Adres

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

Evenementenlocatie Amsterdam

De mooiste evenementenlocatie van Amsterdam, al zeggen we het zelf. Aan de rand van Amsterdam, in de Tuinen van West ligt het evenemententerrein van UP Events. De evenementenlocatie is uitermate geschikt voor veel verschillende evenementen. Of je nu bezig bent met de organisatie van een huwelijksfeest, bedrijfsevenement of productlancering. Wij hebben voor elke gelegenheid de juiste locatie.

De locatie is omringt met 30 meter hoge bomen en heeft meer dan 200 gratis parkeerplekken. Je kunt in onze loodsen terecht vanaf 10 personen. Het hele terrein is ook af te huren voor groepen tot wel 5000 personen.

Industriële evenementenlocatie

UP Event is een unieke industriële evenementenlocatie in Amsterdam West. Onze loodsen hebben een robuuste uitstraling en zijn geschikt voor zowel meetings als grotere bedrijfsevenementen. Al onze loodsen hebben zowel een binnen als buiten ruimte. Bijvoorbeeld loods 6 en loods 7. Dat betekent dat groepen bij elke meeting hun eigen terras krijgen. Deze buitenruimte is dus alleen voor jullie groep toegankelijk. Kijk hieronder naar de verschillende loodsen of maak een afspraak en kom zelf kijken naar de mooiste industriële locatie in Amsterdam.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

 

 

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
 • Meer dan 10 jaar ervaring in memorabele uitjes, workshops en bedrijfsfeesten
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw evenement tot een succes te maken!
 • Meer dan 100 activiteiten op 1 locatie
 • Lid van Vebon (veilig buitensporten), Recron en TUV gecertificeerd
 • Gratis parkeren voor de deur, in Amsterdam, echt waar

UP Events evenementenlocatie

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money, je krijgt waar voor je geld
 • Wij beloven niet zomaar een evenementenlocatie maar een belevenis
 • Elk jaar bieden wij minimaal één nieuwe spectaculaire belevenis om naar uit te kijken
 • Toch niet happy, kom je terug

Beachclub in Amsterdam

In zomermaanden hebben wij de perfecte evenementenlocatie voor jullie zomerevenement. Denk hierbij aan een bedrijfsfestival, congrestival, familiefestival of trouwfeest. Onze evenementenlocatie heeft ook 2 beachclubs. BeachclUP 1 is 300m² groot en heeft een eigen strand met picknicktafels, zitzakken en palmbomen. BeachlclUP 2 is iets kleiner, 168m² en heeft uiteraard ook een eigen terras voor jullie groep.

Winterlodge in Amsterdam

In de wintermaanden toveren we onze beachclubs om tot winterlodges. Dat wil zeggen dat ze versierd worden met duizenden lichtjes, goede verwarming en een echte wintersfeer. De Winterlodges zijn daarom uitermate geschikt voor bedrijfsevenementen in de koudere winterperiode. Dus organiseer ook in de winter jullie oktoberfest bedrijfsfeest, bedrijfskerstfeest of nieuwjaarsborrel op de mooiste evenementenlocatie van Amsterdam.

Evenementen op maat

Met onze ervaring, kennis van evenementen en de mooiste evenementenlocatie van Amsterdam wordt jullie evenement een gegarandeerd succes. Natuurlijk houden we rekening met de doelstellingen en het budget. Daarmee kunnen we elk event, samen met jou, compleet op maat maken. Ga je voor een van de vele thema’s die wij al aanbieden? Of heb je zelf een idee? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Standaard pakketten

Wij hebben verschillende standaard pakketten gemaakt voor evenementen op onze locatie. De pakketten zijn erop gericht om een beeld te geven van de mogelijkheden. Een leidraad of vertrekpunt zullen we maar zeggen. Daardoor hebben we voor elk budget een pakket dat daarbij past. Je kunt de pakketten zelf uitbreiden met toffe activiteiten of activaties. Zo stel je heel eenvoudig je eigen top evenement samen.

 

Vergaderen

Combineer jullie evenement met een vergadering op de mooiste vergader locatie van Amsterdam. Op ons terrein is overal WiFi aanwezig. Alle locaties zijn van alle gemakken en randapparatuur voorzien. Denk hierbij aan microfoons, wifi, verlengstukken, flipovers en beamers. De ruimtes zijn te gebruiken voor plenaire sessies en vergaderingen. Daarnaast ook voor break-out sessies. Hierbij kan natuurlijk de indeling van de stoelen in de loodsen aangepast worden aan jullie wensen. Dus als je wilt vergaderen in Amsterdam moet je bij UP zijn.

Eten, drinken & transport

Voor elk type evenement kunnen we de lekkerste hapjes, drankjes en diners verzorgen. Onze diverse BBQ’s zijn altijd een groot succes in de zomer. In de winter genieten onze gasten van een overheerlijk stamppottenbuffet. Daar komt bij dat ook de lunches uitstekend geregeld zijn. Op onze evenementenlocatie kunnen we ook toffe foodtrucks plaatsen voor jouw evenement. Transport van en naar onze locatie is ook mogelijk. Bij UP Events wordt je volledig ontzorgd.

Proef de sfeer op onze evenementenlocatie

Bekijk een aantal voorbeelden van evenementen op onze locatie, die wij tot een succes hebben gemaakt. Het geeft een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Of je nu kiest voor een evenement in de zomer of in de winter.

Inspire zomerfestival
G14 Kennisfestival voor 550 eventprofessionals
30 sprekers/workshops, 15 break-out sessies

Congrestival
13 sprekers, 200 personen plenair, 8 break-out sessies, custom made game