Kerstproeverij borrelbox

Verras je collega’s met deze heerlijke Kerstproeverij borrelbox. Een borrelbox boordevol overheerlijke hapjes. Dit is een box waarover je collega’s nog lang zullen napraten. Niet zo maar een borrelbox maar een heuse proeverij. In het vreemde jaar dat 2020 tot nu toe is, wordt het in de december maand weer gewoon Sinterklaas en Kerst. Een Sinterklaas feest voor medewerkers,  kerstborrel met collega’s, een diner voor je belangrijke relaties is ineens niet meer vanzelfsprekend en we komen met online bijeenkomsten om toch met elkaar in contact te blijven. De inhoud van deze box is een klein feestje die een glimlach tovert op ieders gezicht. Echte Kerst klassiekers met een twist. Laat je verrassen. WE GOT THIS.

De borrelboxen worden verzorgd door onze partner BRKLNfor the love of food

Inhoud Kerstproeverij borrelbox

  • Chocolate chunks met kerst sprinkles
  • Gingerbread madeleines
  • Red velvet cookie
  • Kerstkransjes reep met kaneel koekjes of Tiny Tony’s kerst editie
  • Zakje kerst thee
  • Kaartje met persoonlijke tekst in huisstijl van jouw bedrijf

Prijs Kerstproeverij borrelbox

Prijs: €25,95 excl. btw.
Verzendkosten: €4,50 per borrel box (brievenbuspakket binnen Nederland)
Minimale afname 20 stuks

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Bel ons op +31-204635850 of mail via ons contactformulier.

De Kerstproeverij box combineren met

Combineer de Kerstproeverij borrelbox met een online event of een van onze online teambuilding games. Zeker in deze tijd van sociale afstand is belangrijk om een stukje samen te organiseren. Nog steeds met een veilige afstand vanuit huis. We hebben een online spel met borrel box die past bij elke gelegenheid. Denk hierbij aan onze online wintergame, de online kerstquiz of het spel der spellen voor slimmeriken, de online Hackathon. Want zeg nou zelf, een jaar zoals deze hebben niet veel van ons al eens meegemaakt.