Binnen

Samenwerken

OMG

tot 750 Personen

Winterlodge 2

Jullie eigen winterlodge, met alles wat je nodig hebt voor een meeting, event of feest (flat screen, computer, flipover) in de wintermaanden.

Locatienaam: Winterlodge 2
Aantal vierkante meters: 168 m2 (bruto)
Capaciteit: op aanvraag

Prijs Winterlodge 2

Prijzen: check de Vergaderarrangementen

Deze vergaderruimte is perfect te gebruiken voor vergaderingen, teambuilding sessies, presentaties en als onderdeel van het personeelsuitje of bedrijfsfeest. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eerst een plenaire sessie te houden in een van onze loodsen, waarna je kan genieten van een vers bereide lunch. Na de lunch kan je enkele activiteiten doen bij ons op het terrein om uiteindelijk de dag af te sluiten met een BBQ met eventueel een aansluitend borrel of feest.

Events in Winterlodge 2

Winterlodge 2 ligt aan de Expeditie Robinson area. Hier kun je feesten geven, BBQ borrels houden en bijvoorbeeld de Winter Olympics spelen. De tent zelf is geheel water- en winddicht, waardoor je zelf op de koudste dagen een geweldig eigen evenement kunt houden. De tent kan volledig ingericht worden naar eigen smaak, met onder andere statafels loungebanken en zitzakken.

Deze locatie is ideaal voor actieve(re) bedrijfsuitjes, personeelsfeestje of gewoon met je vrienden of met je voetbalteam. De tent is in zijn geheel af te huren en dit kan natuurlijk gecombineerd worden met het ondernemen van een van onze activiteiten of met een overheerlijke BBQ of een uitgebreide borrel.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen