Stranduitje Amsterdam

UP Events beschikt over een eigen ‘strand’, een heerlijke zandplaats op ons eigen terrein aan de rand van Amsterdam-West. In deze heerlijke groene Tuinen van West, nabij Sportpark de Eendracht, waan je je helemaal in de beach sferen. Kom gezellig beachvolleyballen, robinson crusoe spelen, deelnemen aan de Beach Games of volg een workshop Zandsculpturen maken. Sluit de dag af met een heerlijke BBQ tussen de palmbomen. Ideaal voor bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes, teambuilding uitjes of met je vriendenteam.

Strandactiviteiten

Strandactiviteiten zoals het Robinson Crusoe uitje worden altijd goed ontvangen tijdens bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenuitjes en familie-uitjes. Maar niet alleen de traditionele strandactiviteiten kunt u bij UP Events vinden. Wij maken graag een complete stranddag met meerdere strandactiviteiten, workshops, een drankje, lunch en of BBQ voor u op maat.

Ga naar “Robinson Crusoe uitje”

Robinson Crusoe uitje

Speel het tofste Robinson Crusoe uitje dat er bestaat en ga de strijd met elkaar aan!

  • 1,25/2,5 uur
  • v.a. 10

v.a. 22,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Robinson Crusoe uitje evenementenlocatie Amsterdam
Ga naar “Beachvolleybal toernooi”

Beachvolleybal toernooi

Beachvolleybal toernooi in Amsterdam buiten op echt zand.

  • 1,25/2,5 uur
  • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Beachvolleyball amsterdam
Ga naar “Zeskamp”

Zeskamp

Te gekke ervaring met de meest fantastische onderdelen

  • 4,66 uur
  • v.a. 25

v.a. 44,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Bubblevoetbal zeskamp Amsterdam
Ga naar “Bamboe challenge”

Bamboe challenge

Ga de uitdaging aan en bouw de te gekste structuren.

  • 1,25 uur
  • v.a. 10

v.a. 22,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Bamboe Challenge Personeelsuitje

Strand locaties Noord Holland

Wilt u uw activiteit of workshop combineren met een drankje, lunch of BBQ? UP Events werkt op diverse locaties langs de Noord- en Zuid-Hollandse kust. Bij ons vind je de leukste strandactiviteiten. Mocht u zelf een locatie hebben en wilt u alleen een activiteit of workshop boeken is dit natuurlijk ook geen probleem.

Castricum aan Zee
Castricum aan Zee ligt midden in het Noord-Hollandse Duinreservaat ten Westen van Bakum en Castricum. Het staat vooral bekend om zijn rust , ruimte en mooie natuur. Er is geen boulevard zoals in Zandvoort en Scheveningen.

Wijk aan Zee
Wijk aan Zee ligt in het Noord-Hollandse Duinreservaat in de streek Midden-Kennemerland en maakt deel uit van de gemeente Beverwijk. Het heeft een heerlijk strand waar diverse strandactiviteiten kunnen worden beoefend.

Zandvoort
Zandvoort leeft van het toerisme en is vooral bekend van het formule 1 circuit. Per spoor is Zandvoort perfect te bereiken en loopt u binnen een paar minuten het strand op. Het heeft meer dan 30 strandpaviljoens die van maart tot oktober geopend zijn. Er komen steeds meer paviljoens die het gehele jaar geopend zijn dus ook als u iets leuk wilt doen in de winter maanden kunt u hier terecht.

Bergen aan Zee
Bergen aan Zee is een kustdorp in de gemeente Bergen. Het is een van de mooiste dorpen van Noord Holland en heeft een mystieke uitstraling wat wellicht ook de reden is dat er zo veel kunstenaars wonen. Het strand van Bergen aan Zee heeft een lengte van wel drie kilometer. De mooie stranden en het Noord-Hollandse duinreservaat staan garant voor een heerlijk uitje.

Bloemendaal aan Zee
Tussen de stranden van Zandvoort en IJmuiden ligt Bloemendaal aan Zee met als achterland Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Het heeft en een strand met een lengte van 4,3 km. Met 7 trendy strandpaviljoens en een grote populariteit onder vooral jongeren mag Bloemendaal aan Zee zich wel de hipste badplaats van Nederland noemen.

