Familie uitje Amsterdam

Jullie familie uitje in Amsterdam organiseer je samen met UP Events. Wij hebben een ruim aanbod met de leukste familie uitjes voor jong en oud. Borrels, eten en drinken met een heerlijke BBQ die elke familiebijeenkomst een succes maken. Wij kunnen jullie groepsactiviteiten helemaal op maat maken of je kunt kiezen voor een van onze vier, alles inclusief, arrangementen. Bekijk onze leuke activiteiten op onze teambuilding & activiteiten pagina. Al onze arrangementen bestaan uit minimaal één activiteit, eventueel een borrelhapje, drankjes en een overheerlijke BBQ. Naast familiedagen kun je bij ons ook terecht voor grote evenementen zoals een familie festival, bedrijfsfeest of zelfs een bedrijfsfestival.

Familie uitje met een losse activiteit

Al onze activiteiten zijn ook als losse activiteit te boeken. Kijk voor meer informatie over alle mogelijke familie uitjes op onze activiteiten pagina voor de activiteit(en) van jullie keuze. Alle activiteiten zijn geschikt voor de hele familie. Ook organiseren wij andere uitjes in Amsterdam denk hierbij aan personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, groepsuitjes en afdelingsuitjes.

Wil je liever even sparren? Stuur ons dan een email of bel op +31(0)204635850.

Waarom een familie uitje bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw event een succes te maken
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld
 • Toch niet helemaal happy, kom je terug!

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
 • 4,8 sterren op Google Reviews
 • Meer dan 15 jaar ervaring in memorabele events
 • Lid van VeBon (veilig buitensporten), Recron en TUV gecertificeerd
 • Gratis parkeren voor de deur, in Amsterdam, echt waar!

Kies uit een compleet pakket

Ga naar “ADD UP 1”

ADD UP 1

Een compleet verzorgd arrangement. Inclusief 1 activiteit, 3 drankjes per persoon en heerlijke BBQ. Perfect voor een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenuitje.

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 69,78 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam
Ga naar “ADD UP 2”

ADD UP 2

Een dag vol plezier met een activiteit naar keuze, borrelplateau, 3 uur onbeperkt drinken en een heerlijke BBQ. Laat je verassen met ADD UP 2!

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 95,63 p.p. Vanafprijs, per persoon.

ADD UP 2 Teamuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “ADD UP 3”

ADD UP 3

Het ruim gevulde programma met 2 activiteiten, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en heerlijke BBQ.

 • 5,6 uur
 • v.a. 10

v.a. 123,11 p.p. Vanafprijs, per persoon.

ADD UP 3 Teamuitje Amsterdam

Wat andere denken over onze familie uitjes

UP Events
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 2504 recensies
beoordeel ons op
Response from the owner: Thanks!
Response from the owner: Dank!
Awesome staff and loads of fun!
Response from the owner: Dank Lukas!
There are lots of things to do. We went for bubble football. Which was surprisingly hard. After just 5 minutes, we were all pretty much exhausted. Luckily, there are many mini games you can play with bubble football. So we had no trouble using the remainder of our time. Be aware of scratches on your knees when playing bubble fotball, they are exposed when falling.They also have a bar there, which is fantastic after match in warm weather. Oh, and no alcohol allowed before playing.
Response from the owner: Hi Sondre, thanks for your review. What can we improve to earn 5 stars? 🙂
We had a really good time playing Bubble Football with my friends for the 1st time. Tom made sure everything went smoothly for us props to him !
Response from the owner: Thanks a lot Chris for your review!
Response from the owner: Thanks Claudia!
Mooie locatie, aardige medewerkers
Response from the owner: Dank voor je review!
Up events team was friendly. Venue was great. Our team had a great time.
Response from the owner: Thanks a lot Goran!
Super leuke locatie, veel variatie aan spellen !
Response from the owner: Dank voor je review Emily!
Helemaal top!
Response from the owner: Thanks Mats!
js_loader

Verschillende familie uitjes

Stadsspel als familie uitje

Op onze eigen locatie in Amsterdam West hebben wij een heel scala aan familie uitjes. Daarnaast organiseren wij onze activiteiten door heel Nederland. Een van de meest geboekte groepsuitjes is wel de city hunt. De city hunt is een zo genaamde stadsspel. Een stadsspel is een soort speurtocht waarbij jullie met een tablet (of mobiele telefoon) door de stad lopen. Durende deze speurtocht moeten jullie verschillende opdrachten uitvoeren. Jullie beantwoorden vragen en zoeken naar clues. Voor elk familie uitje hebben wij wel een geschikt stadsspel met elk een eigen thema. De city games kunnen zowel in Amsterdam als de rest van Nederland gespeeld worden. De gezelligste familie uitjes in Amsterdam zijn wel de city hunt en onze sherlock city game.

