De Custom box voor thuis

Stel je eigen Custom box voor thuis samen. Een te gekke lunchbox, borrelbox of zelfs een diner box helemaal op maat gemaakt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Neem contact met ons op en wij koppelen je aan een van onze experts. We hebben veel vragen voor je. Op deze manier kunnen we je het beste helpen met het samen stellen van de perfecte box voor jouw collega’s.

Je kunt zelf kiezen welke ingrediënten worden toegevoegd. Met of zonder drankjes. Gezond of minder gezond, alles kan. Denk er goed over na wat jou collega’s lekker vinden. En niet onbelangrijk voor wat voor gelegenheid de box word gebruikt.

Wat is er zoal aan te passen

De Custom box is op vele terreinen compleet aan jullie wensen aan te passen. Denk hierbij aan:

  • De verpakking (doos, sleeve en bestikkering)
  • Kleur verpakkingsmateriaal
  • Inhoud van de Custom box
  • Verzendwijze (bv persoonlijke bezorging)

Schroom je dus niet en neem contact met ons op. Wij maken samen met jou het perfecte cadeautje voor je collega’s.

Prijs de Custom box voor thuis

De prijs van de Custom box is per persoon. Je kunt er voor kiezen de boxen op te halen. Of thuis te laten bezorgen. Als je deze ophaalt betaald je natuurlijk geen verzendkosten.

Prijs: vanaf €19,95 excl. btw.
Verzendkosten: vanaf €4,50 per box
Minimale afname 20 stuks

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Bel ons op +31-204635850 of mail via ons contactformulier.

De Custom box combineren met

Combineer de Custom box met een online event of een van onze online teambuilding games. Zeker in deze tijd van sociale afstand is belangrijk om iets leuks samen te doen. Natuurlijk nog steeds op veilige afstand, vanuit huis. We hebben een online teambuilding game met lunch en of borrel box die past bij elke gelegenheid. Wat het nog extra leuk kan maken is een op maat gemaakte teambuilding game. We helpen je graag met het samenstellen van een compleet online evenement dat jullie nooit meer zullen vergeten. Juist in deze tijd is het belangrijk wat samen te doen. Dus stop er wat extra moeite in.