Client cases van bedrijfsuitjes

Verwachte leestijd 7 minuten

Client case Nutricia: Winter games teamuitje

Wat vonden jullie van het evenement en de samenwerking met UP Events?

“De communicatie met UP Events was altijd duidelijk en goed. En de gasten vonden het event erg leuk. Deze Winter games creëerden bij ons het teambuildinggevoel dat we zochten.”

Waarom hebben jullie voor UP Events gekozen als locatie voor jullie teamuitje?

Wij werken samen met Conquesta. Zij adviseerden mij om naar UP Events te gaan, omdat ze daar een zeer goede samenwerking mee hebben.”

Hoe was de sfeer bij jullie teamuitje?

“Het was erg ontspannen. We voelden we een warme sfeer. Dit teamuitje was erg leuk en onze spelbegeleider heel grappig!”

Dura Vermeer

Onboarding Game Dura Vermeer

Client Case: Dura Vermeer kiest voor een Onboarding game van UP Events

Client cases van bedrijfsuitjes: Quoratio

Summer festival juni 2018

De aanvraag

In maart kregen wij de aanvraag binnen om het Quoratio Summer festival te organiseren op onze locatie. Een compleet verzorgd event voor 280 personen met een variatie van activiteiten, gevolgd door een BBQ en afgesloten met een spetterend feest.

Zo maakte UP Events hier een onvergetelijke dag en avond van

UP heeft een programma samengesteld met een grote variatie aan activiteiten zodat iedereen kon kiezen wat hij/zij wilde doen tijdens activiteitenronde 1; Bubbelvoetballen, Lasergamen, Hoofdboetseren of toch Boogschieten? Voor de aanwezige kids was er een stormbaan en onze kids escape challenge.
Na de eerste activiteit was het tijd voor een ijsje en een drankje.
Tijdens activiteitenronde twee zijn alle collega’s tegelijk begonnen aan onze bloedstollende Escape challenge Morte frio. Na de twee activiteiten was het dan tijd voor de heerlijke BBQ in onze BeachClup. Hierna gingen de voetjes van de vloer tijdens de silent disco. Zie hieronder de aftermovie van het Quoratio zomerfestival.

Client cases van bedrijfsuitjes: Deutsche Bank

client case deutsche bank audio visueel

DB Year End Event 2018

Nogmaals dank voor een fantastisch feest. We hebben veel positieve reacties gehad en kijken met veel plezier terug op de avond.

De Aanvraag

Op donderdag 13 september kregen wij de aanvraag om het eindejaarevent voor 400 medewerkers van de Deutsche Bank te verzorgen op woensdag 12 december. Het event moest bestaan uit een formeel gedeelte bestaande uit enkele toespraken, een interactief gedeelte afgesloten met een knallend feest met DJ.

Zo maakte UP Events hier een onvergetelijke dag van

Bij aankomst werd iedereen door onze parkeerwachten opgewacht en een parkeerplaats aangewezen voor de deur, waarna onze IJskoningin op stelten, de gasten opwachtte. Het verlichte pad met bewegwijzering leidde ze naar onze compleet aangeklede Winterlodge waar de borrelhapjes al klaarstonden. Toen iedereen binnen was begon de presentatie welke werd afgesloten met een interactief gedeelte; Kahoot. Ondertussen stond de BBQ smoker al de heerlijkste hapjes te ‘’slow-cooken’’ en stond de Food Market klaar. Onze DJ heeft de avond afgesloten met de lekkerste platen waarop iedereen helemaal los is gegaan! De gezelligste foto’s zijn gemaakt in onze Photobooth. Omdat Ajax die avond een belangrijke Champions Leaguewedstrijd speelde is Loods 5 aangekleed voor de mensen die deze wedstrijd écht niet konden missen. Ook was onze VR-bar open voor mensen die een unieke ervaring wilde in de virtuele wereld.

Client cases van bedrijfsuitjes: Under Armour

Robinson Crusoe uitje evenementenlocatie Amsterdam

Summer Event 2018

Working with the UP Events team was an easy and seamless process! They planned exactly the kind of event we had an envisioned.  The day was well organized and we had a fantastic time participating in the unique games offered!  I would highly recommend UP Events for future team building and company outings!

De Aanvraag

Op dinsdag 26 september kregen wij de aanvraag om voor Under Armour een sportieve ‘’Summer Day Out’’ te organiseren voor ±200 personen.

Zo maakte UP Events hier een onvergetelijke dag van

Bij aankomst stond er een overheerlijke lunch klaar met luxe belegde boerensandwiches, verse jus, fruit en fruityoghurt. Toen iedereen zijn of haar energiepeil weer in orde was is er begonnen met een epische Zeskamp. Een combinatie van de tofste activiteiten; Laser tag, Robinson Crusoe uitje Onderdelen, Highland games onderdelen, Flag ball & Knotshockey.
Bij de laatste activiteitenronde konden de deelnemers de heerlijke geur van de BBQ al ruiken. De dag is afgesloten met een BBQ en drankjes in onze Beachclup.

Client cases van bedrijfsuitjes: Moog

Feest locatie Amsterdam

Winter Wonderland december 2017

Super feestavond gehad vooral ook door het enthousiaste team van UP Events. Een team met echte “can do” mentaliteit. dat bleek wel toen wij graag een kerstmarkt aan onze medewerkers wilde aanbieden. Het team pakte dat op en ontzorgde ons zodat iedereen inclusief de feestcommissie kon genieten van een super verzorgde avond.

De aanvraag

Eind oktober 2017 kregen wij de aanvraag om een Winter Wonderland personeelsfeest te organiseren voor de medewerkers van Moog & hun partners in december. Hun specifieke wens was om een kerstmarkt te organiseren zodat de medewerkers tijdens het Winter Wonderland Event hun kerstpakket konden vullen op onze locatie.

Zo maakte UP Events hier een onvergetelijke dag en avond van!

Bij aankomst stond de glühwein en warme chocomelk klaar om warm te worden. Na het welkomstdrankje is de groep verdeeld in teams van 7 personen om Escape challenge Morte frio te spelen. Na deze bloedstollende activiteit gingen de collega’s op pad om hun kerstpakket bij elkaar te shoppen op de gezellig verlichte kerstmarkt waar natuurlijk ook het haardvuur niet mocht ontbreken. Na dat iedereen zijn/haar tas had gevuld stond de heerlijke Winter BBQ klaar om vervolgens he-le-maal los te gaan op de winterse plaatjes van onze DJ in de gethematiseerde ruimte met nepsneeuw, kerstbomen, arrenslee, gezellige kerstlichtjes en heerlijke drankjes.

Client cases van bedrijfsuitjes: APM Terminals

Escape Challenge Morte Frio

Een geweldige ervaring voor een internationaal gezelschap in het centrum van Amsterdam.

The experience was amazing! The activity was a “team building” for members of my department. Everybody enjoyed it and were so excited with the games. 90% of my team are expats or coming to Amsterdam just for this event and they were amazed with the two games. 1) City Hunt and 2) Escape Challenge. Thanks a lot!

De Aanvraag

In september 2017 kregen wij de aanvraag om voor een internationaal gevarieerd gezelschap teambuilding activiteiten te organiseren. Het gezelschap had alleen maar telefonisch en mailcontact met elkaar gehad en wilde elkaar met deze teambuildingactiviteiten beter leren kennen.

Zo maakte UP Events hier een onvergetelijke dag van

UP heeft een interactieve GPS game op maat gemaakt, de Custom made game. Deze game heeft een gepersonaliseerd karakter gekregen door vragen over collega’s en grappige teambuildingopdrachten om elkaar beter te leren kennen in te bouwen. De teams zijn met elkaar de stad Amsterdam gaan verkennen en tegelijkertijd meer over elkaar te weten gekomen. Hierna hebben ze ook nog in dezelfde ruimte tegen elkaar gestreden tijdens Escape challenge Morte frio in het hotel waar zij verbleven in Amsterdam.