Karaoke caravan

Is jouw programma nog net niet helemaal compleet dan is de karaoke caravan de oplossing. De caravan ontbreekt aan niets om van jouw programma een groot feest te maken. Gezamenlijk uit volle borst je favoriete hits zingen en kijken wie het zangtalent is onder jullie. Hij brengt altijd het beste en grappigste in de mensen naar boven.  En is daarom de perfecte activatie voor jouw evenement. Het geeft gegarandeerd plezier, want wat is er leuker dan tijdens jouw evenement mee te zingen met bekende hits. De DJ weet in elke stijl een feestje te bouwen.

Met een groot scherm, discoverlichting, microfoons en een enthousiaste feest DJ zal van jullie feestje een knalfuif gemaakt worden. Van buiten is het een doodgewone caravan, maar van binnen is het één groot feest. De entertainers draaien in de karaoke caravan verschillende hits en klassiekers. Het enige wat jullie hoeven te doen, is ongegeneerd hard meezingen.

Deze evenementen UPgrade is geschikt voor iedere groep en elk type evenement dat je bij UP Events organiseert. Daarnaast is het ook te combineren met een videograaf die al jullie activiteiten bundelt in een korte aftermovie.

Onze evenementenlocatie in Amsterdam

Ons evenemententerrein in Amsterdam beschikt over meerdere loodsen zoals loods 6 en loods 7. Daarnaast hebben we onze eigen karaoke loods. Bovendien hebben we twee eigen beachclubs . Hier kun je met het hele bedrijf terecht. Ideaal om er een leuke sfeer van te maken voor jouw complete evenement met karaoke caravan.

Voorbeeld evenement

16:30 – 17:00 aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 activiteit
16:30 – 20:45 drankarrangement
19:00 – 20:45 BBQ festival food
21:00 – 00:00 feest met karaoke caravan
20:30 – 21:30 ijsco kar
16:30 – 00:00 professionele eventfotograaf

De karaoke caravan is inclusief

Dit is een van onze te gekke activiteiten. Onze DJ’s maken deze ervaring eentje die jullie niet snel zullen vergeten. Een klein feestje in een feestje zullen we maar zeggen. De karaoke caravan is inclusief:

  • Groot scherm
  • Muziekinstallatie
  • Disco verlichting
  • Dj
  • Professioneel geluid
  • Perfecte ijsbreker

Prijs van karaoke caravan

Onze prijzen staan altijd op de website. Daardoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Zoals gezegd vind je hier de prijzen:

Tijdsduur: 4 uur
Prijs vanaf: €2800,- excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor de karaoke caravan. Bijvoorbeeld voor een Congrestival, Personeelsfeest en Nieuwjaarsborrel! Maar kijk ook eens naar onze activaties. Want dat zijn allemaal kleine leuke activiteiten voor evenementen. Dus waar wacht je op? Bel +31(0)204635850 of vraag online een offerte aan voor jouw dag!

Het leukste entertainment voor jouw evenement

akoestische muziek addon festival amsterdam

Akoestische muziek

Versterk de sfeer van een zwoele zomeravond met geweldige live akoestische muziek.

dj festival amsterdam

DJ

Maak je bedrijfsevenement of festival compleet met een DJ die draait!

Goochelaar Bedrijfsevenement Amsterdam

Goochelaar

Echte entertainers, dat zijn onze professionele goochelaars. Ze laten je publiek versteld staan met hun onnavolgbare goocheltrucs.

karaoke bedrijfsfeest amsterdam

Karaoke

Meezingen met de leukste nummers tijdens jullie eigen karaoke! De perfecte ijsbreker voor elk evenement!

Toiletdame Act diensten Bedrijfsevenement Amsterdam

Toiletdames act

Niets is zo fijn als een schoon toilet op een bedrijfsevenement. Beb en Toos zorgen voor proper entertainment.

Make UP artist Evenement Amsterdam

Make UP artist

Onze make UP artist maakt van jouw gasten bijzondere creaties. Super tof op een Halloween bedrijfsfeest, winter wonderland of bedrijfskerstfeest.

Bedrijffeest Amsterdam Steltenloper

Stelten act

Te gekke stelten acts in veel verschillende thema’s. Van obers op stelten tot dancing sunflowers.

photobooth polaroid amsterdam

Polaroid photobooth

Polaroids zijn geweldige aandenkens aan jouw toffe bedrijfsevenement!

Add-on Silent Disco

Silent disco

De silent disco is een muisstille ervaring die een echte extra dimensie geeft aan je evenement. Een feestend publiek met draadloze koptelefoons.

Speelhoek voor kinderen evenement Amsterdam

Speelhoek voor kinderen

Ook voor de kids hebben wij het leukste vermaak want ook een bedrijfsevenement kan erg leuk zijn voor kinderen. Onze medewerkers zorgen leukste kinderactiviteiten.

Sprinkussen Evenement Amsterdam

Sprinkussen

Ook voor de kleintjes hebben we de leukste activaties. Dit springkussen is een gegarandeerd succes waar de kleintjes uren mee zoet zijn.