Make UP artist

Onze make UP artist maakt van jouw gasten bijzondere creaties. Het is super leuk om je bedrijfsfeest aan te vullen met enkele activaties en entertainment zoals deze. Het zorgt voor dynamiek en dat mensen altijd iets te doen hebben. Dit werkt bijvoorbeeld super tof op een winter wonderland of bedrijfskerstfeest. Van deftige dames tijdens een kerstfeest of nieuwjaarsborrel tot super toffe monsters tijdens een Halloween bedrijfsfeest. Onze artist zullen de gasten versteld laten staan. Het lijkt zo eenvoudig maar we kunnen beloven dat het dit niet is.

Make UP artis voor kids

Ook voor de kleintjes kan een make UP artist een super leuke toevoeging zijn. Wat dacht je van het maken van de gaafste glittertatoos of een echte fee? Een ding is zeker de kids zijn er dol op. Dit is een goede toevoeging op elk familiefestival of personeelsfeest waar de kleintjes meekomen. Door ze om te toveren zul je ze zien stralen. En wat wil elke ouder nu liever. Als de kinderen blij zijn, zijn de ouders dat meestal ook. Denk je aan het organiseren van een bedrijfsfeest waar de kids welkom zijn? Kijk dan ook eens naar de speelhoek voor kinderen.

Prijs van een make UP artist

Wij hanteren een vaste prijs. Dit is onafhankelijk van het aantal personen dat er gebruik van maken. Je kunt er voor kiezen het aantal uur te verlengen. De prijs zal dan naar ratio toenemen.

Duur: 4 uur
Prijs 1 artist: €495,- excl. btw
Prijs 2 artists: € 895,- excl. btw

Of je nu kiest voor de make UP artist, een custom made gps game of online escape game, wij staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of voor een offerte voor jouw evenement. Voor bijvoorbeeld jullie Halloween bedrijfsfeest, winter wonderland bedrijfsfeest of bedrijfsfestival! Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld evenement met activatie

De meest te gekke activaties maken elk bedrijfsfeest tot een succes. Hieronder vind je een voorbeeld van hoe jullie bedrijfsevenement er uit zou kunnen zien. Natuurlijk kun je het programma geheel op maat maken. Overleg met een van onze collega’s en we maken graag de offerte die perfect aansluit bij jullie wensen.