Aftermovie

Jouw bedrijfsfestival, evenement of personeelsfeest willen vereeuwigen? Laat ons een te gekke aftermovie van jouw evenement maken! Er gaat niks boven een mooie herinnering die je later nog met je collega’s kunt delen.

Wat is een aftermovie?

Een aftermovie is een video met alle hoogtepunten van jouw (bedrijfs)festival bij ons. Zo kun je je collega’s, familie, vrienden en volgers op Instagram laten weten hoe tof jullie event bij UP Events was. Het festival was een groot succes, en succes moet je delen. Een filmverslag laat zich hier bij uitstek aan ontlenen.

Deze add-on voor je festival is inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Te gekke attributen, probs en gadgets
  • Video is full HD beschikbaar
  • De aftermovie is 100% vrijgegeven, dus kan je overal gebruiken

Prijs voor een aftermovie op onze locatie

Tijdsduur: nader te bepalen
Eindproduct; te gekke aftermovie van 90 seconden
€1750,00 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een CongrestivalWinter wonderland bedrijfsfeest of Bedrijfsfeest is! Bel ons op +31-(0)204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld programma

16:30 – 17:00 aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 activiteit
16:30 – 20:45 drankarrangement
19:00 – 20:45 BBQ
21:00 – 00:00 Feest met dj
16:00 – 00:00 Aftermovie opnamen op jouw evenement

De perfecte dag weg

De gave aftermovie is natuurlijk een perfecte manier om jouw dagje weg vast te leggen en te herinneren. Maar uiteraard zorgen wij op elke mogelijke manier dat jouw evenement gedenkwaardig is. Wij streven er namelijk naar om jou een ervaring te bieden waar je niet alleen jaren over napraat, maar die je ook terug laat komen voor meer.

Hoe doen wij dit? Wij bieden de garantie dat je blijer weg gaat dan dat je kwam. We zorgen voor de geschikte medewerkers, de perfect ingerichte locatie en voor een oog op veiligheid. Niet tevreden? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan om te zien hoe wij onszelf kunnen verbeteren voor jouw volgende evenement.

Weet je nog dat feest wat we vorig jaar hebben gehad bij UP Events?

Diensten voor op jouw evenement

Transport Amsterdam

Transport

De beste manier om van A naar B te komen.

Beveiliging Evenement Amsterdam

Beveiliging

Kies voor beveiliging op jouw bedrijfsevenement in Amsterdam. Een nette gastheer of gastvrouw die zorgt voor een prettige sfeer op jouw evenement.

Medische Hulpverlening Evenement Amsterdam

Medische hulpverlening

Soms wil je net iets meer medische hulpverlening tijdens je evenement. Denk hierbij aan een EHBO post of medische dienst.

Eventfotograaf Amsterdam

Eventfotograaf

Leg je evenement vast op de gevoelige plaat! Onze eventfotograaf legt de mooiste herinneringen voor jullie vast.

Garderobe Bedrijfsevenement Amsterdam

Bewaakte garderobe

Een van die dingen die je bedrijfsevenement echt nodig heeft is wel een bewaakte garderobe. Hangen jouw gasten zelf hun jas op of wil je net iets meer.