Clientcase Quoratio

Quoratio Summerfestival Juni 2018

 

De aanvraag

In maart kregen wij de aanvraag binnen om het Quoratio Summerfestival te organiseren op onze locatie. Een compleet verzorgd event voor 280 personen met een variatie van activiteiten, gevolgd door een BBQ en afgesloten met een spetterend feest.

Zo maakte UP Events hier een onvergetelijke dag en avond van

UP heeft een programma samengesteld met een grote variatie aan activiteiten zodat iedereen kon kiezen wat hij/zij wilde doen tijdens activiteitenronde 1; Bubbelvoetballen, Lasergamen, een Graffiti workshop, Hoofdboetseren of toch Boogschieten? Voor de aanwezige kids was er een Stormbaan en onze Kids Escape Challenge.
Na de eerste activiteit was het tijd voor een ijsje en ee n drankje.
Tijdens activiteitenronde twee zijn alle collega’s tegelijk begonnen aan onze bloedstollende Escape Challenge Morte Frio. Na de twee activiteiten was het dan tijd voor de heerlijke BBQ op onze BeachclUP. Hierna gingen de voetjes van de vloer tijdens de Silent Disco. Zie hieronder de aftermovie van het Quoratio Summerfestival!

MOOG

Clientcase Moog

Winter Wonderland December 2017

‘’ Super feestavond gehad vooral ook door het enthousiaste team van UP Events. Een team met echte “can do” mentaliteit. dat bleek wel toen wij graag een kerstmarkt aan onze medewerkers wilde aanbieden. Het team pakte dat op en ontzorgde ons zodat iedereen inclusief de feestcommissie kon genieten van een super verzorgde avond.’’

De aanvraag

Eind oktober 2017 kregen wij de aanvraag om een Winter Wonderland personeelsfeest te organiseren voor de medewerkers van Moog & hun partners in december. Hun specifieke wens was om een kerstmarkt te organiseren zodat de medewerkers tijdens het Winter Wonderland Event hun kerstpakket konden vullen op onze locatie.

Zo maakte UP Events hier een onvergetelijke dag en avond van!
Bij aankomst stond de Glühwein en warme chocomelk klaar om warm te worden. Na het welkomstdrankje is de groep verdeeld in teams van 7 personen om Escape Challenge Morte Frio te spelen. Na deze bloedstollende activiteit gingen de collega’s op pad om hun kerstpakket bij elkaar te shoppen op de gezellig verlichte kerstmarkt waar natuurlijk ook het haardvuur niet mocht ontbreken. Na dat iedereen zijn/haar tas had gevuld stond de heerlijke Winter BBQ klaar om vervolgens he-le-maal los te gaan op de winterse plaatjes van onze DJ in de gethematiseerde ruimte met nepsneeuw, kerstbomen, arrenslee, gezellige kerstlichtjes en heerlijke drankjes.

APM
Terminals

APM Terminals

Een geweldige ervaring voor een internationaal gezelschap in het centrum van Amsterdam

 

‘’The experience was amazing! The activity was a “team building” for members of my department. Everybody enjoyed it and were so excited with the games. 90% of my team are expats or coming to Amsterdam just for this event and they were amazed with the two games. 1) City Hunt and 2) Escape Challenge. Thanks a lot!’’

De Aanvraag

In september 2017 kregen wij de aanvraag om voor een internationaal gevarieerd gezelschap teambuilding activiteiten te organiseren. Het gezelschap had alleen maar telefonisch en mailcontact met elkaar gehad en wilde elkaar met deze teambuildingactiviteiten beter leren kennen.

Zo maakte UP Events hier een onvergetelijke dag van

UP heeft een interactieve GPS game op maat gemaakt, de Custom Made Game. Deze game heeft een gepersonaliseerd karakter gekregen door vragen over collega’s en grappige teambuildingopdrachten om elkaar beter te leren kennen in te bouwen. De teams zijn met elkaar de stad Amsterdam gaan verkennen en tegelijkertijd meer over elkaar te weten gekomen. Hierna hebben ze ook nog in dezelfde ruimte tegen elkaar gestreden tijdens Escape Challenge Morte Frio in het hotel waar zij verbleven in Amsterdam.