Introductiedag organiseren

Een introductiedag draagt bij aan een positieve start van het schooljaar. Zowel voor studenten als leraren creëert deze dag een gevoel van verbondenheid. Bovendien is het de ideale gelegenheid voor nieuwe klasgenoten om elkaar beter te leren kennen.

Al meer dan 15 jaar organiseert UP Events hoogwaardige introductiedagen voor basisscholen, middelbare scholen en hoger onderwijsinstellingen. Onze eventlocatie in het groene gebied ‘Tuinen van West’ is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer, waardoor het voor veel scholen de perfecte plek is om het schooljaar te beginnen. Daarnaast is het mogelijk om met UP Events een introductiedag op eigen locatie te verzorgen,
wij komen graag jullie kant op! 

Introductiedag mogelijkheden

Met een introductieprogramma dat geschikt is voor 10 tot wel 1.000 scholieren per dag, kunnen we aan diverse groepsgroottes voldoen. Bij aankomst op de locatie kan de dag worden geopend met een toespraak van de directeur, mentor of een docent. Vervolgens neemt onze enthousiaste eventmanager van UP Events het stokje over en kan de onvergetelijke introductiedag beginnen.

Wil je na deze activiteit ook blijven lunchen bij UP Events of beide activiteiten spelen? Dat is mogelijk! Bekijk hieronder onze ADD UP-pakketten voor een passend programma.

De mooiste school programma's

Ga naar “School ADD UP 1”

School ADD UP 1

Te gekke activiteiten ochtend bij UP.

  • 2,5 uur
  • v.a. 50

v.a. 25,23 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Survivor outing Amsterdam and Weesp
Ga naar “School ADD UP 2”

School ADD UP 2

Te gekke activiteiten ochtend met gezonde lunch bij UP.

  • 4 uur
  • v.a. 50

v.a. 32,11 p.p. Vanafprijs, per persoon.

bubbelvoetbal amsterdam
Ga naar “School ADD UP 3”

School ADD UP 3

Te gekke activiteiten ochtend en middag met gezonde lunch bij UP.

  • 7 uur
  • v.a. 50

v.a. 50,46 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Lasergamen Amsterdam
Ga naar “MEET&CONNECT”

MEET&CONNECT

Ontdek een ongeremde kennismaking met Meet&Connect! Dit spel, gespeeld op je mobiele telefoon, is ontworpen om mensen met elkaar in contact te brengen en ze beter te leren kennen.

  • 0,5 uur
  • v.a. 10

13,95 p.p. Per persoon.

MEET & CONNECT EVENT gamification

Mogelijkheden

Als je denkt aan een sportieve introductiedag, dan zijn onze activiteiten Robinson Crusoe en Vierkamp zeer geschikt. Deze activiteiten duren 2,5 uur en staan in het teken van plezier en teambuilding. Teams van 6-8 personen nemen het tegen elkaar op tijdens verschillende uitdagingen.

Vierkamp bestaat uit: Lasergamen, Bubbelvoetbal, Boogschieten & Archery Tag.

Robinson Crusoe is de ideale activiteit voor een gemêleerd gezelschap: semi-actief. Het samenwerkingselement zorgt daarnaast voor ultieme teambuilding. Haal op een gezonde wijze de competitiedrift omhoog bij je klasgenoten.

Wil je een interactieve twist toevoegen aan je introductieprogramma? Dan is onze MEET & CONNECT de juiste keuze. Deze kennismakingsgame bestaat uit 12 missies, die elk met een andere partner worden gespeeld. Het is de ideale ijsbreker voor jouw event. Deze game is veelzijdig inzetbaar en kan perfect worden aangepast aan jouw eigen thema, huisstijl of wensen.

De leukste schoolactiviteiten

Custome made game school, introductiedag

Introductie Game

Tijdens de custom made game van UP Events creëren we een interactief spel dat wordt samengesteld met jullie eigen input.

School sportdag organiseren in Amsterdam

Sportdag

Een originele sportdag organiseer je samen met UP Events. Unieke activiteiten en voor iedereen wat wils. Bij ons of op eigen locatie.

Schoolreisje organiseren Amsterdam

Schoolreisje

Organiseer een actief schoolreisje in Amsterdam. Er zijn tientallen activiteiten te doen op ons terrein en in de Tuinen van West.