Speelhoek voor kinderen

Geef je binnenkort een feest of organiseer je een evenement bij UP Events? En ben je op zoek naar een leuke aanvulling voor de kids? Dan kan een speelhoek niet ontbreken op jouw feest. De kids hoeven zich namelijk geen moment te vervelen en kunnen zich helemaal loslaten in de speelhoek. Zeker een plek waar kinderen veel plezier zullen beleven. De kids kunnen gebruik maken van verschillende speelmaterialen onder professionele begeleiding. Circus spullen, diabolo’s, ballonnen, hoelahoepen en nog veel meer leuke spullen zullen aanwezig zijn.

Met een speelhoek bied je de kids een hoop vermaak en tover je het evenement gegarandeerd om in een groot succes. Je beschikt 4 uur lang over de speelhoek waar de kids vrijblijvend gebruik van kunnen maken. Zo kunnen de kids er lekker even tussen uit knijpen. De kinderen zijn zichzelf lekker aan het vermaken, terwijl de volwassenen rustig een drankje kunnen doen. Met een speelhoek voor de kids heb je alles compleet voor een mooie beleving.

Dit entertainment is geschikt voor iedere groep en elk type evenement dat je bij UP Events organiseert. Daarnaast is het ook leuk om te combineren met het springkussen waarmee je de kids een hoop vermaak biedt.

De speelhoek is inclusief

  • Uitstekende kwaliteit
  • 4 uur beschikbaarheid over divers speelmateriaal
  • Circus spullen, diabolo’s, bellenblazers, ballonnen, hoelahoepen, etc.
  • Professionele begeleiding

Ons evenementen terrein

Ons evenemententerrein in Amsterdam beschikt over meerdere loodsen en Beachclubs waar je met jouw hele bedrijf terecht kan. Ideaal om er een leuke sfeer van te maken voor jouw complete evenement.

Prijs speelhoek voor kinderen

Tijdsduur: 4 uur
Prijs van de speelhoek voor kinderen: €450, – excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een familie festivalhuwelijksfeest of personeelsfeest is! Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld event met speelhoek voor kinderen

16:30 – 17:00 aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 activiteiten (TIP: met je eigen eventfotograaf)
16:30 – 20:45 drankarrangement
16:30 – 20:30 speelhoek voor kinderen
19:00 – 20:45 BBQ