Buiten

Competitief

Krankzinnig

Vanaf 20 Personen

Zeskamp

De Zeskamp bestaat uit de volgende onderdelen:
Lasergamen
Beachvolleybal
Boogschieten
Archery tag
Bubbelvoetbal
Bamboe challenge

Dit programma zorgt ervoor dat het team op 6 gebieden aan de tand gevoeld wordt.
De zeskamp spellen zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat jouw team maximale fun, teambuilding en variatie meemaakt. Zo is er onder ander het lasergamen waar je je tegenstander verslaat door tactisch te handelen. Communiceer en have fun met het beachvolleybal. Ga de strijd aan met je collega’s zonder je in te houden bij het bubbelvoetbal. Sluit de zeskamp af met de bamboe challenge, waarbij het allemaal draait om een eenheid worden. Voel je team perfect aan en laat zien dat jullie één team zijn met maar één taak zodat de andere teams verbleken bij jullie ontwerpen.

Wat, hoe en waar?

De Zeskamp is op onze eigen locatie in Amsterdam te spelen. Hier hebben wij een aantal grote onderdelen voor jullie klaar staan zoals onze eigen lasergame arena. Ook is de Zeskamp te spelen op het strand, een sportveld of een park. Denk er wel aan dat er soms een vergunning nodig is als je kiest voor een openbare locatie. Onze spelleider(s) zorgen er voor dat alles ruim op tijd voor jullie klaar staat, dat jullie welkom worden geheten en een fantastisch uitje hebben.

Vooraf worden jullie in groepen verdeeld van 6 – 10 personen. Op elk onderdeel nemen jullie het op tegen 1 of meerdere andere teams.  Er zijn sportieve en minder sportieve onderdelen. De Zeskamp is te spelen vanaf 20 personen tot wel 5000 personen.

Prijs op onze locatie

Duur: 4 uur en 40 minuten
20 – 5000 personen: €36,45 pp excl. 9% btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Vierkamp

Is een zeskamp iets te veel van het goede? Kies dan ons kortere programma Vierkamp. Hier hoef je niet alle activiteiten te doen, maar kies je 4 activiteiten uit om te doen. Hierdoor is het niet te intensief, maar heb je als nog een perfecte sportieve middag.

Combinaties

De Zeskamp bestaat uit 6 onderdelen. Dit is natuurlijk uit te breiden met een vergadering, lunch of met andere activiteiten of workshops. Denk hierbij aan de beachgames, robinson crusoe of zelfs de winter olympics. Sluit jullie uitje af met een heerlijke lunch of een bijzonder smakelijke BBQ.

Mail ons of bel +31(0)204635850.

Voorbeeldprogramma activiteiten 280 minuten

Zo kan jullie stranduitje in Amsterdam er uit zien:

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
13:00 – 13:30 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
13:30 – 18:10 Activiteit (met pauze)
18:10 – 19:40 BBQ met drankjes (optioneel)
20:00 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Zeskamp onderdelen

Met lasergamen traint je team op het gebied van tactisch handelen. Tijdens beach volleyballen laat je jouw team optimaal samenwerken. Als laatste het boogschieten, dat de concentratie en accuratie van je team op de proef stelt. Archery tag geeft daar een andere dimensie aan door flexibiliteit toe te voegen. En dan kom je bij bubbelvoetbal, dat er voor zorgt dat iedereen zich snel kan aanpassen in een nieuwe omgeving. Tot slot zorgt de bamboe challenge voor een creatieve mindset zonder die van je collega te ondermijnen.

Zeskamp op locatie

Dit epische event kan ook op een andere locatie verzorgd worden. Houd er dan rekening mee dat het programma aangepast wordt binnen de mogelijkheden die er zijn. Zeskamp extern zal bestaan uit 6 onderdelen.

Duur: 4 uur
Vanaf 25 deelnemers 
(boven 144 personen dubbele activiteiten)

Neem contact op middels het contactformulier of neem even telefonisch contact met ons op!

UP Events offerte op maat