Actieve familie uitjes

Onze actieve familie uitjes zijn wel de meest geboekte familie uitjes op ons terrein. Wij hebben een heel aantal groepsactiviteiten die een vaste locatie hebben. Denk hierbij aan de populaire robinson crusoe uitje, de bubbel voetbal, lasergame, archery tag en boogschieten. Het is belangrijk dat jullie in goede gezondheid zijn. Zeker voor de Highland Games en het bumper voetbal is het aan te raden dat de conditie in orde is. Ook kun je bij ons de leukste familie uitjes op het strand of in de stad boeken. Zo werken wij samen met diverse horecalocaties op het strand van Zandvoort. Ook in het centrum van Amsterdam en Haarlem hebben wij vaste locaties waar je onze familie uitjes kunt starten of spelen. Ook is het mogelijk onze activiteiten op jullie eigen locatie te boeken, zoals een huis of een eigen locatie die al geboekt is.

Kies uit de leukste activiteiten

Ga naar “Robinson Crusoe”

Robinson Crusoe

Bereid je voor op een reeks uitdagende proeven, waarbij jullie vaardigheden zoals vuur maken, evenwicht bewaren en teamwork op de proef worden gesteld. Wie wordt de ultieme Robinson?

 • 1,25/2,5 uur
 • v.a. 15

v.a. 32,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Robinson Crusoe-Ausflug Amsterdam
Ga naar “Arcade game hal”

Arcade game hal

Een volledig ingerichte arcadehal vol met te gekke arcade games.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 6

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Up Events Arcade hal
Ga naar “Bamboe challenge”

Bamboe challenge

Ga de uitdaging aan en bouw de te gekste structuren.

 • 1 uur
 • v.a. 15

v.a. 25,64 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Bamboe Challenge Personeelsuitje
Ga naar “Archery tag Amsterdam”

Archery tag Amsterdam

Gewapend met pijl en boog gaan jullie de strijd met elkaar aan.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

archery tag amsterdam

Escape room bij UP

Als je op zoek bent naar een escape room familie uitje dan hebben wij een heel aantal mogelijkheden. Speel een van onze escape rooms samen met je neven, nichten, zusjes en of broetjes. In een escape room worden de familieleden opgesloten in een kamer. Zij hebben 60 minuten om te ontsnappen. Maar de tijd tikt door, dus denk snel en werk goed samen. Een goede samenwerking is noodzakelijk. Een ding is zeker, jullie zullen een hoop lol hebben.

Escape room voor grote groepen

Ook voor grote families die een escape room familie uitje zoeken hebben wij een aantal opties. Je kunt er voor kiezen om onze vier escape rooms in twee shifts te spelen. Hierbij speelt de ene helft van de familie een escape room en de andere helft geniet alvast van een borrel. De tweede optie is dat er in twee shifts gespeeld word. Jullie maken een combinatie met een van onze vele andere familie uitjes. Denk hierbij aan bubbel voetbal, archery tag en lasergame. Een derde optie is het spelen van een van onze escape challenges. Dat zijn: escape challenge: morte frio of VR teambuilding game Secrets of the pyramid. Deze zijn  met tien personen tot wel vijfduizend personen tegelijk spelen in dezelfde ruimte.

Veel gestelde vragen Familie uitje Amsterdam

Gaat ons Familie uitje door bij regen?

Zorg er altijd voor dat je het weerbericht in de gaten houd. Neem de juiste kleding zelf mee. Het Familie uitje gaat altijd door. Bij onweer of als het echt zo hard regent dat het buiten niet meer verantwoord is zullen we samen een alternatieve activiteit bespreken.

Kunnen we ook een Familie uitje doen met een grote groep?

Onze Familie uitjes zijn te boeken vanaf 6 personen. Tot wel 5000 personen. Je moet wel een heel grote familie hebben wil dat niet lukken :).

Wij zoeken een pakket voor ons Familie uitje hebben jullie dat ook?

We hebben 4 Familie uitje pakketten. Onze pakketten zijn allen voorzien van een of meerdere activiteiten, drankjes en de beste BBQ’s.

Vanaf hoeveel kunnen we al een Familie uitje in Amsterdam doen?

Je kunt bij ons al een Familie uitje doen v.a. €14,95 p.p.. Wil je een langere activiteit, drankjes en genieten van onze te gekke BBQ. Kies dan voor een van onze pakketten. Deze kun je al boeken vanaf €58,86 p.p.

Wat voor Familie uitjes hebben jullie?

