Adres

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

Introductiedag organiseren

De tijd van de school introductiedag komt er weer aan. In augustus starten alle scholieren en studenten weer na een lange zomervakantie. Leerlingen krijgen veel nieuwe indrukken en gezichten te zien aan het begin van het schooljaar. Hoe laat je iedereen op een leuke manier kennis maken met elkaar waarbij ook gelijk aan teambuilding wordt gewerkt?

UP Events organiseert al 15 jaar introductiedagen voor scholen. Zowel voor basisscholen (bovenbouw), middelbaar onderwijs en hoger onderwijs. De groene locatie van UP Events ligt in Amsterdam West en is uitstekend te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer.

Zit je te denken aan een sportieve introductiedag? Dan is onze Robinson Crusoe uitje of onze vierkamp uitermate geschikt. 2,5 Uur durende activiteiten waarbij kennismaking, fun, teambuilding & hilariteit de sleutelwoorden zijn. Tijdens het introductieprogramma strijden teams van 6-8 deelnemers tegelijkertijd, op de tofste onderdelen, tegen elkaar.

Introductiedag mogelijkheden

Een introductiedagen bij UP Events is mogelijk vanaf 25 tot wel 600 scholieren per dag. Na aankomst op locatie kan de dag worden geopend door de directeur, de mentor of een docent. Hierna neemt de enthousiaste eventmanager van UP Events het stokje over en kan het onvergetelijke introductieprogramma beginnen.

De vierkamp bestaat uit de volgende onderdelen:
lasergame, bubbelvoetbal, boogschieten & archery tag

Robinson crusoe bestaat uit de volgende onderdelen:
katapult bouwen, water verplaatsen, last man standing, the maze, monkeyswing & stairway to heaven.

Naast een introductiedag kun je bij UP Events ook terecht voor te gekke sportdagen of een schoolreisje.

Voorbeeldprogramma A:

De tijden van dit programma zijn natuurlijk aan te passen. Jullie zouden bijvoorbeeld ook om 09:00 kunnen aankomen.

08:30 – 09:00 aankomst
09:00 – 09:30 introductie & warming-UP
09:30 – 12:00 Robinson crusoe uitje óf vierkamp
12:00 – 13:00 gezonde en sportieve lunch en afsluiting introductiedag

Prijs introductiedag: €30,- incl. btw. per leerling

Voorbeeldprogramma B:

De programma is dag vullend. Dat wil zeggen dat leerlingen een hele dag vermaakt worden. Daarnaast krijgen ze nog een heerlijke lunch. Dit programma bestaat uit de volgende onderdelen:

09:00 – 09:30 aankomst
09:30 – 10:00 introductie & warming-UP
10:00 – 12:30 robinson crusoe uitje
13:00 – 14:00 gezonde & sportieve lunch
14:00 – 16:30 lasergamen/ bubbelvoetbal/ archery tag/ boogschieten/ vr experience
16:30 – 17:00 afsluiting en einde introductiedag

Prijs introductiedag: €50,- incl. btw. per leerling

Online introductiedag (op maat gemaakt!)

In het Coronatijdperk heeft UP Events een online kennismakingspel ontwikkeld voor scholen. Dit online teambuilding spel is genaamd Project arrow en een absolute aanrader voor een introductiedag. Op deze manier kunnen studenten elkaar op afstand, online, leren kennen tijdens een onvergetelijk online spel. Hierbij worden nemen teams van 4 a 5 studenten het tegen elkaar op. Het online spel kan gespeeld worden in Teams of Zoom.

Prijs van de online introductiedag

Wat heel tof is om te doen bij de introductiedag is het personaliseren van het online teambuilding spel. Het mogelijk om zelf vragen en opdrachten aan te leveren zodat wij deze in het spel kunnen verwerken.

Duur: 90 minuten
Prijs €19,95 incl. btw. per leerling
Op maat maak kosten (optioneel) €250,-