Bedrijfskerstfeest in Amsterdam

Bedrijfskerstfeest organiseren in Amsterdam? Organiseer een fantastisch bedrijfskerstfeest in Amsterdam bij UP Events. Bij ons ben je daarvoor op het juiste adres! Een bedrijfskerstfeest is een personeelsfeest volledig in het thema van kerst en winter. UP Events verzorgt jouw evenement van begin tot eind en volledig binnen het gewenste budget.

We maken jullie bedrijfskerstfeest  een onvergetelijke belevenis. En we maken deze op maat. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw collega’s dit bedrijfskerstfeest nooit meer vergeten. De locatie kleden wij aan in winterthema met gezellige decoratie. Jullie krijgen een eigen event manager die ervoor zorgt dat alles geregeld is zoals afgesproken. We vinden het namelijk belangrijk dat je zelf ook volop van het feest kunt genieten.

Wij verzorgen heerlijke hapjes & drankjes met winterse twist. Begeleiden een fantastische teambuilding activiteit die iedereen leuk vindt om tijdens jullie feest te doen. En hebben een DJ die echt elke collega aan het dansen krijgt. Nodig je gasten uit om zich te verkleden en dan maakt de photobooth jullie bedrijfsfeest helemaal af met blijvende herinneringen.

Bedrijfskerstfeest op maat

Met onze ervaring, kennis van bedrijfskerstfeesten en de mooiste locatie van Amsterdam wordt jullie evenement een gegarandeerd succes. Natuurlijk houden we rekening met de doelstellingen en het budget. Elk bedrijfskerstfeest kunnen we, samen met jou, compleet op maat maken. Ga je voor een van de vele thema’s die wij al aanbieden zoals het winter wonderland 3 pakket? Of heb je zelf een idee? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Onze locatie in Amsterdam

Onze evenementen locatie is in Amsterdam-West. Zeer goed te bereiken met de auto met gratis parkeren of met het Openbaar Vervoer. Zowel van Centraal Station als Sloterdijk vertrekt een bus naar de Aalbersestraat vanaf waar het nog geen 10 minuten lopen is. Transport kunnen we zeer voordelig voor je organiseren, zo komen jouw gasten helemaal in stijl aan.

Facts over UP Events

  • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
  • 4,8 sterren op Google Reviews
  • Meer dan 15 jaar ervaring in memorabele events
  • Lid van VeBon (veilig buitensporten), Recron en TUV gecertificeerd
  • Gratis parkeren voor de deur, in Amsterdam, echt waar!

Waarom bedrijfskerstfeest bij UP Events

  • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
  • Elke dag enthousiast personeel om jouw event een succes te maken
  • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
  • Value for money / je krijgt waar voor je geld
  • Toch niet helemaal happy, kom je terug!

Proef de sfeer

Bekijk hier een aantal voorbeelden van bedrijfsfeesten die wij tot een succes hebben gemaakt. Het geeft een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is op onze locatie. Of je nu kiest voor een bedrijfskerstfeest, zomerbedrijfsfeest of een winterbedrijfsfeest.

Winter wonderland personeelsfeest
350 personen – Loods 7

Kerstshoppen met het bedrijf
150 personen, kerstpakket shoppen

Tips voor het organiseren van jullie bedrijfskerstfeest

Wie nodig je uit voor het bedrijfskerstfeest

Het lijkt wellicht een gekke vraag. Ja, het personeel natuurlijk. Maar wat dacht je van de aanhang van de medewerkers? Hierdoor wordt het niet alleen een leuke manier om je personeel te bedanken voor hun inzet. Het zorgt voor verbinding tussen werk en de thuisomgeving. In het geval dat de hele familie mee komt is natuurlijk een familie festival een heel goede en leuke optie.

Bedrijfskerstfeest met een doel

Een bedrijfsfeest hoeft niet zo maar een feest te zijn. Het is onderdeel van het groter geheel van jullie bedrijf. Bedenk altijd goed van te voren waarom je het bedrijfskerstfeest organiseert. Waarom komen mensen bij jullie werken? Waarom kiezen ze voor jullie bedrijf? Organiseer het een bedrijfskerstfeest altijd met een doel voor ogen. Zorg voor een rode draad die duidelijk herkenbaar is voor het personeel.

Activiteiten op het bedrijfskerstfeest

In onze, steeds sneller gaande, maatschappij zijn mensen erg verwend geraakt. Een bedrijfskerstfeest waar een biertje gedronken word en een dj plaatjes afdraait is niet meer van deze tijd. Het verwachtingspatroon bij veel medewerkers is nu eenmaal hoog. Vaak wordt er gekozen om diverse activiteiten en activaties aan te bieden. Je kunt kiezen voor een live band, bekende dj of zelfs beide. Wij raden je aan om iets meer geld uit te geven aan een goede act dan daar op te bezuinigen. Het optreden is vaak waar nadien het meest over wordt gesproken.

Een jaarlijks bedrijfskerstfeest

Een jaarlijks bedrijfskerstfeest is een terugkerend hoogtepunt voor je personeel. Hier kijkt men elk jaar weer reikhalzend naar uit. Probeer er voldoende budget voor vrij te maken zodat het ook echt een hoogtepunt wordt. Het is een van de manieren om je waardering en trots te laten blijken aan je personeel. Je hoeft echt geen fortuin uit te geven voor een super bedrijfskerstfeest.

De mooiste bedrijfsevenementen

Bedrijfsfestival Amsterdam Hapjes

Bedrijfsfestival Amsterdam

De mooiste bedrijfsfestivals in Amsterdam. Kies uit de leukste activaties en stel je eigen bedrijfsfestival samen.

Bedrijfsfeest Amsterdam Apres Ski

Apres ski bedrijfsfeest Amsterdam

Apres ski bedrijfsfeest Amsterdam. Jetzt geht loss, alle remmen los. Met zijn allen gezellig in ski pak en hossen maar.

Productlancering bedrijfsevenement Amsterdam

Productlancering

De leukste MVO bedrijfsuitjes of te wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uitjes. Maak plezier en doe gelijkertijd iets goed voor de maatschappij of leer meer over het verantwoord ondernemen.