Karaoke caravan

Is jouw programma nog net niet helemaal compleet dan is de karaoke caravan de oplossing. De karaoke caravan ontbreekt aan niets om van jouw programma een groot feest te maken. Gezamenlijk uit volle borst je favoriete hits zingen en kijken wie het zangtalent is onder jullie. De karaoke caravan brengt altijd het beste en grappigste in de mensen naar boven en is daarom de perfecte activatie voor jouw evenement. Het geeft gegarandeerd plezier, want wat is er leuker dan tijdens jouw evenement mee te zingen met bekende hits. De DJ weet in elke stijl een feestje te bouwen.

Met een groot scherm, discoverlichting, microfoons en een enthousiaste feest DJ zal van jullie feestje een knalfuif gemaakt worden. Van buiten is het een doodgewone caravan, maar van binnen is het één groot feest. De entertainers draaien in de karaoke-caravan verschillende hits en klassiekers. Het enige wat jullie hoeven te doen, is ongegeneerd hard meezingen.

Deze Add On is geschikt voor iedere groep en elk type evenement dat je bij UP Events organiseert. Daarnaast is het ook te combineren met een videograaf die al jullie activiteiten bundelt in een korte aftermovie.

Onze evenementenlocatie in Amsterdam

Ons evenemententerrein in Amsterdam beschikt over meerdere loodsen en beachclubs waar je met jouw hele bedrijf terecht kan. Ideaal om er een leuke sfeer van te maken voor jouw complete evenement.

Voorbeeld evenement

16:30 – 17:00 aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 activiteit
16:30 – 20:45 drankarrangement
19:00 – 20:45 BBQ Smoker
21:00 – 00:00 feest met karaokecaravan
20:30 – 21:30 ijsco kar
16:30 – 00:00 professionele eventfotograaf

De karaoke caravan is inclusief

  • Groot scherm
  • Muziekinstallatie
  • Disco verlichting
  • Dj
  • Professioneel geluid
  • Perfecte ijsbreker

Prijs van karaoke caravan

Tijdsduur: 4 uur
Prijs activatie karaoke caravan: €2800,- excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een congrestival, personeelsfeest of nieuwjaarsborrel is! Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!