Hoe anderen ons beoordeelden

Het was een super leuke middag met hele leuke, goed georganiseerde uitjes! We hebben een escape room gespeeld en daarna nog aan lasergamen gedaan. Ook de rest van de activiteiten, waar wij geen gebruik van hebben gemaakt, zagen er leuk uit! Alles zit mooi bij elkaar, ideaal voor een feestje!
Caitlin van Gessel
Caitlin van Gessel
15:56 24 Oct 18
Jao heeft ons bedrijfsuitje super proffesioneel en leuk begeleid! Iedereen was heel enthousiast en heeft een leuke dag gehad. De Minute to win it spellen waren weer eens ouderwets lachen gieren brullen met het hele team!Names de afdeling Conditie Bewaking van de Koninklijke Marine bedankt voor de leuke dag!
Roel Reuvers
Roel Reuvers
05:39 02 Oct 18
Super leuke activiteiten en erg goed georganiseerd!! Als je een leuke dag wilt hebben moet je zeker naar UP events!
Celine Seegers
Celine Seegers
16:27 25 Oct 18
We hebben afgelopen zaterdag een uitje gehad met onze tandartspraktijk gehad. De escape room challenge en het Minute to win it spel. Jao was degene die ons de hele dag begeleidde en wij hebben echt een super leuke dag gehad. De spellen waren ontzettend leuk en Jao oragniseerde het ook heel erg leuk.Afsluitend een heerlijke bbq gehad.Wij gaan hier zeker nog een keer terugkomen.
Merel Bos
Merel Bos
08:34 06 Nov 18
Al meerdere keren wezen lasertaggen en het is echt ontzettend gaaf! De gear waarmee je speelt is tof, de arena waarin je speelt ook en het is juist een toevoeging dat het buiten is ipv binnen. Daarnaast hangt er een fijne sfeer, een paar minuutjes later/eerder is geen probleem. Er wordt altijd heel erg meegedacht. Top uitje!
Anne-Jet van Marsbergen
Anne-Jet van Marsbergen
19:27 07 Nov 18
Afgelopen zaterdag met onze praktijk een uitje gehad. Wat was het ontzettend leuk. Goed georganiseerd, leuke spellen, gezellige mensen die het event van A tot Z goed begeleiden. Afgesloten met een heerlijke BBQ. Echt een top uitje!
marloes Vos
marloes Vos
14:15 08 Nov 18
Wij hebben met ons team de winterspelen gedaan en laser tag. Was erg leuk en goed georganiseerd, zeker een aanrader!
Da Po
Da Po
09:46 19 Nov 18
Afgelopen dinsdag hebben wij in Amsterdam de Escape Rooms op het programma gehad en ik moet zeggen, het was echt superleuk! De begeleiding was erg goed en we voelden ons er erg thuis :)De dame en heer waren zeer gastvrij en we hebben met elkaar erg gelachen! Wij komen zeker terug voor de andere Escape Rooms en wellicht ook voor de andere activiteiten!Dank jullie wel Up Events voor deze geslaagde avond!
Debby van de Leur
Debby van de Leur
09:09 22 Nov 18
Bedrijfsuitje voor 40 personen gehad bij UP Events, wat een feest! Escape Challenge en Pubquiz gedaan en het geheel afgesloten met een heerlijke BBQ. Aanrader!
Jessica van de Vooren
Jessica van de Vooren
08:50 03 Dec 18
Vorige week heeft Up Events een leuk teamuitje voor mij en mijn team neergezet. De Escaperoom was moeilijk en lastig te halen binnen de gegeven tijd, precies zoals het hoort! Verder fijn dat de offerte die vooraf werd gemaakt exact voldeed aan de vraag die ik had gesteld. Prima locatie, fijn personeel en voor herhaling vatbaar!
