Beveiliging op jouw evenement

Zeker als je een wat groter evenement organiseert kan het fijn zijn een of meerdere beveiligingsprofessional(s) in te zetten. Wij hebben voor elke vraag de juiste beveiliging. Onze beveiliging dient als gastheer of gastvrouw van jouw groep. Als jullie een meerdaags evenement samen met ons organiseren kan het verstandig zijn nachtbeveiliging in te huren die toezicht houd op het terrein.

Prijs beveiliging

Tijdsduur: minimaal 4 uur
Prijs per beveiligingsprofessional: €39,95 excl. btw. per uur

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een uitjes in Amsterdambedrijfsfestival of congrestival is! Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Beveiligd feest is een veilig feest

Tijd voor een feestje? Dan kan beveiliging helpen om het veilig te houden. Zo kan het helpen om ongewilde gasten buiten te houden, maar ook om spullen veilig te stellen. Mocht je een festival voor meerdere dagen hebben, dan is het verstandig om beveiliging op te stellen die jouw spullen ’s nachts in de gaten houden.

Verder kan, in overleg, de beveiliging helpen met het waarborgen van eventuele regels. Wij vinden de veiligheid van u, uw gasten en onze medewerkers namelijk erg belangrijk.

Feest en festival opties

UP Events heeft veel mogelijkheden wanneer het gaat om feesten en festivals. Geef een bedrijfsfeest, houd een nieuwjaarsborrel of ga voor een heel winter wonderland festival. Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij zullen er alles aan doen om dit waar te maken.