Heidag in Amsterdam

Organiseer je heidag in Amsterdam bij UP Events. Dit is de perfecte locatie, omdat je hier alles bij elkaar vindt:

  • de mooiste vergaderruimtes in het groen
  • hoge kwaliteit teambuilding & workshops
  • heerlijke hapjes & drankjes
  • gratis parkeren voor de deur

Onze locatie heeft 8 verschillende ruimtes die uitermate geschikt zijn voor een heidag in Amsterdam. De ruimtes zijn allen voorzien van eigen toilet. In een aantal ruimtes is een eigen koelkast en koffie en thee voorzieningen aanwezig. De grotere ruimtes hebben een eigen bar waar personeel de drankjes zal verzorgen. Combineer met een van onze vele teambuilding activiteiten. Sluit af met een borrel en heerlijke BBQ.

Standaard voorzieningen

Onze Romney loodsen zijn te boeken inclusief veel standaard voorzieningen. Zowel loods 6, loods 7 als alle andere loodsen hebben een beamer of groot beeldscherm, flipover, muziek/geluidsinstallatie, clicker/pointer en een vergaderbox. Al deze voorzieningen zijn inclusief en je betaalt hier dus niet extra voor. Naast voor vergaderen kun je onze locaties ook voor andere gelegenheden huren.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Vergaderarrangement tijdens de heidag in Amsterdam

Kies een van onze vergaderarrangementen. Arrangement A is voor 4 uur en arrangement B is voor 8 uur. Beide vergaderarrangementen zijn inclusief locatiehuur, onbeperkt koffie, thee, fris en water en een goedgevulde snackbox.

Combineer jullie heidag in Amsterdam

Onze vergader locatie biedt naast de vergadermogelijkheden meer dan 100 verschillende teambuilding activiteiten en workshops. Leuk om met jullie Heidag in Amsterdam te combineren. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Dit vind je terug op onze locatie.

Wil je graag een totaalbelevenis maken van jullie vergadering? Boek dan een arrangement met een MVO bedrijfsuitje. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Geen probleem, vul het contactformulier of bel ons op +31(0)204635850.

Wie zijn wij?

Wij zijn UP Eventsevenementenbureau, locatie en vergaderlocatie in Amsterdam. We zorgen goed voor elkaar en voor onze klanten. We genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag. Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement of vergadering tot een succes te maken. Tot slot, zijn onze bedrijfsfeesten en bedrijfsfestivals legendarisch. Daar wordt nog lang over nagepraat bij het koffieapparaat.