Binnen

Buiten

OMG

50 - 400 Personen

Winter Wonderland feest

Met het Winter wonderland feest kunnen jullie in de koude wintermaanden bij UP Events genieten van een omgetoverd winter paradijsje. De omgeving is omgeven van lichtjes onder de tenten, in de bomen en langs de wanden. Op het middenplein brand een vuurtje en natuurlijk ontbreekt de glühwein niet.
Dit is een winterfeest zoals u nergens anders vindt. Onze Winter Wonderland concept is een all. inclusief feest. Geniet van de borrel, hapjes en BBQ.

Het is ook mogelijk een activiteit zoals IJssculpturen workshop, Graffiti workshop of een Escape Challenge Morte Frio toe te voegen aan het Winter Wonderland feest. Kijk voor alle informatie bij ons Winter Wonderland concept van 6 uur.

Waan je in de sprookjesachtige beleving en geniet! Heb je zelf nog wensen, dan kunnen we in overleg een prachtig arrangement samenstellen.
Maak direct een afspraak om onze locatie te komen bekijken: 020-4635850

Wat kunt u verwachten

Duur: 4 uur
Vanaf 50 personen € 59,95 pp excl. btw.
Locatie: Tom Schreursweg 8, 1067 MC Amsterdam
Aantal personen: 50 tot 400 personen
Inclusief:
Onbeperkt pils, wijn, glühwein, frisdrank, koffie, thee
Diverse hapjes
Winter BBQ.
Onze eigen huis DJ

Dit is een voorbeeld programma, wij kunnen elk gewenst programma voor u op maat maken. Bent u met minder mensen? Ook dan hebben wij een passend aanbod voor u. Wij hebben namelijk ook 2 ruimten die geschikt zijn voor groepen tot 50 personen.

Alles is mogelijk

Het programma zoals hierboven beschreven is een van de vele opties. Wij kunnen ons Winter Wonderland concept geheel voor u op maat maken. Of het nu voor een kerstfeest is of voor een nieuwjaarsborrel. De Winter BBQ. kunt u bijvoorbeeld vervangen door een stamppot met rookworst of de heerlijke tapas en de workshop ijssculpturen maken door bijvoorbeeld onze Room Escape Challenge. Wilt u liever een korter programma of juist een programma dat nog uitgebreider is? Neem gerust contact met ons op per telefoon 020-4635850 of via het contactformulier.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*