Dicky de Rooij
Dicky de Rooij
10:57 03 Dec 18
Een geslaagd event gehad onder leiding van gastheer Jao. Alles was goed geregeld en werd zelfs terplekke nog aangevuld met extra activiteit.De escape challenge was uitdagend en we hebben erg gelachen met de pubquiz. Daarna nog een lekkere BBQ en ook met de dieetwensen werd goed rekening gehouden. Prachtige sfeervolle omgeving met al die lichtjes. Voor herhaling vatbaar !
Sacha Freesen
Sacha Freesen
14:16 16 Dec 18
Gezellige kerstviering met collega's in een compleet verzorgd avondvullend programma. Leuke workshop, pub quiz en niet te vergeten biertjes van brouwerij 't IJ
Winfred Nak
Winfred Nak
13:14 21 Dec 18
Al 2x een bedrijfsuitje georganiseerd via Up events. Beide keren een groot succes. Het is altijd snel en gemakkelijk te regelen, ook aanvullende wensen draaien ze hun hand niet voor om. (hierbij een foto van 1 van onze ijssculpturen)
Marscha Stuifbergen
Marscha Stuifbergen
07:38 27 Dec 18
Uitdagende en verassende escaperoom gespeeld waarbij we goed geholpen zijn door Laura en Axel. Ook de VR is een aanrader!
Marije Leenders
Marije Leenders
21:58 27 Dec 18
Op 12 december een eindejaarsfeest georganiseerd bij UP Events. Een geweldige avond gehad met heerlijk eten, een goede dj, en leuke VR spellen. Al met al een groot succes! Samenwerking was top, aan alles werd gedacht de jongens waren ontzettend flexibel en vlot. Een leuke locatie voor bedrijfsfeesten, ook in de winter heel leuk aangekleed en helemaal in winter wonderland thema. Ontzettend bedankt en tot ziens!!
Bo Boon
Bo Boon
10:42 04 Jan 19
We hadden hier het Year end event van Deutsche Bank. Deze locatie was een schot in de roos, gekozen door ons communicatie team! Het was goed georganiseerd en we konden naast alle drank en happen en deuntjes vd dj ook nog live voetbal(CL Ajax Bayern) kijken of Virtual reality ervaringen op doen een vd andere loodsen. Een geweldige ervaring!
floris overbeek
floris overbeek
07:11 08 Jan 19
Super tof en goed aangekleedde ruimte! Het personeel is heel aardig en behulpzaam! En josine heeft ons goed door de kamers begeleid!
Romy Pechler
Romy Pechler
20:16 16 Jan 19
Wij maken regelmatig gebruik van de services van UP Events. Zo houden wij er grote vergaderbijeenkomsten met ca 50 personen, maar ook kleinere bijeenkomsten icm een escape room. De communicatie en afstemming verloopt altijd erg prettig. Er wordt echt meegedacht en de medewerkers zijn flexibel.
Teaming teaming
Teaming teaming
12:41 18 Mar 19
Ik heb het overleefd.. 5 sterren, niels en robin waren top! Dik genoten!
Jordy Bottelier
Jordy Bottelier
21:10 28 Mar 19
Het is een leuk terrein, met leuke spellen!Wij hebben de VR game en de lasergame gedaan en wij hebben ons echt super vermaakt!!De BBQ viel wel wat tegen, er was weinig keus en eigenlijk ook te weinig eten.
Naomi Bontje
Naomi Bontje
14:11 01 Apr 19
Laats met mijn team Morte Frio gespeeld, super leuke activiteit als je met veel mensen een activiteit wilt doen. Communicatie vooraf en tijdens het evenement verliep erg soepel. Daarnaast waren de werknemers erg vriendelijk en dachten met ons mee. Top bedrijf!
Helen van Hattem
Helen van Hattem
09:53 02 Apr 19
Een tijdje terug heeft UP events een heel leuk en goed georganiseerd feestje geregeld! Lekkere hapjes, leuke spellen in combinatie met leuke mensen een hele leuke middag gehad!
