Bewaakte garderobe

De hele avond op je jas moeten letten? Met de bewaakte garderobe is dat niet nodig! Hoe fijn is het dat je jas veilig opgeborgen ligt onder toezicht van bewakers. Zo weet je zeker dat je ’s avonds gewoon je eigen jas weer mee naar huis neemt. Onze bewakers houden toezicht op de jassen, terwijl jullie lekker aan het feesten zijn onder het genot van een heerlijk drankje.

De garderobe beschikt over voldoende capaciteit voor alle bezoekers van jouw bedrijfsevenement. Bij het ophangen van de jas krijg je een bewijsstuk mee, zodat je je jas aan het einde van de avond weer kunt ophalen. Alles beter dan de hele avond met je jas lopen sjouwen. Je kunt erop vertrouwen dat je jas aan het einde van je fantastische avond gewoon weer terugkrijgt. Met de garderobe wordt jouw bedrijfsevenement een zorgeloze dag om nooit meer te vergeten. Zeker een handig extraatje om er een geslaagd evenement van te maken.

Deze activatie is geschikt voor iedere groep en elk type evenement dat je bij UP Events organiseert. Daarnaast is de garderobe ook te combineren met onze toiletdame die ervoor zorgt dat jullie verzekerd zijn van een schoon bezoekje aan het toilet.

De bewaakte garderobe is inclusief

  • Garderobe medewerker(s)
  • Eigen nummer per hanger

Onze locatie

Ons evenemententerrein in Amsterdam beschikt over meerdere loodsen en Beachclups waar je met jouw hele bedrijf terecht kan. Ideaal om er een leuke sfeer van te maken voor jouw complete evenement.

Prijs op onze locatie

Tijdsduur: in overleg
Prijs per medewerker: €32,50 per uur

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een Bedrijfsuitje, Bedrijfsfeest of Familiefestival is! Bel ons op +31(0)204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld event met bewaakte garderobe

16:30 – 17:00 aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 activiteiten (TIP: met je eigen eventfotograaf)
16:30 – 20:45 drankarrangement
19:00 – 20:45 BBQ Smoker
21:00 – 00:00 Feestavond met te gek entertainment
16:30 – 00:00 Bewaakte garderobe

Diensten voor op jouw evenement

aftermovie evenement amsterdam

Aftermovie

Jouw bedrijfsfestival vereeuwigen? Wij maken een vette aftermovie!

Beveiliging Evenement Amsterdam

Beveiliging

Kies voor beveiliging op jouw bedrijfsevenement in Amsterdam. Een nette gastheer of gastvrouw die zorgt voor een prettige sfeer op jouw evenement.

Medische Hulpverlening Evenement Amsterdam

Medische hulpverlening

Soms wil je net iets meer medische hulpverlening tijdens je evenement. Denk hierbij aan een EHBO post of medische dienst.

Eventfotograaf Amsterdam

Eventfotograaf

Leg je evenement vast op de gevoelige plaat! Onze eventfotograaf legt de mooiste herinneringen voor jullie vast.

Transport Amsterdam

Transport

De beste manier om van A naar B te komen.