Halloween bedrijfsfeest Amsterdam

Hoe organiseer je een fantastisch maar betaalbaar Halloween bedrijfsfeest in Amsterdam? Bij UP Events in Amsterdam ben je daarvoor op de juiste plek! Een Halloween bedrijfsfeest is een personeelsfeest volledig in het thema van Halloween. UP Events verzorgt jouw evenement van begin tot eind en volledig binnen jouw budget.

We maken jouw Halloween bedrijfsfeest op maat en zijn daarin erg flexibel. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw collega’s dit Halloween feest nooit meer vergeten. De locatie kleden wij aan in horrorthema met spookachtige decoratie. Jullie krijgen een eigen event manager die ervoor zorgt dat alles geregeld is zoals afgesproken. We vinden het namelijk belangrijk dat je zelf ook volop van jullie bedrijfsfeest kunt genieten. Wij verzorgen de meest heerlijke hapjes & drankjes met thematische twist. Begeleiden een fantastische teambuilding activiteit om tijdens jullie feest te doen. En hebben een DJ die echt elke collega aan het dansen krijgt. Nodig je gasten uit om zich te verkleden en dan maakt de photobooth jullie bedrijfsfeest helemaal af met blijvende herinneringen.

Onze locatie in Amsterdam

Onze evenementen locatie is in Amsterdam-West en zeer geschikt voor jouw Halloween bedrijfsfeest. Zeer goed te bereiken met de auto met gratis parkeren of met het Openbaar Vervoer. Zowel van Centraal Station als Sloterdijk vertrekt een bus naar de Aalbersestraat vanaf waar het nog een kleine 10 minuten lopen is. Transport kunnen we zeer voordelig voor je organiseren, zo komen jouw gasten helemaal in stijl aan.

Facts over UP Events

  • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
  • 4,8 sterren op Google Reviews
  • Meer dan 15 jaar ervaring in memorabele events
  • Lid van VeBon (veilig buitensporten), Recron en TUV gecertificeerd
  • Gratis parkeren voor de deur, in Amsterdam, echt waar!

Waarom een Halloween bedrijfsfeest bij UP Events

  • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
  • Elke dag enthousiast personeel om jouw event een succes te maken
  • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
  • Value for money / je krijgt waar voor je geld
  • Toch niet helemaal happy, kom je terug!

Halloween bedrijfsfeest op maat

Met onze ervaring, kennis van bedrijfsfeesten en de mooiste locatie van Amsterdam wordt jullie evenement een gegarandeerd succes. Natuurlijk houden we rekening met de doelstellingen en het budget. Elk Halloween bedrijfsfeest kunnen we, samen met jou, compleet op maat maken. Ga je voor een van de vele thema’s die wij al aanbieden? Of heb je zelf een idee? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Standaard pakketten

Wij hebben per bedrijfsfeest 3 pakketten gemaakt. De pakketten zijn handig om een beeld te geven van de mogelijkheden. Een leidraad zullen we maar zeggen. Zo hebben we voor elk budget een pakket dat erbij past. Je kunt de pakketten eventueel uitbreiden met de leukste activaties. We noemen deze add-ons. Deze staan bij elke pakket vermeld. Zo stel je heel eenvoudig je eigen Halloween bedrijfsfeest samen. De prijzen staan er bij, dus geen verrassingen.

Proef de sfeer

Bekijk hier een aantal voorbeelden van feesten die wij tot een succes hebben gemaakt. Het geeft een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is op onze locatie. Of je nu kiest voor een Halloween bedrijfsfeest, zomerbedrijfsfeest of een winterbedrijfsfeest.

Congrestival
13 sprekers, 200 personen plenair, 8 break-out sessies, congres game

Zomer bedrijfsfestival
350 personen

Winter wonderland personeelsfeest
350 personen – Loods 7

Kerstshoppen met het bedrijf
150 personen, kerstpakket shoppen

Tips voor het organiseren van jullie Halloween bedrijfsfeest

Wie nodig je uit voor het Halloween bedrijfsfeest

Het lijkt wellicht een gekke vraag. Ja, het personeel natuurlijk. Maar wat dacht je van de aanhang van de medewerkers? Hierdoor wordt het niet alleen een leuke manier om je personeel te bedanken voor hun inzet. Het zorgt voor verbinding tussen werk en de thuisomgeving. In het geval dat de hele familie mee komt is natuurlijk een familie festival ook een heel goede en leuke optie.

Halloween bedrijfsfeest met een doel

Een Halloween bedrijfsfeest hoeft niet zo maar een feest te zijn. Het is onderdeel van het groter geheel van jullie bedrijf. Bedenk altijd goed van te voren waarom je het Halloween bedrijfsfeest organiseert. Waarom komen mensen bij jullie werken? Waarom kiezen ze voor jullie bedrijf? Organiseer het een Halloween bedrijfsfeest altijd met een doel voor ogen. Zorg voor een rode draad die duidelijk herkenbaar is voor het personeel.

Activiteiten op het Halloween bedrijfsfeest

In onze, steeds sneller gaande, maatschappij zijn mensen erg verwend geraakt. Een Halloween bedrijfsfeest waar een biertje gedronken word en een dj plaatjes afdraait is niet meer van deze tijd. Het verwachtingspatroon bij veel medewerkers is nu eenmaal hoog. Vaak wordt er gekozen om diverse activiteiten en activaties aan te bieden. Je kunt kiezen voor een live band, bekende dj of zelfs beide. Wij raden je aan om iets meer geld uit te geven aan een goede act dan daar op te bezuinigen. Het optreden is vaak waar nadien het meest over wordt gesproken.

Een jaarlijks bedrijfsfeest

Een jaarlijks bedrijfsfeest is een terugkerend hoogtepunt voor je personeel. Hier kijkt men elk jaar weer reikhalzend naar uit. Probeer er voldoende budget voor vrij te maken zodat het ook echt een hoogtepunt wordt. Het is een van de manieren om je waardering en trots te laten blijken aan je personeel. Je hoeft echt geen fortuin uit te geven voor een super Halloween bedrijfsfeest in Amsterdam.