Transport UP Events

Jullie gehele groep kan worden opgehaald en gebracht door vervoerspartner. Waar jullie ook vandaan komen wij zorgen ervoor dat jullie worden opgehaald en weer veilig worden thuisgebracht. Het allerbelangrijkste voor zowel jullie als voor ons is dat het transport betrouwbaar en representatief is. We werken met correcte en servicegerichte chauffeurs en hostesses. Zij staan zowel overdag als in de nacht voor jullie klaar.

Groepsgrootte

Wij bieden voor elke groepsgrootte de perfecte oplossing. Of het nu voor een particuliere of zakelijke groep is. Wij kunnen transport verzorgen voor groepen van 2 tot wel 2000 personen. Voor kleine groepen is onze luxe auto perfect en als jullie met een grote groep zijn kunnen we 1 of meerdere touringcars inzetten.

Amsterdam Schiphol

Komen jullie allen of een gedeelte van jullie groep via Schiphol naar Amsterdam ook dan bieden wij een fijne oplossing. Onze chauffeur staat klaar bij de uitgang van Schiphol. Ben je niet in de gelegenheid je gasten op te wachten op Schiphol dan kan een van onze hostesses dit voor je doen. Hij of zij kan jouw gast naar een gewenste locatie brengen.

UP Events transport tarieven

Wij kijken per vraag voor de beste deal voor jou als klant.

Voor een offerte op maat kun je het contactformulier invullen of neem telefonisch contact met ons op +31(0)20 4635850

Transport naar UP Events

UP Events ligt op nog geen 10 minuten rijden van Amsterdam Schiphol en 15 minuten vanaf Amsterdam Centrum. Jullie kunnen bij ons gratis parkeren of wij kunnen het transport voor jullie verzorgen. Wij zijn met het openbaar vervoer te bereiken met een rechtstreekse bus vanaf Amsterdam Centraal en Amsterdam Sloterdijk.

Een compleet verzorgde dag

Dus zijn jullie op zoek naar een compleet verzorgde dag met de leukste uitjes zoals Lasergamen, bubbel voetbal. Met vergader mogelijkheden, heerlijke lunch en diner, en bovendien een relaxte sfeer, kom dan naar UP Events.

Diensten voor op jouw evenement

aftermovie evenement amsterdam

Aftermovie

Jouw bedrijfsfestival vereeuwigen? Wij maken een vette aftermovie!

Beveiliging Evenement Amsterdam

Beveiliging

Kies voor beveiliging op jouw bedrijfsevenement in Amsterdam. Een nette gastheer of gastvrouw die zorgt voor een prettige sfeer op jouw evenement.

Medische Hulpverlening Evenement Amsterdam

Medische hulpverlening

Soms wil je net iets meer medische hulpverlening tijdens je evenement. Denk hierbij aan een EHBO post of medische dienst.

Eventfotograaf Amsterdam

Eventfotograaf

Leg je evenement vast op de gevoelige plaat! Onze eventfotograaf legt de mooiste herinneringen voor jullie vast.

Garderobe Bedrijfsevenement Amsterdam

Bewaakte garderobe

Een van die dingen die je bedrijfsevenement echt nodig heeft is wel een bewaakte garderobe. Hangen jouw gasten zelf hun jas op of wil je net iets meer.