MVO bedrijfsuitje in Amsterdam

UP Events bevindt zich op een mooie groene locatie aan de rand van Amsterdam van waaruit wij al onze MVO bedrijfsuitjes in Amsterdam organiseren. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De gedachte hierachter is dat wij als maatschappij kritisch naar onze economie moeten kijken. Wat kunnen wij beter doen? Denk hierbij aan klimaatneutraal, circulair en met eerlijke ketens. Deze uitjes worden ook wel MVO uitje, duurzaam uitje, maatschappelijk teamuitje of maatschappelijk teambuilding genoemd.

Er is voldoende keuze aan uitjes zoals onze plastic game, de zwerfafval challenge en de ipad challenge. Hierbij leren jullie spelenderwijs alles over plastic en wat het doet met onze wereld. Daarnaast zorgen jullie er voor dat plastic word verwijderd uit de Tuinen van West. Of kom alles te weten of duurzaamheid en circulariteit op een boerenbedrijf.

Kernwaarden UP Events

Onze kernwaarden, dat zij wij en daar staan we voor. Van directie tot elke medewerker op de vloer. Hierbij hebben we bewust gekozen voor een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering en mentaliteit. Daarom passen wij bij jullie MVO bedrijfsuitje:

  • take care of each other (happy employees & happy clients)
  • enjoy life & work (positive & fun)
  • be better, every day (quality & ambitious)
  • do the right thing (moral compass)
  • be different (unique & unexpected)

Tuinen van West MVO bedrijfsuitje

Al onze MVO bedrijfsuitjes vinden plaats binnen de Tuinen van West. Samen met diverse ondernemers uit het gebied zijn er een aantal van deze uitjes ontwikkeld. Deze vinden allen plaats op loopafstand van onze locatie, 100% duurzaam dus. Combineer jullie maatschappelijk verantwoord uitje met een heerlijk ontbijt, lunch of diner bij ons of bij een van onze collega’s.

Tuinen van West

In het groene ‘De Tuinen van West’, een zelfbesturende regio binnen Amsterdam, waar duurzaamheid centraal staat. Na bijna een eeuw discussie over de bestemming en invulling van de vier groene  polders tussen Amsterdam, de ringvaart Haarlemmermeer, Halfweg en de N200, werd in 2007 een bestuurlijke knoop doorgehakt. De vier polders werden opgenomen in de Hoofdgroenstructuur van Amsterdam en zijn sindsdien door Stadsdeel Nieuw-west verder ontwikkeld tot uniek, multifunctioneel recreatiegebied: Tuinen van West.

Verbonden in onze idealen, maken de ondernemers in dit gebied zich sterk voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Nog een reden waarom je bij ons jullie MVO bedrijfsuitje moet organiseren.

Sociale en duurzame activiteiten

Een MVO bedrijfsuitje organiseren is hot en deze activiteiten winnen steeds meer aan populariteit. Daarom hebben we 4 gestandaardiseerde teambuilding concepten ontwikkeld. Om het  je  gemakkelijk te maken om te kiezen. Heb je een ander idee, neem dan gerust contact met ons op. We hebben jarenlange ervaring met teambuilding activiteiten. We hebben alle soorten groepen gezien. Er is niets dat we op dit gebied niet aankunnen. Dus wat je vraag ook is; we hebben waarschijnlijk het antwoord al. Samen met jou creëren we de beste teambuilding ervaring voor jouw groep en onze planeet.