Sterre Buijs
Sterre Buijs
13:15 02 Apr 19
Super leuke locatie om te lasergamen. Goede uitleg en begeleiding!
--
--
12:39 10 May 19
Keihard gewonnen met de escape challenge! En daarna nog als een echte rambo door het lasergame veld gerend! Top locatie, kom zeker terug! Wat is die Menno toch een goeie begeleider!
dennis van den Heuvel
dennis van den Heuvel
21:16 13 May 19
Wat een gaaf plekje! Eerst een escape challenge verloren (op het nippertje) en daarna huis gehouden op de lasergamebaan. Super goede begeleiding met enthousiaste aanmoedigingen. Bedankt
Annelotte van bergen
Annelotte van bergen
21:14 13 May 19
Afgelopen vrijdag hebben wij met het Skyscrapers Traineeprogramma een trainingsdag gehouden bij Up Events Amsterdam. Onze groep van 25 personen werd uitstekend ontvangen door het personeel. Zij waren tijdens de dag uitstekend bereikbaar voor vragen en waar nodig werd geassisteerd! Na een heerlijke door hen verzorgde lunch met verschillende broodjes en dranken mocht onze groep zich spontaan even uitleven in de lasertag-area! Super flexibel dus. Al met al een top dag voor ons als organisatie en voor onze trainees! Up events is voor elke organisatie of groep aan te raden!
Tijs de Beer
Tijs de Beer
09:38 14 May 19
Top locatie! Met ruim 20 personen hebben we bij UP events een fantastische kick-off gehad. De hele dag hadden we een modern ingerichte loods tot onze beschikking, waar onbeperkt koffie, thee en fris voor ons klaarstond. Ook hadden we een lunch: die was luxe en heerlijk. Als klap op de vuurpijl mochten we lasergamen. Heel vet! Verder verliep de communicatie voorafgaand aan en tijdens onze kick-off met de medewerkers van UP events prettig. Ze zijn super enthousiast en denken graag met je mee. Wij komen zeker nog eens terug!
Suzanne Dijk
Suzanne Dijk
10:08 14 May 19
Voor een bedrijfsuitje waren we opzoek naar een locatie waar we een activiteit konden doen voor jong en oud, maar ook konden eten en borrelen. Al snel kwamen we uit bij UP Events. Vanaf het eerste contact kregen we altijd snel antwoord en waren ze heel behulpzaam. Op de dag zelf was alles top geregeld. De spellen, de begeleiders, eten en drinken was allemaal goed. Zeker een aanrader als je met een gemengd gezelschap iets wil doen!
Bernadette Braas
Bernadette Braas
08:51 15 May 19
Heel leuk gelasergamed met collega’s bij UP Events! Dat het donker was maakte het buiten parcours extra spannend en uitdagend.Dank aan Menno voor de duidelijke instructies!
Esmee Timmers
Esmee Timmers
13:55 14 May 19
Een top verjaardag gehad voor onze dochter van 10 jaar. Samen met 9 andere vriendinnen hebben ze gelasergamed. Heerlijk buiten (weer zat mee) en een spannende locatie. 2 x 30 minuten vonden de dames maar wat kort, maar geloof me is echt lang genoeg want ze waren helemaal kapot na afloop. En voor- en achteraf hebben de kids ook nog heerlijk kunnen spelen op het beachbalveld waardoor het echt een hele leuke middag is geworden. Goede ontvangst en enthousiaste begeleiding van de mensen daar. Echt een aanrader!
