Binnen

Buiten

Samenwerken

15-5000 Personen

Onboarding Games

Bij Onboarding Games wordt kennisoverdracht in een nieuw jasje gestoken. Niet meer met zijn allen aan een tafel zitten en naar een scherm staren maar een nieuwe, interactieve manier om de toekomstige medewerker of student enthousiast te maken over het bedrijf of de school. De interactieve en speelse manier van kennis maken met de nieuwe organisatie zorgt ervoor dat de inhoud makkelijker beklijft.

Alle vragen en opdrachten in de Onboarding Games kunnen op maat gemaakt worden. Wij kunnen de visie, kernwaarden, bedrijfscultuur, producten en informelere aspecten van een organisatie in de games verwerken.. Deelnemers hebben plezier, gaan eventueel de strijd met elkaar aan en komen tot waardevolle inzichten.

De Onboarding Games zijn op veel verschillende manieren in te richten. Mogelijke vraagstukken die wij in de Onboarding Games kunnen verwerken:

  • Wat wil je dat nieuwe medewerkers weten over het bedrijf en zijn producten?
  • Welke indruk wil je als bedrijf achterlaten bij nieuwe medewerkers?
  • Laat de deelnemers kennis maken met de geschiedenis van het bedrijf.
  • Welke kernwaarden wil je uitstralen?
  • Kies een innovatieve manier om collega’s aan elkaar voor te stellen.
  • Laat je nieuwe medewerker de omgeving van het kantoor verkennen; Waar is de dichtstbijzijnde supermarkt, bushalte of koffietentje?

Collaborate functie

Tijdens het maken van Onboarding Games maken wij gebruik van een Collaborate functie. Hiermee kunnen wij jou toegang geven tot de back-end van de Game. Je kunt hiermee direct vragen creëren en de manier bepalen waarop het antwoord moet worden geven. Denk hierbij aan “open vraag”, “meerkeuze vraag” of een “foto vraag”. Op deze manier verkorten we het proces door het niet eindeloos uitwisselen van e-mails, het bijvoegen van Word-documenten, enz.

Hoe werkt het? Je ontvangt een link van ons via e-mail. Via de koppeling kun je de eigen vragen online invoegen. Iedereen kan dit, het spreekt helemaal voor zich.

Outdoor Onboarding Games

De vragen en opdrachten worden bijvoorbeeld in of rondom de werklocatie opgezet. Dit kunnen meerkeuze vragen zijn of vragen aan de hand van een foto. We kunnen ook video’s en tijdgebonden vragen verwerken in de Onboarding Games.

Als je wilt kun je de resultaten (antwoorden, foto’s en video’s) tijdens het spel volgen en achteraf in een online overzicht makkelijk terug vinden. Dit is ideaal om de game na te bespreken en scores inzichtelijk te maken.

Wil je weten hoe Onboarding Games kunnen bijdragen aan jullie organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. +31(0)204635850 of via het mailadres in de footer.

OnBoarding
Game
buiten