Vergaderen & locatieverhuur in Amsterdam

Voor elke vergadering of bijeenkomst kun je terecht bij UP Events in Amsterdam. Dit is de perfecte locatie, omdat je hier alles bij elkaar vindt:

  • de mooiste vergaderruimtes in het groen
  • hoge kwaliteit teambuilding & workshops
  • heerlijke hapjes & drankjes
  • gratis parkeren voor de deur

Het terrein is makkelijk per auto te bereiken. Vanaf Amsterdam Centraal en Amsterdam Sloterdijk vertrekken er bussen richting onze vergaderlocatie. Er zijn 8 verschillende ruimtes die uitermate geschikt zijn voor een vergaderen & locatieverhuur. Ook kun je ons gehele terrein afhuren. De binnenloodsen zijn allen voorzien van eigen toiletvoorziening. In een aantal ruimtes is een eigen koelkast en koffie- & theevoorzieningen aanwezig. De grotere ruimtes hebben daarnaast een eigen bar.

Standaard voorzieningen

Onze loodsen zijn te boeken inclusief de standaard voorzieningen. Zo heeft elke loods een beamer of groot beeldscherm, flipover, muziek/geluidsinstallatie, clicker/pointer en een vergaderbox. Al deze voorzieningen zijn inclusief in de prijs en je betaalt hier dus niet extra voor.

Vergaderen & Locatieverhuur voor jouw groep

Bij UP Events vind je snel de juiste vergaderruimte voor jouw groep en groepsgrootte. De beschikbare capaciteit staat aangegeven bij elke locatie. Wil je liever even sparren? Bel ons op +31(0)20 463 5850. Dan bespreken we graag de opties met je door. Of beter nog; maak een afspraak voor een rondleiding. Als je een keer bij UP Events bent geweest, kom je zeker terug! Onze lekkere koffie staat voor je klaar.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Combineer vergaderen & locatieverhuur met activiteiten

Onze vergaderlocatie biedt naast de vergadermogelijkheden meer dan 100 verschillende teambuilding activiteiten en workshops. Van zeer goede kwaliteit en deze worden door heel Nederland door ons gegeven. Hiermee zorg je voor een uitstekende break voor elke vergadering.

Wil je graag een totaalbelevenis ervaren? Boek dan een arrangement met een activiteit zoals lasergamenarchery tagescape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Geen probleem, vul het contactformulier in en dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.

Over ons

Wij zijn UP Events, evenementenbureau, locatie en vergaderlocatie in Amsterdam. We zorgen goed voor elkaar en voor onze klanten. We genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag. Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement of vergadering tot een succes te maken. Tot slot, zijn onze bedrijfsfeesten en bedrijfsfestivals legendarisch. Daar wordt nog lang over nagepraat bij het koffieapparaat.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen