Make UP artist

Onze make UP artist maakt van jouw gasten bijzondere creaties. Het is super leuk om je bedrijfsfeest aan te vullen met enkele activaties en entertainment zoals deze. Het zorgt voor dynamiek en dat mensen altijd iets te doen hebben. Dit werkt bijvoorbeeld super tof op een Winter wonderland of Bedrijfskerstfeest. Van deftige dames tijdens een kerstfeest of Nieuwjaarsborrel tot super toffe monsters tijdens een Halloween bedrijfsfeest. Onze artist zullen de gasten versteld laten staan. Het lijkt zo eenvoudig maar we kunnen beloven dat het dit niet is.

Make UP artist voor kids

Ook voor de kleintjes kan een make UP artist een super leuke toevoeging zijn. Wat dacht je van het maken van de gaafste glittertatoos of een echte fee? Een ding is zeker de kids zijn er dol op. Dit is een goede toevoeging op elk Familiefestival of Personeelsfeest waar de kleintjes meekomen. Door ze om te toveren zul je ze zien stralen. En wat wil elke ouder nu liever. Als de kinderen blij zijn, zijn de ouders dat meestal ook. Denk je aan het organiseren van een bedrijfsfeest waar de kids welkom zijn? Kijk dan ook eens naar de speelhoek voor kinderen.

Prijs van een make UP artist

Wij hanteren een vaste prijs. Dit is onafhankelijk van het aantal personen dat er gebruik van maken. Je kunt er voor kiezen het aantal uur te verlengen. De prijs zal dan naar ratio toenemen.

Duur: 4 uur
Prijs 1 artist: €565,- excl. btw

Of je nu kiest voor de make UP artist, een custom made gps game of online escape game, wij staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of voor een offerte voor jouw evenement. Voor bijvoorbeeld jullie Halloween bedrijfsfeest, Winter wonderland bedrijfsfeest of Bedrijfsfestival! Bel ons op +31(0)204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld evenement met activatie

De meest te gekke activaties maken elk bedrijfsfeest tot een succes. Hieronder vind je een voorbeeld van hoe jullie bedrijfsevenement er uit zou kunnen zien. Natuurlijk kun je het programma geheel op maat maken. Overleg met een van onze collega’s en we maken graag de offerte die perfect aansluit bij jullie wensen.

Het leukste entertainment voor jouw evenement

akoestische muziek addon festival amsterdam

Akoestische muziek

Versterk de sfeer van een zwoele zomeravond met geweldige live akoestische muziek.

dj festival amsterdam

DJ

Maak je bedrijfsevenement of festival compleet met een DJ die draait!

Goochelaar Bedrijfsevenement Amsterdam

Goochelaar

Echte entertainers, dat zijn onze professionele goochelaars. Ze laten je publiek versteld staan met hun onnavolgbare goocheltrucs.

karaoke bedrijfsfeest amsterdam

Karaoke

Meezingen met de leukste nummers tijdens jullie eigen karaoke! De perfecte ijsbreker voor elk evenement!

Activaties bedrijfsfeest Amsterdam Karaoke Caravan

Karaoke caravan

Een karaoke bar in een caravan? Ja, deze mannen maken er een echt feestje van.

Toiletdame Act diensten Bedrijfsevenement Amsterdam

Toiletdames act

Niets is zo fijn als een schoon toilet op een bedrijfsevenement. Beb en Toos zorgen voor proper entertainment.

Bedrijffeest Amsterdam Steltenloper

Stelten act

Te gekke stelten acts in veel verschillende thema’s. Van obers op stelten tot dancing sunflowers.

photobooth polaroid amsterdam

Polaroid photobooth

Polaroids zijn geweldige aandenkens aan jouw toffe bedrijfsevenement!

Add-on Silent Disco

Silent disco

De silent disco is een muisstille ervaring die een echte extra dimensie geeft aan je evenement. Een feestend publiek met draadloze koptelefoons.

Speelhoek voor kinderen evenement Amsterdam

Speelhoek voor kinderen

Ook voor de kids hebben wij het leukste vermaak want ook een bedrijfsevenement kan erg leuk zijn voor kinderen. Onze medewerkers zorgen leukste kinderactiviteiten.

Sprinkussen Evenement Amsterdam

Sprinkussen

Ook voor de kleintjes hebben we de leukste activaties. Dit springkussen is een gegarandeerd succes waar de kleintjes uren mee zoet zijn.