Binnen

Samenwerken

OMG

tot 750 Personen

Overwinteren bij UP Events

Op zoek naar een leuke manier om de winter door te komen? Een goede vergaderruimte, feest locatie of activiteit? Dan heeft UP Events precies waar je naar zoekt. Winterlodge 1 en Winterlodge 2 zijn vrolijk belicht, waterdicht en brengen jou direct in de perfecte stemming.

Hou een vergadering in de lodge, voor je doorgaat naar de UP kestmarkt, om je eigen kerstpakket samen te stellen. Of gebruik de lodge om het jaar af te sluiten met een winterwonderland feest.

Winterlodge 2

Jullie eigen winterlodge, met alles wat je nodig hebt voor een meeting, event of feest (flat screen, computer, flipover) in de wintermaanden.

Locatienaam: Winterlodge 2
Aantal vierkante meters: 168 m2 (bruto)
Capaciteit: op aanvraag

Prijs Winterlodge 2

Prijzen: check de Vergaderarrangementen

Winterlodge 2 is perfect te gebruiken voor vergaderingen, teambuilding sessies, presentaties en als onderdeel van het personeelsuitje of bedrijfsfeest. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eerst een plenaire sessie te houden, waarna je kan genieten van een vers bereide lunch. Na de lunch kan je enkele activiteiten doen bij ons op het terrein om uiteindelijk de dag af te sluiten met een BBQ met eventueel een aansluitend borrel of feest.

Events in Winterlodge 2

Winterlodge 2 ligt aan de Robinson area. Hier kun je feesten geven, BBQ borrels houden en bijvoorbeeld de Winter Olympics spelen. De tent zelf is geheel water- en winddicht, waardoor je zelf op de koudste dagen een geweldig eigen evenement kunt houden. De tent kan volledig ingericht worden naar eigen smaak, met onder andere statafels loungebanken en zitzakken.

Deze locatie is ideaal voor actieve(re) bedrijfsuitjes, personeelsfeestje of gewoon met je vrienden of met je voetbalteam. De tent is in zijn geheel af te huren en dit kan natuurlijk gecombineerd worden met het ondernemen van een van onze activiteiten of met een overheerlijke BBQ of een uitgebreide borrel.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Corona-proof bijeen komen

Winterlodge 2 is een unieke plek om bijeen te komen. Door de grootte van het binnen én buiten terrein, is dit een van de huurlocaties waar grote groepen nog veilig terecht kunnen.

Verspreid over het UP Event terrein zijn meerdere pompjes met ontsmettingsmiddel te vinden, zo ook bij Winterlodge 2. Daarnaast zijn er op meerdere tafels een QR code te vinden, waardoor jij makkelijk met je telefoon een drankje kunt bestellen. Geen scanner op je mobiel geïnstalleerd? Natuurlijk je ook nog altijd bestellen aan de bar.