Adres

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

Oktoberfest bedrijfsfeest Amsterdam

Oktoberfest bedrijfsfeest Amsterdam, jullie eigen te gekke bierfeest op onze locatie. Het oktoberfest is een volksfeest dat jaarlijks wordt gehouden in München. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld. Het is dan ook vanzelfsprekend dat het bier bij ons oktoberfest all inclusief is. Het bier zal geserveerd worden in de zogenaamde Maß; een bierglas met een inhoud van een liter.

Het bedienend personeel zal gekleed zijn in traditionele klederdracht. Ook mogen jullie zelf natuurlijk je lederhosen aantrekken.

Officiële opening oktoberfest Amsterdam

Jullie directeur of leidinggevende mag het oktoberfest openen. Dit gebeurt op traditionele wijze. Hij of zij zal de Oberbürgermeister van de avond zijn en slaat het eerste vat bier aan. Daarna zegt hij of zij de spreuk O’zapft  (Dit is Beiers voor Er is aangetapt), en het feest kan beginnen.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
 • Meer dan 10 jaar ervaring in memorabele uitjes, workshops en Oktoberfest bedrijfsfeesten
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw Oktoberfest bedrijfsfeest tot een succes te maken!
 • Meer dan 100 activiteiten op 1 locatie
 • Lid van Vebon (veilig buitensporten), Recron en TUV gecertificeerd
 • Gratis parkeren voor de deur, geen parkeerkosten dus!

Waarom een oktoberfest bedrijfsfeest bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld
 • Wij beloven niet zomaar een oktoberfest bedrijfsfeest in Amsterdam maar een belevenis
 • Elk jaar bieden wij minimaal één nieuwe spectaculaire belevenis om naar uit te kijken
 • Toch niet happy, kom je terug

Oktoberfest bedrijfsfeest op maat

Met onze ervaring, kennis van bedrijfsfeesten en de mooiste locatie van Amsterdam wordt jullie evenement een gegarandeerd succes. Natuurlijk houden we rekening met de doelstellingen en het budget. Elk bedrijfsfeest kunnen we, samen met jou, compleet op maat maken. Ga je voor een van de vele thema’s die wij al aanbieden? Of heb je zelf een idee? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Standaard pakketten

Wij hebben per bedrijfsfeest 3 pakketten gemaakt. De pakketten zijn handig om een beeld te geven van de mogelijkheden. Een leidraad zullen we maar zeggen. Zo hebben we voor elk budget een pakket dat erbij past. Je kunt de pakketten eventueel uitbreiden met de leukste activaties. We noemen deze add-ons. Deze staan bij elke pakket vermeld. Zo stel je heel eenvoudig je eigen bedrijfsfeest samen. De prijzen staan er bij, dus geen verrassingen.

Proef de sfeer

Bekijk hier een aantal voorbeelden van bedrijfsfeesten die wij tot een succes hebben gemaakt. Het geeft een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is op onze locatie. Of je nu kiest voor een Oktoberfest bedrijfsfeest, zomerbedrijfsfeest of een winterbedrijfsfeest.

Kerstshoppen met het bedrijf
150 personen, kerstpakket shoppen

Inspire zomerfestival
G14 Kennisfestival voor 550 eventprofessionals
30 sprekers/workshops, 15 break-out sessies

Zomer bedrijfsfeest
3 sprekers, 400 personen plenair en zomerfeest

Congrestival
13 sprekers, 200 personen plenair, 8 break-out sessies, custom made game

wat voor bedrijfsfeest ga je organiseren?

tips voor het organiseren van jullie oktoberfest bedrijfsfeest

Wie nodig je uit voor het oktoberfest bedrijfsfeest?

Het lijkt wellicht een gekke vraag. Ja, het personeel natuurlijk. Maar wat dacht je van de aanhang van de medewerkers? Hierdoor wordt het niet alleen een leuke manier om je personeel te bedanken voor hun inzet. Het zorgt voor verbinding tussen werk en de thuisomgeving. In het geval dat de hele familie mee komt is natuurlijk een familie festival een heel goede en leuke optie.

Oktoberfest bedrijfsfeest met een doel

Een oktoberfest bedrijfsfeest hoeft niet zo maar een feest te zijn. Het is onderdeel van het groter geheel van jullie bedrijf. Bedenk altijd goed van te voren waarom je het bedrijfsfeest organiseert. Waarom komen mensen bij jullie werken? Waarom kiezen ze voor jullie bedrijf? Organiseer het bedrijfsfeest altijd met een doel voor ogen. Zorg voor een rode draad die duidelijk herkenbaar is voor het personeel.

Activiteiten op het oktoberfest bedrijfsfeest

In onze, steeds sneller gaande, maatschappij zijn mensen erg verwend geraakt. Een oktoberfest bedrijfsfeest waar een biertje gedronken word en een dj plaatjes afdraait is niet meer van deze tijd. Het verwachtingspatroon bij veel medewerkers is nu eenmaal hoog. Vaak wordt er gekozen om diverse activiteiten en activaties aan te bieden. Je kunt kiezen voor een live band, bekende dj of zelfs beide. Wij raden je aan om iets meer geld uit te geven aan een goede act dan daar op te bezuinigen. Het optreden is vaak waar nadien het meest over wordt gesproken.

Een jaarlijks bedrijfsfeest

Een jaarlijks bedrijfsfeest is een terugkerend hoogtepunt voor je personeel. Hier kijkt men elk jaar weer reikhalzend naar uit. Probeer er voldoende budget voor vrij te maken zodat het ook echt een hoogtepunt wordt. Het is een van de manieren om je waardering en trots te laten blijken aan je personeel. Je hoeft echt geen fortuin uit te geven voor een super oktoberfest bedrijfsfeest.