Vergaderen in Amsterdam

Vergaderen in Amsterdam, op de mooiste vergaderlocatie in het groen? Aan de rand van Amsterdam in de Tuinen van West ligt het schitterende terrein van UP. Op het terrein staan 8 verschillende vergaderruimtes. Elke vergaderruimte heeft zijn eigen faciliteiten. Denk hierbij aan toilet(ten) en een koffie en thee bar. De loodsen hebben een industrieel uiterlijk. De beachclubs liggen aan ons eigen strand, waardoor je direct een strandgevoel krijgt.

Met het openbaar vervoer zijn we makkelijk te bereiken. Pak de bus op Amsterdam centraal station of op Amsterdam Sloterdijk. Als je met de auto komt kun je gratis voor de deur parkeren. Er is plek voor meer dan 200 auto’s, dus plek genoeg.

Standaard voorzieningen

Onze loodsen zijn bij vergaderen in Amsterdam te boeken, inclusief veel standaard voorzieningen. Zo heeft elke loods een beamer of groot beeldscherm, flipover, muziek/geluidsinstallatie, clicker/pointer en een vergaderbox. Al deze voorzieningen zijn inclusief in de prijs. Je betaalt hier dus niets extra’s voor.

Een locatie voor elke gelegenheid

up events beachclup borrel unieke

Beachclub 1

Jullie eigen beachclub, van alle gemakken voorzien, voor vergaderingen en events.

loods 6 vergaderarrangement

Loods 6

Gezellige loods voor plenaire sessies en workshops, met aan 3 zijden openslaande deuren.

Loods 7 workshop ruimte locatieverhuur

Loods 7

Plenaire sessie, grote binnen activiteit of gewoon een feest? Dat kan hier!

Vergaderen in Amsterdam

Kies een van onze vergaderarrangementen om te vergaderen in Amsterdam. Arrangement A is voor 4 uur en arrangement B is voor 8 uur. Beide vergaderarrangementen zijn inclusief locatiehuur, onbeperkt koffie, thee, fris en water en een goedgevulde snackbox.

Loods 7 Amsterdam

Arrangement A

Vergaderarrangement voor 4 uur.

up events loods 7 meeting location

Arrangement B
Meest gekozen

Vergaderarrangement voor 8 uur.

Vergaderarrangement C

Arrangement C

Vergaderarrangement en teambuilding voor 9 uur.

Combineer vergaderen in Amsterdam

Onze vergaderlocatie biedt, naast de vergadermogelijkheden, meer dan 100 verschillende teambuilding activiteiten en workshops. Wij bieden zeer goede kwaliteit en geven activiteiten en workshops door heel Nederland. Hiermee zorg je voor een vermakelijke break voor elke vergadering.

Wil je graag een totaalbelevenis maken van jullie vergadering in Amsterdam? Boek dan een arrangement met een activiteit zoals lasergamenarchery tag of een VR game. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Geen probleem, vul het contactformulier in en dan bellen we je meteen terug.

Wie zijn wij

Wij zijn UP Events, evenementenbureau, locatie en vergaderlocatie in Amsterdam. We zorgen goed voor elkaar en voor onze klanten. We genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag. Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement of vergadering tot een succes te maken. Tot slot, zijn onze bedrijfsfeesten en bedrijfsfestivals legendarisch. Daar wordt nog lang over nagepraat bij het koffieapparaat.