Vergaderen in Weesp

Wilt u vergaderen in Weesp, op de prachtigste locatie te midden van het groen? Aan de rand van Weesp bevindt zich het schitterende UP-terrein, met 4 verschillende vergaderruimtes, elk voorzien van eigen faciliteiten zoals toiletten en een koffie- en theebuffet. De ruimtes hebben een natuurlijke uitstraling en bieden allemaal uitzicht op de golfbaan.

Je kunt ons eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer. Neem de bus of OV-fiets vanaf station Weesp en je bent er in tien minuten. Als je met de auto komt, kun je gratis voor de deur parkeren. Er is ruimte voor meer dan 200 auto’s, dus er is genoeg parkeergelegenheid.

Standaard voorzieningen voor vergaderen in Weesp

Het is mogelijk om onze ruimtes in Weesp te boeken voor vergaderen en andere doeleinden, met veel standaard voorzieningen inbegrepen. Elke ruimte is uitgerust met een groot beeldscherm, flipover, muziek/geluidsinstallatie, clicker/pointer en een vergaderbox. Al deze voorzieningen zijn inbegrepen in de prijs, dus er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik ervan.

Een locatie voor jouw vergadering in Weesp

Vergaderen Weesp UPstairs
Vergaderen Weesp UPstairs

UPstairs

Jullie eigen vergaderruimte, van alle gemakken voorzien, voor vergaderingen en events.

Vergaderlocatie Weesp the Boardroom
Vergaderlocatie Weesp the Boardroom

Boardroom

Gezellige ruimte voor plenaire sessies en workshops, met schuifdeuren met eigen terras.

Personeelsfeest Weesp Fairway
Personeelsfeest Weesp Fairway

Fairway

Plenaire sessie, grote binnen activiteit of gewoon een feest? Dat kan hier!

Vergadering in Weesp met vergaderarrangementen

Kies een van onze vergaderarrangementen voor jouw vergadering in Weesp en geniet van alle voordelen die ze te bieden hebben. Arrangement A omvat een inspirerende sessie van 4 uur, compleet met alles wat je nodig hebt om productief te kunnen zijn. Of kies voor Arrangement B, waarbij je de hele dag kunt gebruiken om te brainstormen en te vergaderen in een comfortabele omgeving. Beide arrangementen zijn inclusief de huur van de locatie, onbeperkt koffie, thee, frisdrank en water, en een smakelijke snackbox gevuld met lekkernijen om jou en je collega’s te verwennen.

Voor elke gelegenheid

Vergaderen Weesp the Boardroom
Vergaderen Weesp the Boardroom

Arrangement A

Vergaderarrangement voor 4 uur.

Vergaderlocatie Weesp UPstairs
Vergaderlocatie Weesp UPstairs

Arrangement B
Meest gekozen

Vergaderarrangement voor 8 uur.

Meetingroom Weesp UPstairs
Meetingroom Weesp UPstairs

Arrangement C

Vergaderarrangement en teambuilding voor 9 uur.

Vergaderen in Weesp combineren

Bij onze vergaderlocatie in Weesp bieden wij niet alleen vergadermogelijkheden, maar ook meer dan 100 verschillende teambuildingactiviteiten en workshops. Het is leuk om deze te combineren met vergaderen in Weesp. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat je terugziet op onze locatie.

Maak van jullie vergadering een onvergetelijke ervaring door een arrangement te boeken met een MVO bedrijfsuitje. Wil je ook genieten van een gezellige borrel en heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel ons op +31(0)204635850.

Wie zijn wij

Als UP Events zijn wij een evenementenbureau en locatie gelegen in Weesp. Wij hechten waarde aan het verzorgen van elkaar en onze klanten, genieten van het leven, streven naar perfectie en streven er altijd naar om beter te worden, elke dag opnieuw. Onze passie is om van jouw evenement of vergadering in Weesp een succes te maken. Onze bedrijfsfeesten en bedrijfsfestivals zijn legendarisch en worden nog lang besproken bij het koffieapparaat.