Karaoke

Iedereen kent het wel. Meezingen met de leukste guilty pleasures. Na de toffe activiteiten op jouw evenement kan je de competitieve sfeer laten varen. Gezamenlijk uit volle borst jullie favoriete hits zingen en kijken wie het zangtalent is onder jullie. Karaoke brengt altijd het beste en grappigste in de mensen naar boven. Daarom is het een perfecte activatie voor jouw evenement. Het geeft gegarandeerd plezier want wat is er leuker dan tijdens jouw evenement mee te zingen met bekende hits.

Bij ons is karaoke inclusief alle benodigde apparatuur. De songteksten zijn voor de deelnemers duidelijk leesbaar via een beamer met projectiescherm of tv. Smaken verschillen, dus iedereen kan zelf bepalen met welke favoriete hit hij of zij mee willen zingen. Een leuke toevoeging voor een avond vol zang en plezier dus.

Deze activatie is geschikt voor iedere groep en elk type evenement dat je bij UP Events organiseert. Daarnaast is het ook te combineren met de eventfotograaf die jullie leukste momenten vastlegt.

Dit programma is inclusief

Als je kiest om karaoke toe te voegen aan jullie evenement krijg je het volgende.

  • Sing along systeem
  • Perfecte ijsbreker
  • Muziekinstallatie
  • Je kan zelf je eigen nummer opzetten
  • Exclusief begeleiding

Daarnaast hebben jullie een eigen ruimte zodat jullie heerlijk kunnen ontspannen.

Voorbeeld programma

Hieronder vind je een voorbeeld van hoe jullie programma er uit kan zien. Natuurlijk bepaal je de datum en tijd zelf. Zelfs als je alleen karaoke wilt doen met een drankje is dit mogelijk. Zoals gezegd kun je ook andere UPgrades toevoegen.

16:30 – 17:00 Aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 Activiteit
16:30 – 20:45 Drankarrangement
19:00 – 20:45 De lekkerste hapjes
21:00 – 00:00 Feest met karaoke
20:30 – 21:30 IJsco kar
16:00 – 00:00 Professionele eventfotograaf

Prijs karaoke

Karaoke heeft bij UP Events een vaste prijs. Ongeacht het aantal deelnemers.

Duur: 2 uur
Prijs karaoke: €250,- excl. btw

Neem contact met ons op voor jullie evenement. Bijvoorbeeld voor een teamuitje, bedrijfsfeest of familiefestival is! Evenals onze bedrijfspakketten zoals het winter wonderland 2 pakket. Bel ons op 0204635850 of vraag een offerte aan voor uw dag!