Corona proof uitjes

Corona proof uitjes worden op dit moment veel gezocht. In deze, voor iedereen, vreemde tijd missen we het samen zijn. Samen dingen doen, er samen op uit, er even uit zijn. De meest simpele dingen, die we altijd als heel normaal beschouwt hebben, zijn nu even, niet meer zo normaal. Dingen ondernemen samen met je collega’s, je familieleden en je vrienden.

Om ook in deze tijd leuke dingen te kunnen blijven doen hebben we onze uitjes corona proof gemaakt. Wij hebben een aantal nieuwe uitjes ontwikkeld en andere activiteiten hebben we corona proof gemaakt. De online teambuilding games speel je vanuit je eigen huis, achter je eigen computer, geheel coronaproof. De sportieve uitjes op onze locatie voldoen vanaf heden allemaal aan de RIVM richtlijnen.

Corona proof buiten sporten

Per 11 mei mag iedereen weer buiten sporten. Naast de online teambuilding games kun je dus ook weer een groot aantal van onze sportieve uitjes doen. Deze zijn aangepast aan de anderhalve meter samenleving die nu geldt. Ze zijn zo aangepast dat ze helemaal voldoen aan de RIVM richtlijnen. Je kunt deze activiteiten nu bij ons boeken, wij zijn open!

Vanaf 1 juni kun je de corona proof uitjes ook weer combineren met een drankje, borrelhap, heerlijke burger of te gekke BBQ. Zo krijgen we het echte uitjes gevoel weer een beetje terug. Neem snel contact met ons op en boek je uitje. Ga er tussen uit en laat het genieten weer beginnen.

Bel Teambuilding Amsterdam

Offerte aanvragen

Leuke en veilige uitjes

Veel mensen zijn nu op zoek naar een leuk uitje dat ook veilig is. Het allerveiligste is natuurlijk een uitje dat je speelt vanuit huis. Je bent dan niet fysiek op dezelfde locatie. Maar is dat dan ook echt een uitje? Dat is de vraag die alleen jij voor jezelf kunt beantwoorden. Al onze activiteiten hebben we zo aangepast dat je ze veilig kunt spelen. Belangrijk voor ons zelf is geweest, bij het aanpassen van sommige activiteiten, dat ze wel leuk moeten blijven. Veel activiteiten hebben minimale aanpassingen gehad zoals bubbelvoetbal, boogschieten of lasergamen.

Verbindingen zoeken

Juist in deze tijd van Covid-19 zijn we op zoek naar dat stukje verbinding. Veel mensen zitten al 2 maanden thuis met weinig tot geen interactie met andere mensen. Je vrienden, familie en je collega’s, wij denken dat er weinig mensen zijn die hadden kunnen vermoeden hoe graag je weer iets leuks met ze zou willen doen. De maatschappij opent zich langzaam weer, maar voor hoe lang? Gaat het allemaal goed? Er zijn gelukkig veel opties in de vorm van een corona proof uitje. Verbinding staat in veel van deze uitjes centraal. Onze Online teambuilding game: Project Arrow is hier een goed voorbeeld van. Als je meer op zoek bent naar verbinding buiten, wil je weer bewegen dan is onze aangepaste expeditie robinson het ideale corona proof uitje.

corona proof uitjes op ons terrein in Amsterdam

corona proof uitjes voor personen uit hetzelfde huishouden

Maatregelen Coronavirus

Per 11 mei is het weer mogelijk om buiten te sporten. UP Events is open! Naast de algemene CORVID-19 richtlijnen, leest je hier meer over onze maatregelen in het UP Events COVID-19 Protocol.

Routekaart

Wat kun je wanneer verwachten bij UP?

1 juni 2020

Buiten:

UP heeft een groot terrein waar iedereen gemakkelijk een eigen plek kan reserveren en 1,5 meter afstand tot elkaar kan houden. We werken in deze periode alleen op reservering.

 • Onze terrassen zijn open volgens RIVM-richtlijnen, direct reserveren.
 • Je krijgt van een van de UP medewerkers een plek aangewezen op het stadsstrand of in een van de tuinen.
 • Je kunt langskomen om alleen iets te drinken, te eten, een activiteit te doen of een combinatie hiervan.
 • Onze activiteiten zijn open en zijn te boeken, vooraf of bij de deur. (afhankelijk van beschikbaarheid)
 • Toiletvoorzieningen zijn open.
 • We hebben ook jouw hulp nodig om de opening goed te laten verlopen volgens richtlijnen. Houd daarom altijd 1,5 meter afstand tot elkaar. Dit geldt niet voor mensen uit 1 huishouden.

Binnen:

Naast het buitenterrein heeft UP ook binnenvoorzieningen.

 • Hier mogen maximaal 30 mensen tegelijkertijd zijn, de 1,5 meter regel in acht nemend.
 • Reserveren voor een binnenvoorziening is noodzakelijk.
 • Iedere ruimte heeft eigen toiletvoorzieningen.
 • Iedere ruimte heeft eigen drankvoorzieningen.

Vanaf 1 juli 2020, zie hierboven plus

Na 1 juli blijven alle algemene richtlijnen van het RIVM overeind. Echter, kunnen we al wel grotere groepen faciliteren.

 • Groepen tot 100 personen welkom, de 1,5 meter regel in acht nemend.
 • Douches en kleedkamers zijn weer open.

Corona proof stadsspel

Een stadsspellen als corona proof uitje? Ja, ook onze stadsspellen hebben we corona proof gemaakt. Een stadsspel in de stad spelen is in deze tijd niet echt handig. Je hebt namelijk niet alleen met je eigen groep te maken maar ook met, toch vaak het geval, te veel andere mensen in de stad. Hierdoor kom je snel binnen de 1,5 meter afstand die moet worden gehouden. Dit willen we in tijd van Covid-19 natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Daarom hebben wij de stadsspellen uitgezet in minder drukke gebieden. Een goed voorbeeld hiervan is de Tuinen van west. Je kunt gratis parkeren op onze locatie en direct starten met de game. Onze instructeur doet de uitleg op 1,5 meter en binnen 10 minuutjes zitten jullie midden in de game. Heerlijk buiten in de natuurlijk met weinig andere mensen om je heen. Een aanrader dus!