Coronaproof evenementen

Verwachte leestijd 6 minuten

Coronaproof evenementen; wat kan er nu allemaal wél?

Gelukkig begint onze branche héél langzaam wat op te krabbelen. Dus kunnen evenementen weer gepland en georganiseerd worden. Regelmatig lezen we in de pers over hoopvolle acties en initiatieven van evenementenbedrijven en zijn de eerste hybride evenementen al in organisatiemodus. En dat is natuurlijk fantastisch! Maar… veel eventprofessionals zijn nog erg zoekende. “Wanneer kan ik weer wat gaan inboeken? Voor hoeveel personen? Wat dan precies? En waar kan dat dan allemaal?

Een platform als Evenementenorganiseren.nl helpt daar natuurlijk bij. Dan hoef je niet duizenden verschillende websites af. Maar een dergelijk platform blijft wel afhankelijk van wat de locaties en bureaus zelf communiceren. Reden voor UP Events om alvast in één overzicht al onze coronaproof evenementen en mogelijkheden op een rij te zetten. Doe er je voordeel mee!

Online teambuilding games

We merken dat men weer wat vaker naar kantoor gaat. Maar alleen als dit volgens de richtlijnen, in shifts en zonder het OV te gebruiken kan. Eigenlijk is nog geen team compleet, dus online met elkaar meeten blijft nog even “normaal”. Je verliest toch een groot deel van het contact en elkaar. Project Arrow, Hackathon en Project Pegasus zijn 3 nieuwe online & coronaproof teambuilding games die je zo kunt inzetten om je team, afdeling of hele bedrijf weer bij elkaar te blijven. Het is altijd en overal te spelen. Project Arrow is vooral hilarisch, Hackathon voor de echte puzzelaars en Project Pegasus is een echte escape game.

Alle games van UP Events worden persoonlijk begeleidt door enthousiaste spelleiders. Project Arrow is ook nog eens deels aan te passen aan jouw eigen bedrijf met eigen vragen. En elk spel kun je combineren met een lekkere lunchbox die we naar de deelnemers thuis sturen. Je speelt een game al vanaf €19,95 per persoon.

Locaties & vergaderruimtes op 1,5 meter

Het terrein van UP Events is 35.000 m2 groot. Daarmee is er veel plek voor coronaproof evenementen op 1,5 meter afstand. We daarbij graag heel flexibel en plaatsen zo over een door jou gewenst deel een stretchtent voor schaduw of regen. Slecht weer bestaat eigenlijk niet, want je kunt je op alles goed voorbereiden.

Daarnaast kun je bij UP Events kiezen uit 10 verschillende binnen locaties. De meest geboekte zakelijke ruimten zijn Loods 4, Loods 5, Loods 6, Loods 7 en Beachclub 1 & 2. Voor elk van deze locaties is de maximale capaciteit per ruimte door ons al bepaald en gefotografeerd, dus kun je je hierop goed oriënteren via onze website. Vergeet dus niet dat we elke ruimte kunnen uitbreiden met overkappingen; dus bel ons gerust op om te overleggen.

Hybride coronaproof evenementen

Hybride events, virtuele evenementen, deels online, digital, livestreams van eventmentenen, hoe je het ook wilt noemen of inrichten. Bij UP Events kan het. Je nodigt een deel van jouw gasten uit op onze locatie, en de rest volgt het hele evenement online. Wij zorgen voor kwalitatieve manier om jouw content te delen en er wordt ruimte gecreëerd voor interactie en verbinding. Vanaf onze locatie verzorgen we de livestream. En ontzorgen we jou in de organisatie van de breakout sessies en opnamen. We denken graag met je mee outside de box & coronaproof zodat er samen met jou een sterk evenement staat.

Het Congrestival

Een congres + festival. Juist nu een uitstekende optie; omdat je met jouw gasten zoveel mogelijk buiten kunt zijn. In kleinere groepen vindt jullie congres plaats waarbij de gasten verdeeld worden over de verschillende binnen- en buitenlocaties. Deze buitenplekken kunnen we – indien gewenst – overdekken ten behoeve van schaduw of regen. En iedereen zit op 1,5 meter afstand van elkaar.

Combineer kennisoverdracht met een ongedwongen festivalsetting. Tussen de inhoudelijke sessies door verzorgen wij het eten, drinken en leuke activiteiten. Alle RIVM richtlijnen worden gevolgd. De juiste sfeer, lekker eten, goede muziek, leuke activiteiten en een festivalterrein vindt je bij UP Events. En wij zorgen voor de onvergetelijke congreservaring.

Activiteiten & teambuilding

Buiten sporten mag weer. Om ervoor te zorgen dat je snel vindt wat bij jouw evenement past, vind je op onze website een handig overzicht met coronaproof activiteiten. Zo kan je met jouw groep bubbelvoetballen, lasergamen, achery tag spelen, jeu de boules spelen, beach volleybal, Robinson Crusoe uitje doen en boogschieten. En je creatieve workshops doen zoalsboetseer je collega. Maar ook muziekworkshops zoals boomwhackers, percussie, djembé en silent disco horen tot dit rijtje. Al deze activiteiten zijn aangepast naar de RIVM richtlijnen al het materiaal wordt voor elk gebruik grondig gedesinfecteerd.

UP west Amsterdam

In deze coronatijd UP west ontstaan; een nieuwe hangout in Amsterdam voor de particuliere markt. Dankzij de omvang van het terrein zeer geschikt om ruimte te bieden aan waar in Amsterdam altijd te weinig van is: een terrasje in de zon. En dan ook de hele dag zon. De keuken is daarvoor ingericht op particulieren bestellingen met (vegan) burgers, tweede leven tosti’s (jawel!), drankjes en borrelsnacks. En om meteen even aan te geven dat UP Events een flexibele partner is voor eventmanagers dat snel kan schakelen: binnen 2 weken stond het concept klaar inclusief menu, recepturen, bestelproces, indeling en communicatie. Neem gerust een kijkje op de UP west site, maar kom vooral eens langs om coronaproof een biertje met ons te drinken en te chillen in een hangmat!

Scholen, sportverenigingen, kinderfeestjes & zomerkampen

UP Events is vooral een zakelijke evenementenlocatie en -bureau. Maar gezien de uiteenlopende mogelijkheden van de locatie, worden hier ook al vaak Kinderfeestjes georganiseerd en Kids Zomerkampen (in de mei- en zomervakantie). Voor veel werkende ouders een uitkomst, omdat je ook hierin volledig ontzorgt wordt. Kinderen t/m 12 jaar oud hoeven immers geen 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren. En inmiddels weten ook bijna alle scholen en een aantal sportclubs UP Events te vinden voor hun eigen coronaproof  evenementen.

Coronaproof evenementen in de winter

Bij UP Events kun je het hele jaar terecht in Amsterdam-West voor jouw evenementen. Of dat nu coronaproof wordt of een After Vaccin feestje. En dus ook heel goed in de winter! Kunnen we het nu ook al over hebben. Het terrein wordt weer omgetoverd tot warm en knus winterparadijs. Heel goed voor groeps- & bedrijfsuitjes, feesten, winterfestivals en vergaderingen met teambuilding activiteiten. En nog één belangrijk punt; je kan bij ons gratis voor de deur parkeren.

Zien je we snel bij UP?