Goochelaar

Ooit eerder een optreden van een professionele goochelaar gehad? Beleef magische momenten tijdens jouw programma bij UP Events. Met jarenlange ervaring en professionele aanpak zorgt de goochelaar ervoor dat al jullie hoge verwachtingen waar gemaakt worden. De goochelaar zorgt met kleine, persoonlijke en verbazingwekkende trucs voor een echte wow factor en creëert tijdens jouw feest zeker een geweldige sfeer.

Met een optreden van een goochelaar ben je gegarandeerd verzekerd van een geslaagd evenement dat iedereen zich nog lang zal herinneren. Niet iedere dag krijg je natuurlijk een live optreden. Voor zowel kleine als grote groepen is het mogelijk deze act in te huren. Magie is er voor iedereen! Een goochelaar die verrassende trucs doet, is de perfecte act om iedereen te vermaken en een bijzondere avond te bieden. De kunst van het schijnbare onmogelijke wordt tijdens jullie avond waargemaakt.

Deze activatie is geschikt voor iedere groep en elk type evenement dat je bij UP Events organiseert. Daarnaast is het ook te combineren met een DJ die van jouw feestje een knalfuif weet te maken.

Onze evenementen locatie

Ons evenemententerrein in Amsterdam beschikt over meerdere loodsen en beachclups waar je met jouw hele bedrijf terecht kan. Ideaal om er een leuke sfeer van te maken tijdens jullie complete bedrijfsevenement.

De goochel act is inclusief

  • Goochelaar
  • Verrassende trucs
  • Magisch spektakel
  • Geweldige ervaring

Voorbeeld evenement met activatie

Kies uit de leukste evenementen UPgrades om jullie bedrijfsfeest compleet te maken. Zo kan jullie evenement er uit zien.

16:30 – 17:00 aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 activiteit
16:30 – 20:45 drankarrangement
19:00 – 20:45 BBQ smoker food market
21:00 – 22:45 goochelaar
22:45 – 01:00 entertainment
16:30 – 01:00 professionele eventfotograaf

Prijs voor een goochelaar

Tijdsduur: 1,5 uur
Prijs karaoke: €650,00 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een personeelsfeest of winter wonderland bedrijfsfeest is!
Wat dacht je van het bedrijfsfestival pakket 2? Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!