Vergaderlocatie in Amsterdam

De mooiste vergaderlocatie van Amsterdam. In het groen van de Tuinen van West ligt het evenemententerrein van UP Events. Deze multifunctionele vergaderlocatie heeft 8 verschillende ruimtes. Alle vergaderruimtes hebben een eigen ingang en zijn privé voor jullie groep. Er zijn 4 loodsen voor kleinere groepen met eigen toiletvoorziening, koffie- &  theebar en koelkast. De grotere groepen kunnen terecht in loods 7 of een van onze beachclubs.

Het terrein is makkelijk per auto te bereiken en je kunt voor de deur gratis parkeren. Vanaf Amsterdam centraal en Amsterdam Sloterdijk vertrekken er bussen richting deze vergaderlocatie.

Standaard voorzieningen

De loodsen zijn te boeken inclusief veel standaard voorzieningen. Zo heeft elke loods een beamer of groot beeldscherm, flipover, muziek/geluidsinstallatie, clicker/pointer en een vergaderbox. Al deze voorzieningen zijn inclusief in de prijs. Je betaalt hier dus niet extra voor.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Vergaderarrangement op onze vergaderlocatie in Amsterdam

Op onze vergaderlocatie in Amsterdam kun je kiezen uit de volgende vergaderarrangementen. Arrangement A is voor 4 uur en arrangement B is voor 8 uur. Beide arrangementen zijn inclusief locatiehuur, onbeperkt koffie, thee, fris en water en een goedgevulde snackbox.

Combineer jullie vergadering

Onze vergaderlocatie in Amsterdam biedt naast de vergadermogelijkheden meer dan 100 verschillende teambuilding activiteiten en workshops. Van zeer goede kwaliteit en deze worden door heel Nederland door ons gegeven. Hiermee zorg je voor een vermakelijke break voor elke vergadering.

Wil je graag een totaalbelevenis maken van jullie vergadering? Boek dan een arrangement met een activiteit zoals lasergamenarchery tagescape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Geen probleem, vul het contactformulier in en dan bellen we je meteen terug.

Wie zijn wij?

Wij zijn UP Events, evenementenbureau, locatie en vergaderlocatie in Amsterdam. We zorgen goed voor elkaar en voor onze klanten. We genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag. Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement of vergadering tot een succes te maken. Tot slot, zijn onze bedrijfsfeesten en bedrijfsfestivals legendarisch. Daar wordt nog lang over nagepraat bij het koffieapparaat.

workshops & teambuilding