Binnen

Samenwerken

Competitief

Vanaf 15 Personen

Custom Made Game Indoor

Een game met een gepersonaliseerd karakter

Tijdens de Custom Made Game Indoor van UP Events creëren we een interactief spel dat met jullie input samengesteld wordt. Hierdoor krijgt het spel een persoonlijke touch, waardoor de deelnemers met nog meer plezier en enthousiasme de strijd met elkaar aan gaan.

De Custom Made Game Indoor is een activiteit waarbij teams van 5-8 personen de strijd met elkaar aan gaan. De teams beantwoorden diverse vragen en opdrachten met behulp van de tablet. Daarnaast lossen ze raadsels op en vinden clues om als winnaar uit de strijd te komen. In de gekozen omgeving activeren ze verschillende vragen door verschillende GPS-punten te scannen, zo proberen ze zoveel mogelijk punten te behalen. Het speelveld van het spel is afhankelijk van de omgeving. De indoor game zal vaak worden gedaan in het eigen bedrijfspand, maar er kan ook voor een andere locatie worden gekozen natuurlijk. Het tijdstip en aantal deelnemers is geheel op de wensen van de klant aan te passen.

De vragen en opdrachten in de game worden op maat gemaakt. We gebruiken spelelementen om deelnemers op een speelse manier in aanraking met elkaar en de omgeving te komen. We integreren de visie, kernwaarden, bedrijfscultuur, producten en informelere aspecten van een organisatie maar vergeten zeker niet het fun-gehalte. Denk aan leuke weetjes, ludieke foto opdrachten, de mogelijkheden zijn zeer divers. De deelnemers hebben op deze manier plezier en komen tot mooie inzichten.

Keywords: Op maat, plezier en fun, serious gaming, betrokkenheid, bedrijfskernwaarden, teambuilding!

Mogelijkheden:

 • Open en multiplechoicevragen.
 • Open vragen, waar deelnemers hun visie op een vraagstuk kunnen geven.
 • Vragen waarbij ze een foto of video als antwoord moeten invoeren.
 • Vragen over een foto of video die in beeld tevoorschijn komen.
 • After answer clues: Bij goed beantwoorde vragen ontvang je extra informatie (bijvoorbeeld letters, waar je bij de finish een eindwoord/zin moet raden)

Prijs Custom Made Game Indoor

Voor de Custom made game betaald u een add on op de reguliere prijs voor een tablet game. Het op maat maken van een game kan al vanaf €250,- excl. btw. 

De prijzen voor een reguliere tablet game zijn:
Duur: 3 uur
15 – 5000 personen: €25,95 pp excl. 21% btw.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Collaborate Functie

Tijdens het maken het spel maken wij gebruik van een Collaborate functie. Hiermee kunnen wij je toegang geven tot de back-end van de Game. Je kunt hiermee direct vragen creëren en implementeren in de game. Op deze manier verkorten we het proces door het niet eindeloos uitwisselen van e-mails, het bijvoegen van Word-documenten, enzovoort.

Resultaten

Als je wil, kun je de resultaten (antwoorden, foto’s en video’s) tijdens het spel volgen en achteraf in een online overzicht makkelijk terug vinden. Dit is ideaal om de game naderhand te bespreken, scores inzichtelijk te maken of de foto’s te bekijken.

Voorbeeldvragen

 • Welke UP Events collega zien we in zijn jonge jaren afgebeeld op bovenstaande foto.
 • Hoeveel nationaliteiten zijn er actief bij UP Events?
 • Maak een foto waarop jullie op een creatieve manier de kernwaarden van UP Events uitbeelden.

Bij het goed beantwoorden van deze vraag, ontvangen jullie een letter voor het eindwoord!

 • Vorm een zin met 6 woorden die allemaal met de U van UP Events beginnen.
 • Jullie hebben het eindpunt bereikt, probeer met de letters, die je verzameld hebt bij het goed beantwoorden van de vragen, het eindwoord te raden!

HINT: Don’t be wrong!

 • Je begeeft je nu op de ‘Magere Brug’ in Amsterdam. Waar vindt deze naam zijn oorsprong? (multiplechoice)

UP Events zorgt dat de kwaliteit van de vragen gewaarborgd wordt, door het spel in balans te brengen met eigen opdrachten en vragen.