Heidag in Amsterdam

Organiseer je heidag in Amsterdam bij UP Events. De mooiste vergaderruimtes in het groen. Combineer met een van onze vele teambuilding activiteiten. Sluit af met een borrel en heerlijke BBQ. Onze locatie heeft 8 verschillende ruimtes die uitermate geschikt zijn voor een heidag in Amsterdam. De ruimtes zijn allen voorzien van eigen toilet. In een aantal ruimtes is een eigen koelkast en koffie en thee voorzieningen aanwezig. De grotere ruimtes hebben een eigen bar waar personeel de drankjes zal verzorgen.

Standaard voorzieningen

Onze loodsen zijn te boeken inclusief veel standaard voorzieningen. Zo heeft elke loods een beamer of groot beeldscherm, flipover, muziek/geluidsinstallatie, clicker/pointer en een vergaderbox. Al deze voorzieningen zijn inclusief in de prijs en je betaald hier dus niet extra voor.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Vergaderarrangement tijdens de heidag in Amsterdam

Kies een van onze vergaderarrangementen. Arrangement A is voor 4 uur en arrangement B is voor 8 uur. Beide vergaderarrangementen zijn inclusief locatiehuur, onbeperkt koffie, thee, fris en water en een goedgevulde snackbox.