Kenneth Van Cauter
Kenneth Van Cauter
11:36 13 May 19
Hele leuke escaperoom met ons gezin gedaan (MOEILIJK! ;-)) We hadden af en toe wat hulp nodig maar zijn gelukkig net op tijd ontsnapt. Erg veel plezier gehad, relaxte locatie, aardige mensen. AANrader!
fennande van der Meulen
fennande van der Meulen
15:21 05 Jun 19
Prachtige lokatie voor elk uitje hetzij zakelijk /prive.Recentelijk meerdere bedrijfstrainingen gedaan en collega's vonden het een toplokatie!!! Veel dank aan de sales dept. van Up events en hun overige collega's die ons tijdens de de trainingen uitstekende service hebben verleend. Deze locate is echt een aanrader en waar alles onder 1 dak beschikbaar is met genoeg keuzeactiviteiten. Voor toekomstige trainingen hoeven wij niet meer na te denken. gewoon bellen met Up Events!
J Singotiko
J Singotiko
09:21 17 Jun 19
Super Top Up Events! Bedankt voor de 'fun', voor de professionaliteit, organisatie en leuke spel. Met 40 man hadden wij genoten en ook lekker gegeten! Mooi locatie, uitstekend geregeld! Wij komen zeker weer terug! De beste team building dag ooit! Helen KLM Cargo!
helen demosthenous
helen demosthenous
10:44 25 Jun 19
Hej beste UP medewerkers, afgelopen zondag hebben wij van IKEA Haarlem een afdelingsuitje bij jullie gehad ( Expeditie Robinson en BBQ ) een groot succes. Prima ontvangst, goede begeleiding, ontzettend veel lol (oud en jong) gratis zonnebrand en water ( zeer klantvriendelijk ) en de mogelijkheid om even te douchen na de verhitte strijd. Kortom een heerlijke informele sfeer met heel goede service, lekker eten en vooral belangrijk, goede koffie 👍 Zeker een herhaling waard ik ben benieuwd naar jullie winterprogramma.
Carmen HermusBottelier
Carmen HermusBottelier
13:12 25 Jun 19
Wij hebben een geweldige dag gehad bij UP Events afgelopen dinsdag. Het 100 jarige jubileum jaar van onze stadsschouwburg in Haarlem is dankzij jullie grandioos afgesloten. Echt een aanrader om hier je (bedrijfs)feest te organiseren. Alles wordt voor je geregeld, waardoor je als organisatie ook eens kan genieten van je eigen feestje!
Amber Bijster
Amber Bijster
13:52 28 Jun 19
Een geweldig leuk & spannend kinderfeestje hier gehad. Een escape room gedaan ( spannend, maar gelukt binnen de 50 minuten) en boogschieten. Kids vinden het geweldig! Dank aan de begeleiding van Up events, echt super! Lekker kopje koffie voor de ouders. Erg ontspannen sfeertje heerst er. Ik zeg: volgend jaar weer!!
Joyce Bult
Joyce Bult
16:44 30 Jun 19
Met ons bedrijf een dag Up gedaan; begonnen met een meeting in een van de ruimtes, mooi en ruim met eigen faciliteiten. Hierna Vierkamp met het team door een bekwame jongen begeleid in goed Engels.De BBQ aan het eind was ook fijn, helaas kwamen de vegetarische items pas veel later, enige minpuntje van de dag. Ook nog even soja en/of havermelk voor de koffies aanschaffen en dan komen we zeker nogmaals!Grootste verassing was het getekende logo van ons bedrijf bij de meetingruimte, super leuke persoonlijke toevoeging!
ildiko flipse
ildiko flipse
08:23 01 Jul 19
Mooi en ruime locatie met veel mogelijkheden. De organisatie is snel met het reageren n.a.v. vragen en denken heel goed met je mee. Wij hebben overdag een teammiddag in de beachclub gehad met daarbij een uitstekend verzorgde lunch. Alle voorzieningen waren aanwezig en dankzij het zonnetje kwam ook het beach gevoel helemaal tot zijn recht. In de avond een zomerborrel in Loods 7. Deze ruimte met buitenplaats is ideaal voor een goed feestje.
