Binnen

Creatief

OMG

tot 24 Personen

Gezellig samenkomen

Om al onze gasten een warm welkom te heten, hebben wij Loods 2 opgezet als een welkoms hal. Haal hier een drankje voor je begint met de vergadering of activiteit, schuil binnen voor de regen of geniet op het terras van de zon.

De loods heeft een warme, sfeervolle inrichting en is gemakkelijk te bereiken bij aankomst. Onze gastvrije medewerkers helpen graag met vragen en verzoeken, zodat jij je snel thuis voelt.

Loods 2

De Bar en Ontvangstruimte van UP Events Amsterdam is te vinden in Loods 2. Hier kunnen jullie als groep verzamelen en een drankje drinken.

Het huren van Loods 2 is mogelijk en biedt een relaxte omgeving voor je meeting.

Zaalnaam: Loods 2
Aantal vierkante meters: 70 m²

Capaciteit
Zitplekken: 24 personen
Zitplekken aan tafels: 16 personen

Standaard voorzieningen

  • TV Scherm
  • Muziek/Geluidsinstallatie
  • 1 Microfoon
  • HDMI-aansluiting
  • Sanitaire voorzieningen
  • Airco
  • Pelletkachel
  • Bar met snacks, koffie/thee, fris, bier, wijn

Heb je meer voorzieningen nodig voor jouw groep? Laat het ons weten. Wij kunnen je voorzien van al je wensen en denken graag met je mee!

Verzamelen in Loods 2

Deze ruimte is perfect om te verzamelen en/of een drankje met elkaar te drinken. Het is een openbare ruimte, dat betekent dat ook andere groepen hier tegelijkertijd kunnen verzamelen. Vanuit Loods 2 kun je ook gemakkelijk naar één van de vier Escape Rooms. Aan de voorzijde en aan de achterzij van Loods 2 zijn terrassen.

Een locatie huren?

Prijzen: check de Vergaderarrangementen

Onze loodsen zijn perfect te gebruiken voor vergaderingen, teambuilding sessies, presentaties en als onderdeel van het personeelsuitje of bedrijfsfeest. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eerst een plenaire sessie te houden in een van onze loodsen, waarna je kan genieten van een vers bereide lunch. Na de lunch kan je enkele activiteiten doen bij ons op het terrein om uiteindelijk de dag af te sluiten met een BBQ met eventueel een aansluitend borrel of feest.

UP Events offerte op maat