Klassenuitje in Amsterdam

Het einde van het gekste schooljaar ooit komt in zicht, tijd voor een klassenuitje. Maar hoe kan je zo’n bizar jaar nu alsnog feestelijk afsluiten met alle geldende Corona-maatregelen?

UP Events heeft het antwoord. UP Events heeft al 15 jaar ervaring met het organiseren klassenuitjes, sportdagen, introductiedagen, kinderfeestjes en nog veel meer voor kinderen vanaf 8 jaar, jongeren en volwassenen. De leukste activiteiten op één locatie vanaf 20 tot wel 300 leerlingen tegelijk.

De schitterende locatie van UP Events ligt in het groene gedeelte van Amsterdam, in de Tuinen van West. De locatie is goed bereikbaar te fiets, auto (gratis parkeren voor de deur), bus en het openbaar vervoer.

Wat voor klassenuitjes zijn er

Je wordt geheel ontzorgd tijdens jullie klassenuitje: na warm te worden ontvangen op onze locatie is het mogelijk om zelf als mentor/docent of directeur/directrice zijnde het klassenuitje te openen nadat onze enthousiaste eventmanager het stokje overneemt. Sit-back, relax en geniet van alle leerlingen die de tijd van hun leven hebben. Veilig, volgens alle richtlijnen van het RIVM en KHN.

De meest populaire activiteiten voor kinderen en jongeren van 8-20 jaar zijn: Robinson Crusoe uitje, lasergamen (outdoor), bubbelvoetbal, archery tag, boogschieten arcade games. Voor scholen zijn er hierom pakketten samengesteld met de tofste activiteiten:

De mooiste school programma's

Ga naar “School ADD UP 1”

School ADD UP 1

Te gekke activiteiten ochtend bij UP.

  • 2,5 uur
  • v.a. 50

v.a. 25,23 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Survivor outing Amsterdam and Weesp
Ga naar “School ADD UP 2”

School ADD UP 2

Te gekke activiteiten ochtend met gezonde lunch bij UP.

  • 4 uur
  • v.a. 50

v.a. 32,11 p.p. Vanafprijs, per persoon.

bubbelvoetbal amsterdam
Ga naar “School ADD UP 3”

School ADD UP 3

Te gekke activiteiten ochtend en middag met gezonde lunch bij UP.

  • 7 uur
  • v.a. 50

v.a. 50,46 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Lasergamen Amsterdam
Ga naar “MEET&CONNECT”

MEET&CONNECT

Ontdek een ongeremde kennismaking met Meet&Connect! Dit spel, gespeeld op je mobiele telefoon, is ontworpen om mensen met elkaar in contact te brengen en ze beter te leren kennen.

  • 0,5 uur
  • v.a. 10

13,95 p.p. Per persoon.

MEET & CONNECT EVENT gamification

Op maat gemaakt klassenuitje

Bovenstaande programma’s zijn slechts voorbeeldprogramma’s van klassenuitjes die naar wens op maat gemaakt kunnen worden. Daarnaast verzorgen wij de leukste teamuitjes voor leerkrachten. Bijvoorbeeld een teambuilding activiteit afgesloten met een BBQ en de lekkerste drankjes. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

De leukste schoolactiviteiten

Schoolreisje organiseren Amsterdam

Schoolreisje

Organiseer een actief schoolreisje in Amsterdam. Er zijn tientallen activiteiten te doen op ons terrein en in de Tuinen van West.

Expeditie Robinson Introductiedag Amsterdam

Introductiedag

Ben je een introductiedag aan het organiseren? Wij denken graag met je mee.

Teamuitje Amsterdam Bubbel Voetbal

Teamuitje Amsterdam

Lekker met je collega’s er tussenuit met jullie eigen teamuitje in Amsterdam. Nu ook de leukste online teamuitjes en Corona proof teamuitjes.

Schoolkamp in Amsterdam

Schoolkamp

Op zoek naar een schoolkamp in Amsterdam? Wij organiseren samen met jou de leukste schoolkampen.

School sportdag organiseren in Amsterdam

School sportdag

Een originele school sportdag organiseer je samen met UP Events. Unieke activiteiten en voor iedereen wat wils.

School activiteiten archery tag

Schooluitje

Super leuke schooluitjes in Amsterdam. Activiteiten voor kinderen vanaf 8 jaar. Actief, creatief en teambuilding activiteiten.