Op onze activiteiten pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten. Wil je een combinatie maken met een drankje en een van onze overheerlijke BBQ’s, bekijk dan onze pakketten.

Kunnen we vooraf betalen voor ons Familie uitje?

Jazeker, je ontvangt vooraf altijd de factuur per mail voor een Familie uitje. Je kunt heel makkelijk betalen via de meegestuurde betaallink. Dit kan per bank, creditcard of via PayPal.

Hoe laat moeten wij bij jullie zijn?

Als je bij ons een Familie uitje boekt vragen wij jullie 15 tot 30 minuten van te voren aanwezig te zijn. Zodat we op tijd kunnen starten.

Kunnen we ons Familie uitje combineren met een borrelhap?

Je kunt bij ons vooraf een borrelhap toevoegen aan jullie Familie uitje in Amsterdam. Zelfde geld voor een BBQ of drankarrangement.

Creatieve familie uitjes

Bekijk ons enorme aanbod aan te gekke creatieve familie uitjes. De creatieve gezinsuitjes zijn al te boeken vanaf 10 personen. Ook als jullie met een hele grote familie zijn zijn de creatieve uitjes te boeken. Voor elke groep hebben wij een creatieve workshop die aansluit bij de wensen. De creatieve workshops variëren van Hoofd boetseren tot ijssculpturen maken en schilderen als van Gogh. Jullie kunnen de creatieve workshops op onze locatie in Amsterdam West boeken en ook op een externe locatie.

Spelshow familie uitje

Wil je een keer een ander familie uitje dan de standaard? Wat denk je van een spelshows of dinergames. Wellicht is dit een interessante optie voor jullie familie uitje. Wij denken dat een van de leukste spelshows “minute to win it” is. Tijdens dit te gekke familie uitje nemen jullie het tegen elkaar op tijdens de grappigste onderdelen. Het is een spelshow die jullie écht een keer gespeeld moet hebben! De spelshow bestaat uit korte, leuke en uitdagende opdrachten. Bij de spellen strijden jullie om de hoogste toren en stapel je de meeste moeren met stokjes. De belangrijkste factoren zijn tactiek, teamspirit en snelheid. Een ander succesvol familie uitje en ook een perfecte invulling voor een personeelsuitje is pubquiz. Dit is de strijd om welk geslacht het slimste is!

De beste uitjes in Amsterdam

Afdelingsuitje Amsterdam Expeditie Robinson Katapult

Afdelingsuitje Amsterdam

De leukste afdelingsuitjes met je collega’s.

Bedrijfsuitje Amsterdam Kop KleienBedrijfsuitje Amsterdam Kop Kleien

Bedrijfsuitje Amsterdam

Te gekke bedrijfsuitjes in Amsterdam, zowel actief als minder actief.

Teamuitje Amsterdam Bubbel Voetbal

Teamuitje Amsterdam

Lekker met je collega’s er tussenuit met jullie eigen teamuitje in Amsterdam. Nu ook de leukste online teamuitjes en Corona proof teamuitjes.

Teambuilding Amsterdam

Bij UP vind je de mooiste teambuilding activiteiten. UP Events heeft een eigen evenementen locatie en is full service evenementenbureau in één. Wij bieden een hele reeks aan teambuilding activiteiten en teambuilding workshops. Al onze familie uitjes zijn zowel op onze locatie in Amsterdam als op een andere locatie te organiseren. Denk hierbij aan creatieve teambuilding workshop in het centrum van Amsterdam. Of aan een topper op het gebied van samenwerking, VR teambuilding Secrets of the pyramid op jullie eigen kantoor.

Wij organiseren activiteiten waarbij je moet samenwerken. De opdrachten kun je niet alleen doen. Je hebt elkaar nodig. Iedereen kan iets bijdragen. De ene is handig met puzzels. De ander kan goed strategisch denken. Teambuilding start met dat iedereen gelijk is. Jasjes kunnen uit en stropdassen mogen los. Het gaat er om dat je elkaar zo goed mogelijk aanvult. Als iedereen hetzelfde is gaat het meestal niet lukken. Juist als mensen anders zijn krijg je echte teambuilding.

Evenementenbureau Amsterdam

UP Events is een full service evenementenbureau in Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar een perfect dagje uit voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag. Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken!

Als je nadenkt over het organiseren van een uitje of evenement, kom dan langs voor een kop koffie. Wij laten je graag de mogelijkheden zien op ons terrein. Daarnaast kunnen we je alles vertellen over onze teambuilding activiteiten op locatie.  Wij hebben veel standaard opties of maken iets totaal anders op maat voor je. Geen vraag is te gek, wij gaan graag het gesprek met je aan.