Adres

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

Introductiedag organiseren

De tijd van de school introductiedag komt er weer aan. In augustus starten alle scholieren en studenten weer na een lange zomervakantie. Leerlingen krijgen veel nieuwe indrukken en gezichten te zien aan het begin van het schooljaar. Hoe laat je iedereen op een leuke manier kennis maken met elkaar waarbij ook gelijk aan teambuilding wordt gewerkt?

UP Events organiseert al 15 jaar introductiedagen voor basisscholen (bovenbouw), middelbaar onderwijs en hoger onderwijs. De groene locatie van UP Events ligt in Amsterdam West en is uitstekend te bereiken met auto/fiets/bus of openbaar vervoer.

Zit je te denken aan een sportieve introductiedag? Dan is onze Robinson Crusoe uitje of onze vierkamp uitermate geschikt. 2,5 uur durende activiteiten waarbij kennismaking, fun, teambuilding & hilariteit de sleutelwoorden zijn. Tijdens het introductieprogramma strijden teams van 6-8 deelnemers tegelijkertijd, op de tofste onderdelen, tegen elkaar.

Introductiedag mogelijkheden

Een introductiedagen bij UP Events is mogelijk vanaf 25 tot wel 600 scholieren per dag. Na aankomst op locatie kan de dag worden geopend door de directeur, de mentor of een docent. Hierna neemt de enthousiaste eventmanager van UP Events het stokje over en kan het onvergetelijke introductieprogramma beginnen.

De vierkamp bestaat uit de volgende onderdelen:
lasergame, bubbelvoetbal, boogschieten & archery tag

Expeditie robinson bestaat uit de volgende onderdelen:
katapult bouwen, water verplaatsen, last man standing, the maze, monkeyswing & stairway to heaven.

Voorbeeldprogramma A:

08:30 – 09:00 aankomst
09:00 – 09:30 introductie & warming-UP
09:30 – 12:00 Robinson Crusoe uitje óf vierkamp
12:00 – 13:00 gezonde en sportieve lunch en afsluiting introductiedag

Prijs introductiedag: €30,- incl. btw. per leerling

Voorbeeldprogramma B:

09:00 – 09:30 aankomst
09:30 – 10:00 introductie & warming-UP
10:00 – 12:30 robinson crusoe uitje
13:00 – 14:00 gezonde & sportieve lunch
14:00 – 16:30 lasergamen/ bubbelvoetbal/ archery tag/ boogschieten/ vr experience
16:30 – 17:00 afsluiting en einde introductiedag

Prijs introductiedag: €50,- incl. btw. per leerling

Online introductiedag (op maat gemaakt!)

In het Coronatijdperk heeft UP Events een online kennismakingsgame ontwikkeld voor scholen. Deze online teambuilding game is genaamd Project arrow en een absolute aanrader voor een introductiedag. Op deze manier kunnen studenten elkaar op afstand, online, leren kennen tijdens een onvergetelijke online game waarbij teams van 4 a 5 studenten het tegen elkaar opnemen. De online game kunnen wij tijdens de aanbieden in Zoom of Google Hangout.

Prijs van de online introductiedag

Wat heel tof is om te doen bij de introductiedag is het personaliseren van de online teambuilding game. om deze Het mogelijk om zelf vragen en opdrachten aan te leveren zodat wij deze in de game kunnen verwerken.

Duur: 90 minuten
Prijs €19,95 incl. btw. per leerling
Op maat maak kosten (optioneel) €250,-