Beveiliging op jouw evenement

Wij hebben voor elke vraag de juiste beveiliging. Zeker als je een wat groter evenement organiseert kan het fijn zijn een of meerdere beveiligingsprofessional(s) in te zetten. Onze beveiliging dient als gastheer of gastvrouw van jouw groep. Als jullie een meerdaags evenement samen met ons organiseren kan het verstandig zijn nachtbeveiliging in te huren die toezicht houd op het terrein. Als je wilt kan onze beveiliger ook tijdens jullie vervoer van en naar onze locatie meereizen.

Prijs beveiliging

Tijdsduur: minimaal 4 uur
Prijs per beveiligingsprofessional: €39,95 excl. btw. per uur

Neem contact met ons op voor een offerte voor beveiliging tijdens jullie evenement. Of dat nu een uitje in AmsterdamBedrijfsfestival of Congrestival is! Bel ons op +31-(0)204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Beveiligd feest is een veilig feest

Tijd voor een feestje? Dan kan beveiliging helpen om het fijn en gezellig te houden. Zo kan het helpen om ongewilde gasten buiten te houden, maar ook om spullen veilig te stellen. Mocht je een festival voor meerdere dagen hebben, dan is het verstandig om beveiliging op te stellen die jouw spullen ’s nachts in de gaten houden.

Verder kan, in overleg, de beveiliging helpen met het waarborgen van eventuele regels. Wij vinden de veiligheid van jou, jouw gasten en onze medewerkers namelijk erg belangrijk.

Feest en festival opties

UP Events heeft veel mogelijkheden wanneer het gaat om feesten en festivals. Geef een bedrijfsfeest, houd een nieuwjaarsborrel of ga voor een heel Winter wonderland festival. Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij zullen er alles aan doen om dit waar te maken. Een goede en voordelige optie is een van onze bedrijfsfeest pakketten zoals het Winter wonderland 1 pakket.

Op ons terrein hebben we veel verschillende locaties zoals loods 5, loods 6 en loods 7.

Diensten voor op jouw evenement

aftermovie evenement amsterdam

Aftermovie

Jouw bedrijfsfestival vereeuwigen? Wij maken een vette aftermovie!

Transport Amsterdam

Transport

De beste manier om van A naar B te komen.

Medische Hulpverlening Evenement Amsterdam

Medische hulpverlening

Soms wil je net iets meer medische hulpverlening tijdens je evenement. Denk hierbij aan een EHBO post of medische dienst.

Eventfotograaf Amsterdam

Eventfotograaf

Leg je evenement vast op de gevoelige plaat! Onze eventfotograaf legt de mooiste herinneringen voor jullie vast.

Garderobe Bedrijfsevenement Amsterdam

Bewaakte garderobe

Een van die dingen die je bedrijfsevenement echt nodig heeft is wel een bewaakte garderobe. Hangen jouw gasten zelf hun jas op of wil je net iets meer.