Wij zijn met ons bedrijfsfeest hier naar toe gegaan en hebben een verkorte versie van expeditie robinson gedaan met daarop volgend een BBQ. Alles was goed geregeld, de BBQ was lekker en het spelelement echt super tof! Alle collega's waren super enthousiast :) Daarbij was de communicatie ten alle tijde goed en helder. Er word echt met je meegedacht en eigenlijk alles uit handen genomen. Als organisatoren van het bedrijfsfeest kan je dus ook echt meegenieten van het feest. 5 sterren dus!
joelle van maasdam
joelle van maasdam
08:14 22 Jul 19
Hej beste UP medewerkers, afgelopen zondag hebben wij van IKEA Haarlem een afdelingsuitje bij jullie gehad ( Expeditie Robinson en BBQ ) een groot succes. Prima ontvangst, goede begeleiding, ontzettend veel lol (oud en jong) gratis zonnebrand en water ( zeer klantvriendelijk ) en de mogelijkheid om even te douchen na de verhitte strijd. Kortom een heerlijke informele sfeer met heel goede service, lekker eten en vooral belangrijk, goede koffie 👍 Zeker een herhaling waard ik ben benieuwd naar jullie winterprogramma.
Carmen HermusBottelier
Carmen HermusBottelier
13:12 25 Jun 19
Prachtige lokatie voor elk uitje hetzij zakelijk /prive.Recentelijk meerdere bedrijfstrainingen gedaan en collega's vonden het een toplokatie!!! Veel dank aan de sales dept. van Up events en hun overige collega's die ons tijdens de de trainingen uitstekende service hebben verleend. Deze locate is echt een aanrader en waar alles onder 1 dak beschikbaar is met genoeg keuzeactiviteiten. Voor toekomstige trainingen hoeven wij niet meer na te denken. gewoon bellen met Up Events!
J Singotiko
J Singotiko
09:21 17 Jun 19
Wij hebben afgelopen week een fantastische Expeditie Robinson gehad. Soepel geregeld, goed begeleid, leuke spellen die voor jong en oud, sportief of niet sportief, goed te doen waren en een fijne bbq na afloop. Wij komen zeker nog eens terug!
tessa k
tessa k
08:59 02 Sep 19
Fine samenwerking gehad en super organisatie vanuit UP-events! Voldoende personeel aanwezig, behulpzaam en flexible mbt onze wensen. Resultaat: een fantastisch pesoneelsfeest inclusief leuk team building activiteiten!
Dimitrie van Leeuwen
Dimitrie van Leeuwen
13:30 02 Sep 19
Fine samenwerking gehad en super organisatie vanuit UP-events! Voldoende personeel aanwezig, behulpzaam en flexible mbt onze wensen. Resultaat: een fantastisch pesoneelsfeest inclusief leuk team building activiteiten!
Dimitrie van Leeuwen
Dimitrie van Leeuwen
13:30 02 Sep 19
Goed opgeleid personeel met verstand van zaken. Leuke spellen en niets is te gek. Vond escape spel met de kisten lastig maar wel erg leuk. Volgende familiedag weer.
Dirk Groen
Dirk Groen
20:17 02 Sep 19
Geweldig uitje gehad bij UP Events! Fijn personeel, leuke activiteiten en een terrein waar je u tegen zegt. Verder was de service bij het boeken ook erg fijn.Hier kom ik zeker nog een keer!
Jur
Jur
13:48 10 Sep 19
Mooie locatie, goede service en leuke activiteiten. Door hun ervaring is het heel fijn om samen een event te organiseren. Zeker een aanrader!
Marloes Odenkirchen
Marloes Odenkirchen
11:23 16 Sep 19
Fantastische plek voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, maar ook voor kinderen erg leuk. Veel leuke en energieke activiteiten en een gezellige en ontspannen sfeer. Absolute aanrader
Freek Jansen
Freek Jansen
18:26 20 Sep 19
Expeditie robinson bij up Events in Amsterdam. Top locatie, gave activiteiten, sympathieke begeleiding ! Vrijgezellenfeestje en iedereen deed fanatiek mee. Ook voor mensen die minder sportief zijn aangelegd prima te doen!
