Vanaf 10 Personen

Locatieverhuur

Op ons terrein doen wij volop aan locatieverhuur, waarvoor onze prachtige loodsen beschikbaar zijn gesteld. Dus combineer jullie bedrijfjesuitje met een vergadering, voor- of achteraf, in een van onze vergaderlocaties. Het gehele terrein is voorzien van WiFi, waardoor de jaarplanning gewoon vanuit de cloud gepresenteerd kan worden.

Voor de locatiehuur zijn de loodsen voorzien van alle gemakken en randapparatuur die je mag verwachten in een presentatieruimte. Denk hierbij aan microfoons, WiFi, verlengstukken, flipovers en beamers. Bijeenkomsten kunnen gehouden worden als plenaire sessies, vergaderingen of meetings.

Gebruik maken van de locatieverhuur? Wij hebben twee vergaderarrangementen beschikbaar:

Vergaderarrangement A – 4 uur

Onze vergaderarrangementen type A bevatten de vergaderruimte voor maximaal 4 uur en zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, fris en water en een goedgevulde snackbox.

Prijzen

Arrangement A: €30,- pp excl. btw
Arrangement A inclusief een heerlijke lunch: €44,95 pp excl. btw
Arrangement A inclusief de lunch en een activiteit: €64,95 pp excl. btw

Vergaderarrangement B – 8 uur

Onze vergaderarrangementen type A bevatten de vergaderruimte voor maximaal 8 uur en zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, fris en water, een goedgevulde snackbox en een heerlijke lunch.

Prijzen

Arrangement B: €54,95 pp excl. btw
Arrangement B inclusief een activiteit: €74,95 pp excl. btw

Locatieverhuur in Amsterdam

Vergaderen op een externe locatie in de omgeving Amsterdam? Wij hebben het perfecte aanbod! Gelegen aan de rand van Amsterdam in de Tuinen van West, omringt door groen, vind je ons.

Onze verhuur locaties zijn goed uitgerust en klaar voor gebruik. Daarnaast is het gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een activiteit or bedrijfsfeest.

Wij hebben verscheidene loodsen te huur voor professioneel, maar ook recreatief gebruik. Denk hierbij aan vergaderingen of workshops.

De capaciteit van onze locatieverhuur is afhankelijk van een aantal factoren. Wil je hier meer informatie over? Neem gerust contact op met ons.

UP Events offerte op maat