Binnen

OMG

Krankzinnig

tot 750 Personen

Overwinteren bij UP Events

Op zoek naar een leuke manier om de winter door te komen? Een goede vergaderruimte, feest locatie of activiteit? Dan heeft UP Events precies waar je naar zoekt. Winterlodge 1 en Winterlodge 2 zijn vrolijk belicht, waterdicht en brengen jou direct in de perfecte stemming.

Hou een vergadering in de lodge, voor je doorgaat naar de UP kestmarkt, om je eigen kerstpakket samen te stellen. Of gebruik de lodge om het jaar af te sluiten met een winterwonderland feest.

Winterlodge 1

Je eigen winterse lodge, voorzien van alle gemakken (flat screen, muziekcomputer flipover). Vergaderen, eten, workshop of borrel, dat kan hier.

Zaalnaam: Winterlodge 1
Aantal vierkante meters: 300 m²

Capaciteit:
In Winterlodge 1 zijn er verscheidene opstellingsmogelijkheden. Per opstelling is de capaciteit verschillend.

Theater: 350 personen
Feest: 500 personen
Feest + buiten: 750 personen
Receptie: 400 personen
Sta- & zit combi: 300 personen
Diner: 200 personen

Standaard voorzieningen Winterlodge 1

  • 2 TV schermen
  • 2 Flipovers
  • Muziek/Geluidsinstallatie
  • 1 Microfoon
  • Clicker/Pointer
  • HDMI-aansluiting
  • Vergaderbox met schrijfwaren
  • Sanitaire voorzieningen
  • Heater

Heb je meer voorzieningen nodig voor jouw presentatie, meeting of workshop, laat het ons weten. Wij kunnen je voorzien van al je wensen en denken graag met je mee!

Prijs Winterlodge 1

Prijzen: check de Vergaderarrangementen

Deze winterlodge is perfect te gebruiken voor vergaderingen, teambuilding sessies, presentaties en als onderdeel van het personeelsuitje of bedrijfsfeest. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eerst een plenaire sessie te houden in een van onze loodsen, waarna je kan genieten van een vers bereide lunch. Na de lunch kan je enkele activiteiten doen bij ons op het terrein om uiteindelijk de dag af te sluiten met een BBQ met eventueel een aansluitend borrel of feest.

Events in Winterlodge 1

Winterlodge 1 ligt aan ons eigen ‘strand’. Hier kun je vergaderen, feesten geven, BBQ borrels en binnenactiviteiten doen. De lodge is geheel water- en winddicht, waardoor je de hele winter door je eigen evenement kunt houden. De ruimte is smaakvol en kan volledig ingericht worden naar eigen smaak, met onder andere statafels loungebanken en zitzakken.

Deze locatie is ideaal voor actieve(re) bedrijfsuitjes, personeelsfeestje of gewoon met je vrienden of met je voetbalteam. De tent is in zijn geheel af te huren en dit kan natuurlijk gecombineerd worden met het ondernemen van een van onze activiteiten of met een overheerlijke BBQ of een uitgebreide borrel. Mocht je een dj willen tijdens je feest, bekijk dan loods 7.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

UP Events offerte op maat

Corona-proof bijeen komen

Winterlodge 1 is een unieke plek om bijeen te komen. Door de grootte van het binnen én buiten terrein, is dit een van de huurlocaties waar grote groepen nog veilig terecht kunnen.

Verspreid over het UP Event terrein zijn meerdere pompjes met ontsmettingsmiddel te vinden, zo ook bij Winterlodge 1. Daarnaast zijn er op meerdere tafels een QR code te vinden, waardoor jij makkelijk met je telefoon een drankje kunt bestellen. Geen scanner op je mobiel geïnstalleerd? Natuurlijk je ook nog altijd bestellen aan de bar.