Decoreer jouw event

Heb jij een thema in gedachte of wil jij jouw evenement vrolijk aangekleed? Dan helpen wij graag met het decoreren van jouw event. Enorme ballonnen, toffe lampionnen of chic gedekte tafels. We kunnen onze locatie helemaal op maat aankleden. Met jouw thema in gedachten zorgen wij dat alles piekfijn op orde is.

Thema decoratie

Oud en nieuw, een bruiloft, Halloween of Kerst. Heb jij een thema in je hoofd? Dan helpen wij graag om dit waar te maken. Sfeervol, casual, chique of vrolijk, wij zorgen ervoor dat het perfect past bij jouw evenement.

Kies voor een Winter wonderland thema, of voor meer subtiele decoratie. Voor bij het feest, bij een relatie evenement, of zelfs een meeting. Elke bijeenkomst kan een feest worden met de juiste decoratie.

Verbeelding

Aan het decoreren van jouw evenement zit geen limiet. Het enige limiet is jouw eigen verbeelding. Beschrijf aan ons wat jouw wensen zijn en wij helpen jouw om deze waar te maken. Moet jouw decoratie zomer uitstralen, of juist winter? Wil jij een elegante bruiloft, of juist een Halloween thema? Alles is mogelijk. Kijk voor alle mogelijkheden bij onze evenementen UPgrades.

Ruimte voor iedereen

Het UP terrein is groot, waardoor het mogelijk is om met veel mensen samen te komen. Zelfs met de nieuwe corona regelgeving heeft het terrein genoeg ruimte. Groepen groter dan 50 kunnen worden opgesplitst over meerdere huur locaties, waardoor dat dagje uit toch door kan gaan. Daarnaast is het gemakkelijk om 1,5 meter afstand te houden met de beschikbare ruimte en zijn er antibacteriële gel pompjes aanwezig, verspreid over het terrein. Hiermee helpen wij met het veilig houden van jouw evenement.

De leukste UPgrades voor jouw event

Activaties bedrijfsfeest Amsterdam

Activaties

Voeg een leuke activatie toe aan jouw bedrijfsevenement. De korte toegankelijke activiteiten zorgen voor vermaak van jouw gasten en creëren een gezellige sfeer.

eten drinken up events bbq

Eten en drinken

Het lekkerste eten drinken en meer. Hapjes, drankjes, een overheerlijke BBQ van onze smoker. De beste koffie gemaakt door onze eigen barista’s of een overheerlijk cocktail speciaal voor jouw gemaakt door onze cocktailshakers.

Diensten evenementen Amsterdam

Diensten

Diensten die je nodig kan hebben op een bedrijfsevenement. Denk hierbij aan EHBO, beveiliging, een aftermovie of een bewaakte garderobe.