MVO

Buiten

OMG

Vanaf 10 Personen

MVO bedrijfsuitje duurzaamheid en circulariteit

Een super leerzaam uitje met je team, afdeling of het hele bedrijf is dit MVO bedrijfsuitje duurzaamheid en circulariteit. Kom van alles te weten of hoe je duurzaamheid en circulariteit kunt toepassen op een (boeren)bedrijf. Je zult versteld staan over hoe veel er al te verduurzamen is. Waar loopt een vooruitstrevend bedrijf allemaal tegen aan en wat zijn de stappen die makkelijk te nemen zijn?

Dit is een teambuilding ervaring over duurzaamheid en circulariteit dat past binnen elk bedrijf dat bezig is met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Waar loop je zelf tegen aan en waar ga je na vandaag zelf mee beginnen? Deze activiteit is informatief en leuk om samen te doen!

Prijs MVO bedrijfsuitje duurzaamheid en circulariteit

Duur: 90 minuten
10-5000 personen: €25,95 pp excl. 21% btw

Zijn jullie met minder dan 10 personen en ben je bereid voor 10 personen te betalen dan kun je toch dit uitje boeken.

Bel Teambuilding AmsterdamOfferte aanvragen

 

 

Combinaties met andere teambuilding

Onze locatie is omgeven door groen en bevindt zich in de Tuinen van West. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij UP Events erg belangrijk, vandaar de ontwikkeling van onze MVO uitjes.

Wil je naast jullie MVO bedrijfsuitje Duurzaamheid en Circulariteit graag een extra activiteit erbij boeken voor nog meer fun zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games? Of wil je misschien lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijke vegetarische BBQ? Vul dan ons contactformulier in of bel +31(0)204635850.

MVO bedrijfsuitje duurzaamheid voorbeeld

Het MVO bedrijfsuitje duurzaamheid kun je het hele jaar door boeken. Het is zowel voor grote als kleine groepen geschikt. Kies zelf een datum en starttijd die jullie schikt.

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankje (optioneel)
15:30 – 16:45 MVO bedrijfsuitje Duurzaamheid en Circulariteit
16:45 – 17:30 Borrel met borrelhappen (optioneel)
17:30 – 19:30 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)