MVO bedrijfsuitje in Amsterdam

UP Events bevindt zich op een mooie groene locatie aan de rand van Amsterdam van waaruit wij al onze MVO bedrijfsuitjes in Amsterdam organiseren. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De gedachte hierachter is dat wij als maatschappij kritisch naar onze economie moeten kijken. Wat kunnen wij beter doen? Denk hierbij aan klimaatneutraal, circulair en met eerlijke ketens. Deze uitjes worden ook wel MVO uitje, duurzaam uitje, maatschappelijk teamuitje of maatschappelijk teambuilding genoemd.

Er is voldoende keuze aan uitjes zoals onze plastic game. Hierbij leren jullie spelenderwijs alles over plastic en wat het doet met onze wereld. Daarnaast zorgen jullie er voor dat plastic word verwijderd uit de Tuinen van West. Of kom alles te weten of duurzaamheid en circulariteit op een boerenbedrijf.

Kernwaarden UP Events

Onze kernwaarden, dat zij wij en daar staan we voor. Van directie tot elke medewerker op de vloer. Hierbij hebben we bewust gekozen voor een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering en mentaliteit. Daarom passen wij bij jullie MVO bedrijfsuitje:

 • take care of each other (happy employees & happy clients)
 • enjoy life & work (positive & fun)
 • be better, every day (quality & ambitious)
 • do the right thing (moral compass)
 • be different (unique & unexpected)

Tuinen van West MVO bedrijfsuitje

Al onze MVO bedrijfsuitjes vinden plaats binnen de Tuinen van West. Samen met diverse ondernemers uit het gebied zijn er een aantal van deze uitjes ontwikkeld. Deze vinden allen plaats op loopafstand van onze locatie, 100% duurzaam dus. Combineer jullie maatschappelijk verantwoord uitje met een heerlijk ontbijt, lunch of diner bij ons of bij een van onze collega’s.

Tuinen van West

In het groene ‘De Tuinen van West’, een zelfbesturende regio binnen Amsterdam, waar duurzaamheid centraal staat. Na bijna een eeuw discussie over de bestemming en invulling van de vier groene  polders tussen Amsterdam, de ringvaart Haarlemmermeer, Halfweg en de N200, werd in 2007 een bestuurlijke knoop doorgehakt. De vier polders werden opgenomen in de Hoofdgroenstructuur van Amsterdam en zijn sindsdien door Stadsdeel Nieuw-west verder ontwikkeld tot uniek, multifunctioneel recreatiegebied: Tuinen van West.

Verbonden in onze idealen, maken de ondernemers in dit gebied zich sterk voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Nog een reden waarom je bij ons jullie MVO bedrijfsuitje moet organiseren.

Sociale en duurzame activiteiten

Een MVO bedrijfsuitje organiseren is hot en deze activiteiten winnen steeds meer aan populariteit. Daarom hebben we 4 gestandaardiseerde teambuilding concepten ontwikkeld. Om het  je  gemakkelijk te maken om te kiezen. Heb je een ander idee, neem dan gerust contact met ons op. We hebben jarenlange ervaring met teambuilding activiteiten. We hebben alle soorten groepen gezien. Er is niets dat we op dit gebied niet aankunnen. Dus wat je vraag ook is; we hebben waarschijnlijk het antwoord al. Samen met jou creëren we de beste teambuilding ervaring voor jouw groep en onze planeet.

De leukste mvo bedrijfsuitjes

Ga naar “MVO bedrijfsuitje duurzaamheid en circulariteit”

MVO bedrijfsuitje duurzaamheid en circulariteit

Een leerzaam MVO uitje over duurzaamheid en circulariteit. Waar loop je tegen aan en wat zou je als eerste stappen kunnen nemen?

 • 1,5 uur
 • v.a. 10

v.a. 29,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

MVO Bedrijfsuitje Duurzaamheid en Circulariteit
Ga naar “The Footprint Challenge”

The Footprint Challenge

In de challenge tackle je onderwerpen van inclusief ondernemen tot een circulaire economie om de bewustwording binnen MVO te vergroten.

 • 120 minuten
 • v.a. 10

v.a. 24,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Ga naar “MVO bedrijfsuitje plastic game”

MVO bedrijfsuitje plastic game

Kom alles te weten over plastic met onze plastic game. Waar wordt het van gemaakt, waar wordt het voor gebruikt en wat gebeurd er mee als we klaar zijn met het gebruik?

 • 2 uur
 • v.a. 10

v.a. 29,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

MVO Plastic Game Amsterdam
Ga naar “MVO bedrijfsuitje zwerfafval challenge”

MVO bedrijfsuitje zwerfafval challenge

Onze mooie Tuinen van West worden niet altijd even schoon achtergelaten. Speel deze te gekke game en pak gelijkertijd het zwerfafval aan.

 • 2 uur
 • v.a. 10

v.a. 29,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

MVO Zwerfafval Challenge

De mooiste bedrijfsevenementen

Familie Festival Amsterdam UP Events

Familie festival Amsterdam

Familie festival: een bedrijfsevenement waar de familie van je medewerkers van mee kunnen genieten. Leuke activaties voor jong en oud.

Bedrijfsfestival Amsterdam Hapjes

Bedrijfsfestival Amsterdam

De mooiste bedrijfsfestivals in Amsterdam. Kies uit de leukste activaties en stel je eigen bedrijfsfestival samen.

Personeelsfeest Organiseren Amsterdam Winter FeestPersoneelsfeest Organiseren Amsterdam Winter Feest

Personeelsfeest Amsterdam

Personeelsfeest. Te gekke personeelsfeesten in Amsterdam waar alle collega’s nog jaren over napraten.