Joyce Onverwagt
Joyce Onverwagt
18:54 23 Sep 19
Super leuke VR spelletjes gedaan, een hele leuke avond gehad! Mede dankzij Menno :)
Roos Knibbeler
Roos Knibbeler
19:06 12 Sep 19
Dank je wel Anne Groen! Dankzij jou hebben we een onvergetelijke dag gehad met de hele familie! En bedankt Up events dat dit Dior jullie mogelijk is gemaakt! Tot een volgende keer! Linda de Lange
Linda de Lange
Linda de Lange
10:55 04 Sep 19
We hebben een TOP personeelsfeest met 150 personen gevierd. In "onze Loods 7" was een leuke sfeer gecreëerd. Goed eten, goede muziek, en goed personeel. Zéker een aanrader.
Sonja Nootebos
Sonja Nootebos
06:57 15 Oct 19
bijzonder leuk bedrijf uitje gehad. Alles was verzorgd en duidelijk, ontzettend leuk gehad! bedankt.
Stella Muthert
Stella Muthert
06:22 19 Oct 19
Mooie locatie, vriendelijk personeel, goede koffie, Djembe workshop was ontzettend leuk..kortom..alles is perfect geregeld!
Ibrahim Akhnikh
Ibrahim Akhnikh
14:49 07 Nov 19
Ik was hier zelf niet maar was er toch.
Monique Groeneveld
Monique Groeneveld
08:25 10 Nov 19
De escaperoom was top! Super begeleiding, hebben het erg leuk gehad.
Jolijn
Jolijn
20:05 17 Nov 19
Superleuk uitje gehad! De Winter Olympics waren hilarisch om te doen. Echt heel erg gelachen met elkaar. Locatie is goed te bereiken met gratis parkeren. Onze loods was helemaal in winterse sferen met lampjes, sneeuwvlokken en kerstbomen. Alles is goed geregeld, het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, er is heerlijke koffie, een goede bbq en gezellige muziek. Kortom, een superleuke ervaring!
Janneke Wolzak-Sanders
Janneke Wolzak-Sanders
09:56 18 Nov 19
Het is een te gekke plek om een kinderfeest of volwassenfeest te organiseren.heel leuk
gerlind milop
gerlind milop
13:52 28 Nov 19
Superplek! Erg geschikte locatie voor teamuitjes of bedrijfsfeesten. Ze hebben veel toffe teambuildingsactiviteiten, meetingruimtes, en lekker eten. Het personeel is erg vriendelijk. Echt een aanrader!
Yuri Heiligers
Yuri Heiligers
21:23 01 Dec 19
Winter olympics gecombineerd met morte frio escape challenge gedaan. Zelfs met dit koude weer, heeft UP Events voor een warm sfeertje gezorgd! Zelfs in de winter een dikke aanrader! Ik kom snel terug voor Expeditie Robinson en Lasertag. Bedankt medewerkers van UP Events voor een onvergetelijke dag
Menno Saalbrink
Menno Saalbrink
15:08 05 Dec 19
Fijne locatie, vriendelijk personeel en leuke activiteiten. Wil zeker nog eens terugkomen!
Nandi Mballowe
Nandi Mballowe
10:35 06 Dec 19
Een super fijne & bijzondere locatie in Amsterdam West. Zowel in de zomer als de winter.Op en top Beleving bij UP Events! een echte aanrader voor congressen, bedrijfsuitjes, festivals & themafeesten.