IJmuiden aan Zee
IJmuiden aan Zee heeft een van de mooiste en zeker ruimste stranden van Nederland. Alle activiteiten zijn hier mogelijk, dus ook het blokarten en RIB varen. Er zijn vier paviljoens die het gehele jaar geopend zijn zodat u niet tot de zomermaanden hoeft te wachten om iets spannends te doen. Vanuit Amsterdam is IJmuiden strand rechtstreeks te bereiken met bus.

Strand locaties Zuid Holland

Noordwijk aan Zee
Noordwijk aan Zee wordt ook wel de bloemenbadplaats van Nederland genoemd door zijn ligging in de bollenstreek. Met een kuststrook van wel 13 kilometer is het een van de langste kuststroken van Nederland. Het heeft meer dan 1.000.000 overnachtingen per jaar.

Hoek van Holland
Hoek van Holland is de kust locatie die het dichtste bij Rotterdam gelegen is. Het heeft een mooi breed strand met een lengte van wel 3,5 kilometer. Met uitzicht op de schepen die langstrekken naar de haven van Rotterdam is fenomenaal.

Kijkduin
Kijkduin is de tweede badplaats op steenworp afstand van Den Haag centrum. De groei die Scheveningen de laatste eeuw heeft doorgemaakt heeft niet plaatsgevonden in Kijkduin. Dit maakt dat Kijkduin erg in trek is bij mensen die wat meer rust en ruimte willen op het strand. Er kan gratis geparkeerd worden en de duinen lenen zich erg goed voor step- of GPS tocht.

Scheveningen
Scheveningen is de meest populaire badplaats van Nederland. Het brede strand is uitermate geschikt voor strandactiviteiten en workshops. De vernieuwde boulevard is klaar en dat komt goed uit want de zomer komt er weer aan.

De beste uitjes in Amsterdam

Afdelingsuitje Amsterdam Expeditie Robinson Katapult

Afdelingsuitje Amsterdam

De leukste afdelingsuitjes met je collega’s.

Bedrijfsuitje Amsterdam Kop KleienBedrijfsuitje Amsterdam Kop Kleien

Bedrijfsuitje Amsterdam

Te gekke bedrijfsuitjes in Amsterdam, zowel actief als minder actief.

Familie uitjes Amsterdam Creatief Teamwork

Familie uitje Amsterdam

Gezellig er tussenuit met een familie uitje in Amsterdam.

Groepsactiviteiten Amsterdam De Monk

Groepsactiviteiten

Voor elk uitje een super leuke groepsactiviteit.

Groepsuitjes Amsterdam Lanceer je raket

Groepsuitjes Amsterdam

Kies uit meer dan 50 verschillende groepsuitjes.

Personeelsuitje Amsterdam Escape Room Challenge

Personeelsuitje Amsterdam

Volledig geregelde personeelsuitjes in Amsterdam, die aansluiten bij elke wens. Kom uit de thuiswerkdip met onze te gekke Corona proof personeelsuitjes en online personeelsuitjes.

Teamuitje Amsterdam Bubbel Voetbal

Teamuitje Amsterdam

Lekker met je collega’s er tussenuit met jullie eigen teamuitje in Amsterdam. Nu ook de leukste online teamuitjes en Corona proof teamuitjes.

bamboe challenge Vrijgezellenfeestje organiseren Amsterdam

Vrijgezellenfeest Amsterdam

De laatste dag voordat je vast zit, echt even helemaal los tijdens het vrijgezellenfeest in Amsterdam. Corona proof vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen.

Vrijgezellenuitje Amsterdam Highland Games

Vrijgezellenuitje Amsterdam

Je beste vriend of vriendin verrassen met een te gekke dag op zijn of haar vrijgezellenuitje in Amsterdam.

Teambuilding Uitjes Amsterdam Kettingreactie

Teambuilding uitjes Amsterdam

Uitjes waar teambuilding voorop staat. Combineer fun met samenwerkingsopdrachten. Online of met zijn allen samen, alles is mogelijk.