Krankzinnig

Buiten

Competitief

10 - 2000 Personen

Zeskamp

Speel een spannende Zeskamp en ga de strijd met elkaar aan op de meest hilarische onderdelen. De zeskamp spellen zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat jouw team maximale fun, teambuilding en variatie meemaakt. Handel tactisch met het lasergamen met je team om de tegenstander te slim af te zijn. Communiceer en have fun met het beachvolleybal. Sluit de zeskamp activiteiten af met boogschieten, waarbij je je concentratie en precisie op de proef stelt. Raak die bullseye en imponeer je collega’s of teamgenoten! 

Vooraf worden jullie in groepen verdeeld van 6 – 10 personen. Op elk onderdeel nemen jullie het op tegen 1 of meerdere andere teams.  Er zijn sportieve en minder sportieve onderdelen. De Zeskamp is te spelen vanaf 10 personen tot wel 2000 personen.

Wat, hoe en waar

De Zeskamp is op onze eigen locatie in Amsterdam te spelen. Hier hebben wij een aantal grote onderdelen voor jullie klaar staan zoals de stormbaan en de onze eigen lasertag arena. Ook is de Zeskamp te spelen op het strand, een sportveld of een park. Denk er wel aan dat er soms een vergunning nodig is als je kiest voor een openbare locatie. Onze spelleider(s) zorgen er voor dat alles ruim op tijd voor jullie klaar staat, dat jullie welkom worden geheten en een fantastisch uitje hebben.

Mocht je alleen willen klimmen, klauteren en stuiteren, dan je je de opblaasbare stormbaan ook apart boeken!

Prijs op onze locatie

Duur: 2,5 uur
Per persoon:  € 35,45 pp excl. 9% btw.

 

Combinaties

De Zeskamp bestaat uit 3 onderdelen, dit is natuurlijk uit te breiden met een vergadering, lunch of met andere activiteiten of workshops. De lekkerste combinatie is het combineren van deze epische dag met een lekkere lunch of een bijzonder smakelijke BBQ.

Mail ons via het onderstaande mailadres of bel +31 (0) 204635850.

Voorbeeldprogramma activiteiten 150 minuten

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
15:30 – 18:00 Activiteit
18:15 – 19:45 BBQ met drankjes (optioneel)
20:00 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Zeskamp onderdelen

De Zeskamp bestaat uit de volgende onderdelen:
Lasergamen
Beach Volleybal
Boogschieten

Dit programma zorgt ervoor dat het team op 3 gebieden aan de tand gevoeld wordt.

Lasergamen traint je team op het gebied van tactisch handelen.
Het Beach Volleybal laat je team optimaal samenwerken.
Als laatste het boogschieten, wat de concentratie en accuratie van je team op de proef stelt.

Zeskamp op locatie

Dit epische zeskamp kan ook op locatie verzorgd worden. Houd er dan rekening mee dat het programma aangepast wordt binnen de mogelijkheden die er zijn. Neem hiervoor contact op middels het contactformulier of neem even telefonisch contact met ons op!

UP Events offerte op maat

*

*

*

*

BBQ
er bij?

Check it Out