Binnen

Buiten

OMG

tot 750 Personen

Een stukje strand

Een feestje, meeting of andere bijeenkomst, vlak aan je eigen stukje strand? Bij UP Events kan het gewoon! In de Tuinen van West kun je een prachtige ruimte huren, met eigen stukje strand. Met BeachclUP 1 of BeachclUP 2 krijg je namelijk je eigen stukje paradijs, in Amsterdam. Zo kun je jezelf even op een feestje in het buitenland wanen, of kun je tijdens de pauze van je vergadering even lekker van de zon genieten.

BeachclUP 2 is perfect voor bijeenkomsten. Combineer de huur met een drankje, lunch of zelfs BBQ. Of neem een break en ga voor een teambuildingsactiviteit: duik de escape room in, speel een potje bubbel voetbal of waan je op een onbewoond eiland met Robinson Crusoe.

BeachclUP 2

Jullie eigen beachclub, met alles wat je nodig hebt voor een meeting, event of feest (flat screen, computer, flipover).

Locatienaam: BeachclUP 2
Aantal vierkante meters: 168 m2 (bruto)

Capaciteit op 1,5 meter afstand:

Theater: 28 personen

Prijs BeachclUP 2

Prijzen: check de Vergaderarrangementen

Beachclup 2 is perfect te gebruiken voor vergaderingen, teambuilding sessies, presentaties en als onderdeel van het personeelsuitje of bedrijfsfeest. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eerst een plenaire sessie te houden in Beachclup 2, waarna je kan genieten van een vers bereide lunch. Na de lunch kan je enkele activiteiten doen bij ons op het terrein om uiteindelijk de dag af te sluiten met een BBQ met eventueel een aansluitend borrel of feest.

Events in BeachclUP 2

BeachclUP 2 ligt aan de Robinson Crusoe area een aan ons eigen ‘strand’, een grote zandplaats met beachvolleybal velden, palmbomen, relaxte zitzakken en een bar. Hier kun je feesten geven, BBQ borrels houden en beachvolleybal toernooien houden. Beachclup 2 is geheel water en winddicht, waardoor je door weer en wind je eigen evenement kan houden. De tent is smaakvol en kan volledig ingericht worden naar eigen smaak, met onder andere statafels loungebanken en zitzakken.

Deze locatie is ideaal voor actieve(re) bedrijfsuitjes, personeelsfeestje of gewoon met je vrienden of met je voetbalteam. De tent is in zijn geheel af te huren en dit kan natuurlijk gecombineerd worden met het ondernemen van een van onze activiteiten of met een overheerlijke BBQ of een uitgebreide borrel.

UP Events offerte op maat

Corona-proof bijeen komen

BeachclUP 2 is een unieke plek om bijeen te komen. Door de grootte van het binnen én buiten terrein, is dit een van de huurlocaties waar grote groepen nog veilig terecht kunnen.

Verspreid over het UP Event terrein zijn meerdere pompjes met ontsmettingsmiddel te vinden, zo ook bij BeachclUP 2. Daarnaast zijn er op meerdere tafels een QR code te vinden, waardoor jij makkelijk met je telefoon een drankje kunt bestellen. Geen scanner op je mobiel geïnstalleerd? Natuurlijk je ook nog altijd bestellen aan de bar.