Toiletdames act

Op elk bedrijfsevenement zijn toiletvoorzieningen onmisbaar en hoe leuk is dit te koppelen aan entertainment met onze toiletdames act. Niets is viezer dan een besmeurde toiletbril, zeep over de wastafel en toiletpapier dat opraakt. Onze gezellige toiletdames zorgen voor een brede glimlach op het gezicht van elke toiletbezoeker. De toiletdames houden toezicht op de toiletruimte, maken de toiletten regelmatig schoon en maken graag een gezellig praatje met de gasten. Service en gezelligheid staan voorop, dus een bezoek aan deze toiletdames is een ervaring om nooit te vergeten. Een fris en net sanitair toiletbezoek mag op jouw bedrijfsevenement niet ontbreken. Zeker een handig extraatje om er een geslaagd evenement van te maken.

Deze dienst is geschikt voor iedere groep en elk type evenement dat je bij UP Events organiseert. Daarnaast is de toiletdames act ook te combineren met de bewaakte garderobe, zodat je niet de hele avond op je eigen jas hoeft te letten.

De toiletdames act is inclusief

  • Entertainment
  • Schone heren- en dames toiletten

Onze evenementen locatie

Ons evenemententerrein in Amsterdam beschikt over meerdere loodsen en Beachclups waar je met jouw hele bedrijf terecht kan. Ideaal om er een leuke sfeer van te maken voor jouw complete evenement.

Prijs toiletdames act

Tijdsduur: 5 uur
Prijs activatie toiletdames act bij 2 toiletdames: €895,- excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een afdelingsuitje, bedrijfskerstfeest of congrestival is! Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld event met toiletdames act

16:30 – 17:00 aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 activiteiten (TIP: met je eigen eventfotograaf)
16:30 – 20:45 drankarrangement
19:00 – 20:45 BBQ Smoker
21:00 – 00:00 Feestavond (TIP: met je eigen dj)
16:30 – 20:30 Toiletdames act