Rosalie Kappert
Rosalie Kappert
11:03 06 Dec 19
Echt top locatie. En vooral in de winter super mooi en sfeervol met alle lichtjes !!
martijn schmitz
martijn schmitz
10:55 06 Dec 19
Het was een mega gezellig feest. Gooie sfeer. Leuke locatie. Gezellige mensen. Belanden uit eindelijk aan een staan tafel met een groep leden uit egmond.die weten wel van gezelligheid, 👌
dennis karels
dennis karels
08:55 17 Dec 19
Wij hebben een geweldige avond gehad tijdens het WinterWonderland event dat UP voor ons georganiseerd heeft. De Loods is prachtig ingericht en het personeel is zeer behulpzaam, geduldig en aardig. Bereikbaarheid is goed, het eten was lekker en iedereen heeft het naar de zin gehad. Dank UP!
Ilse Gerrits
Ilse Gerrits
09:58 17 Dec 19
Gisteren hebben wij een superleuke dag gehad bij UpEvents! We hebben als afdelingsuitje de Winter Olympics gedaan, een aanrader! Al vanaf het eerste contact met UpEvents liep alles gesmeerd, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en gezellige dag!
Rianne Kneppers
Rianne Kneppers
16:49 18 Dec 19
Mijn verjaardag gevierd in een van de loodsen. Het was een geslaagde avond. Alles zag er keurig uit! Veel positieve reacties gehad, bedankt 👍🏼
Kim Greveling
Kim Greveling
08:43 15 Jan 20
Super leuk bedrijfsuitje gehad met mijn collega`s. Locatie is goed bereikbaar en er is gelegenheid om te parkeren.Prijs en kwalitiet erg goed! we komen zeker terug.
Mirjam Vink
Mirjam Vink
10:17 20 Jan 20
Google Rating
4.6

Write a Review

"We had an EXCELLENT team event. The whole APM Terminals team was so happy and excited with the planning and execution of the games. We all enjoyed it. We had a good weather and we could see the whole city, a lot of walking, but zero regrets!!! The second activity was even more interesting for a golding closing of the day. I am looking forward to working together in future events!!!"
Yelitza Buitelaar-Mendoza Pinto (APM Terminal)
APM Terminal bedrijfsuitje Amsterdam
"We had a fantastic time at your venue on Friday. Your staff was extremely helpful and friendly and everyone at the party was very happy with the location and atmosphere. Thank you so much for everything."
Lelani (Cygnific)
"The Scavenger Hunt was a great activity; our whole group got into the spirit of the tasks, and there was some fun friendly competition. We were blessed with beautiful weather; which made exploring the city by foot even better, and the “whole team must drink a beer in a bar” section was the cherry on top! We had a fantastic guide who was very helpful and encouraging. I will definitely be recommending this company to fellow colleagues; as well as keeping it in mind for my future projects, and hopefully I will get to join in on the activities again!"
Ashleigh, Excerpta Medica
Delta WW bedrijfsuitje Amsterdam
"Thank you for the great day! We had a good time with the team! Appreciated your help and organisation."
Mandy (Delta WW)
Moog Inc Bedrijfsuitje Amsterdam
"Thank you for the awesome party yesterday. Everybody was very happy and especially the Christmas Market concept was a success!"
Robert Heijne (Moog inc.)
"I would like to thank UP Events for the fun Team Day we had. Everything went well, and it was great that you were able to accommodate us at such short notice."
Marie Holmes (Fairphone)
"We had a very nice day with a group of about 100 people. The tablet game is highly recommended and the Room Escape Challenge was fun to do. We also found the flexibility and thinking along very pleasant; everything was possible!"
Hubert-Jan Hubeek (Keesing Media Group)
Keesing Media Group bedrijfsuitje Amsterdam
Ericsson Broadcast & Media Services bedrijfsuitje Amsterdam
"With 90 people from Ericsson Broadcast & Media Services a company party with Morte Frio on location. Only positive reactions about the well organized game!! Absolutely recommended for a fun event!!"
Leonard Ariens (Ericsson Broadcast & Media Services)
Aircrete Technology Europa bedrijfsuitje Amsterdam
"Super teamouting. We played the Escape Challenge with 200 colleagues. The thrill and competition is really good!"
Jop van Boggelen (Aircrete Technology Europa)