Medische hulpverlening

Kies voor medische hulpverlening op jullie bedrijfsevenement in Amsterdam. We maken onderscheid in twee verschillende groepen. De EHBO hulpverleners en de medische dienst. Onze EHBO’ers zijn in staat basishulp te verzorgen zonder specifieke hulpmiddelen. Al onze EHBO hulpverleners zijn natuurlijk in het bezit van een geldig EHBO certificaat. De medische dienst bestaat uit professionals uit de medische gezondheidszorg. Bij UP Events, het evenementenbureau uit Amsterdam vind je een totaal overzicht van diensten voor bedrijfsevenementen.

Prijs EHBO hulpverlener

Alle prijzen van onze evenementen UPgrades staan duidelijk op onze website. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. De EHBO medische hulpverlening kost:

Tijdsduur: minimaal 4 uur
Prijs EHBO hulpverlener: €39,95 excl. btw. per uur

Neem contact met ons op voor een offerte voor medische hulpverlening tijdens jouw evenement. Zoals een TeamuitjeBedrijfsfestival of Congrestival! Bij ons kun je terecht voor de mooiste zomer en winter bedrijfsfeesten. Bel op +31(0)204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Medische hulpverlening, medische dienst

Als de standaard EHBO medische hulpverlening niet toereikend is maak dan gebruik van onze medische dienst. Een team van professionals die dagelijks in de zorg werkzaam zijn. Zij hebben de juiste beroepsopleiding afgerond. Hierdoor staat de medische hulpverlening garant voor een adequate beoordeling van de gezondheidstoestand en behandeling van de eventuele verstoorde gezondheidspatronen.

Prijs medische dienst

De medische dienst is iets duurder dan de EHBO medewerker maar dan heb je ook wel echt meer ervaring tijdens het evenement.

Tijdsduur: minimaal 4 uur
Prijs: op aanvraag

Neem contact met ons op voor een offerte voor onze medische hulpverlening tijdens jullie evenement. Bijvoorbeeld een Familie festivalPersoneelsfeest of Oktoberfest! Combineer met de lekkerste hapjes en drankjes. Bel ons op +31(0)204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Diensten voor op jouw evenement

aftermovie evenement amsterdam

Aftermovie

Jouw bedrijfsfestival vereeuwigen? Wij maken een vette aftermovie!

Beveiliging Evenement Amsterdam

Beveiliging

Kies voor beveiliging op jouw bedrijfsevenement in Amsterdam. Een nette gastheer of gastvrouw die zorgt voor een prettige sfeer op jouw evenement.

Transport Amsterdam

Transport

De beste manier om van A naar B te komen.

Eventfotograaf Amsterdam

Eventfotograaf

Leg je evenement vast op de gevoelige plaat! Onze eventfotograaf legt de mooiste herinneringen voor jullie vast.

Garderobe Bedrijfsevenement Amsterdam

Bewaakte garderobe

Een van die dingen die je bedrijfsevenement echt nodig heeft is wel een bewaakte garderobe. Hangen jouw gasten zelf hun jas op of wil je net iets meer.