijfsfestival pakket 3. In de wintermaanden kun je kiezen uit de pakketten winter wonderland 1, winter wonderland 2 en winter wonderland 3. De pakketten zijn handig om een beeld te geven van de mogelijkheden. Een leidraad zullen we maar zeggen. Zo hebben we voor elk budget een pakket dat erbij past. Je kunt de pakketten eventueel uitbreiden met de leukste evenementen UPgrades. Deze staan bij elke pakket vermeld. Zo stel je heel eenvoudig je eigen bedrijfsfeest samen. De prijzen staan er bij, dus geen verrassingen.

Proef de sfeer

Bekijk hier een aantal voorbeelden van bedrijfsfeesten die wij tot een succes hebben gemaakt. Het geeft een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is op onze locatie. Of je nu kiest voor een Après-ski bedrijfsfeest, zomerbedrijfsfeest of een winterbedrijfsfeest.

Personeelsfeest winter

Winter wonderland bedrijfsfeest

Tips voor het organiseren van jullie Après-ski bedrijfsfeest

Wie nodig je uit voor het Après-skii bedrijfsfeest

Het lijkt wellicht een gekke vraag. Ja, het personeel natuurlijk. Maar wat dacht je van de aanhang van de medewerkers? Hierdoor wordt het niet alleen een leuke manier om je personeel te bedanken voor hun inzet. Het zorgt voor verbinding tussen werk en de thuisomgeving. In het geval dat de hele familie mee komt is natuurlijk een familie festival ook een heel goede en leuke optie.

Après-ski bedrijfsfeest met een doel

Een Après-ski bedrijfsfeest hoeft niet zo maar een feest te zijn. Het is onderdeel van het groter geheel van jullie bedrijf. Bedenk altijd goed van te voren waarom je het Après-ski bedrijfsfeest organiseert. Waarom komen mensen bij jullie werken? Waarom kiezen ze voor jullie bedrijf? Organiseer een bedrijfsfeest altijd met een doel voor ogen. Zorg voor een rode draad die duidelijk herkenbaar is voor het personeel.

Activiteiten op het Après-ski bedrijfsfeest

In onze, steeds sneller gaande, maatschappij zijn mensen erg verwend geraakt. Een Après-ski bedrijfsfeest waar een biertje gedronken word en een dj plaatjes afdraait is niet meer van deze tijd. Het verwachtingspatroon bij veel medewerkers is nu eenmaal hoog. Vaak wordt er gekozen om diverse activiteiten en activaties aan te bieden. Je kunt kiezen voor een live band, bekende dj of zelfs beide. Wij raden je aan om iets meer geld uit te geven aan een goede act dan daar op te bezuinigen. Het optreden is vaak waar nadien het meest over wordt gesproken.

Een jaarlijks bedrijfsfeest

Een jaarlijks bedrijfsfeest is een terugkerend hoogtepunt voor je personeel. Hier kijkt men elk jaar weer reikhalzend naar uit. Probeer er voldoende budget voor vrij te maken zodat het ook echt een hoogtepunt wordt. Het is een van de manieren om je waardering en trots te laten blijken aan je personeel. Je hoeft echt geen fortuin uit te geven voor een super Après-ski bedrijfsfeest.

De mooiste bedrijfsevenementen

Winterwonderland 1
Winterwonderland package

Winter Wonderland 1

Ontdek Winter Wonderland 1 bij UP Events: sfeer, games & een beleef een unieke kerstfeest in Amsterdam.

Gezellig groepsuitje in de winter met sneeuwdecoraties en lichtjes bij UP Events Amsterdam.
Laat de winter maar komen! 🌨️ Een avond vol magie en gezelligheid bij UP Events Amsterdam. #WinterWonderland #UPEvents

ADD UP Winter 1

Sprankelend winterfeest in Amsterdam: kies jouw favorieten activiteit & geniet van een winters menu.

Add up party winter
Winter evenement bij UP Events

ADD UP Winter Party

Gezelligste winterparty in Amsterdam: kies jouw activiteit & smul van een winters menu.

Hoe anderen hun Après-ski bedrijfsfeest in Amsterdam vonden

Great fun. Plenty of refreshments before and after the game. Very friendly staff.
Brad C
Brad C
1712927080
Great experience doing bubble football was a great laugh
Toplocatie voor ons team uitje! Veel dank aan Jero en Joas voor de leuke begeleiding en professionele aanpak. Aanrader.
Marjan Kaddouri
Marjan Kaddouri
1712849597
Had so much fun during the djembe workshop. Food was also fantastic. Would reccommend it for the team events
karanisogluu
karanisogluu
1712774896
Our team had a great time. Perfect levels of difficulty and teamwork. Beautiful outdoor spaces and good food.
Chad Armitstead
Chad Armitstead
1712763267
Jiban Fiction
Jiban Fiction
1712752128
amr atia
amr atia
1712347899
Wat een top bedrijf! Zeker een aanrader als je een bedrijfs feest wilt geven die tot in de puntjes verzorgd word!
Joey Matthijs
Joey Matthijs
1712217647
Zou up events iedereen aanraden die een bedrijfsfeestje/uitje wil organiseren. Alles goed geregeld, locatie ziet er top uit en leuk personeel!
Marlon Petta
Marlon Petta
1712217546
js_loader