Winter wonderland bij UP Events

Met het winter wonderland festival kunnen jullie in de koude wintermaanden bij UP Events genieten van een omgetoverd winter paradijsje. De omgeving is omgeven van lichtjes onder de tenten, in de bomen en langs de wanden. Op het middenplein brandt een vuurtje en natuurlijk ontbreekt de glühwein niet. Dit is een winterfeest zoals je nergens anders vindt. Onze winter wonderland concept is een all inclusive feest. Geniet van de borrel, hapjes, de BBQ en de mensen om je heen!

Waan je in de sprookjesachtige beleving en geniet. Heb je zelf nog wensen, dan kunnen we in overleg het arrangement samenstellen naar smaak.

Wat is er nog meer mogelijk?

Het is ook mogelijk een activiteit zoals IJssculpturen workshopGraffiti workshop of een Escape Challenge Morte Frio toe te voegen aan het winter wonderland feest. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tevens is het mogelijk om het winter wonderland feest te combineren met het shoppen van je eigen kerstpakket. Samen spreken we de tegoeden af waarmee de bezoekers kerstcadeaus kunnen shoppen. Door middel van waardebonnen die de feestgangers krijgen, kunnen ze zelf de leukste dingen shoppen voor de kerstdagen of feestdagen.

Vraag vrijblijvend een winter wonderland offerte aan

Benieuwd naar alle mogelijkheden bij UP Events? Vul dan het contactformulier in. Ook voor groepen van afwijkende grootte hebben wij geweldige mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan winterse activiteiten gevolgd door een lekkere winterse BBQ of vergadersessies met inspirerende workshops, geheel in winterthema!

Winter Wonderland