Stranduitje Amsterdam

UP Events beschikt over een eigen ‘strand’, een heerlijke zandplaats op ons eigen terrein aan de rand van Amsterdam-West. In deze heerlijke groene Tuinen van West, nabij Sportpark de Eendracht, waan je je helemaal in de beach sferen. Kom gezellig beachvolleyballen of speel zelf Robinson Crusoe. Sluit de dag af met een heerlijke BBQ tussen de palmbomen. Ideaal voor bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes, teambuilding uitjes of met je vriendenteam.

Strandactiviteiten

Strandactiviteiten zoals het Robinson Crusoe uitje worden altijd goed ontvangen tijdens bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenuitjes en familie-uitjes. Maar niet alleen de traditionele strandactiviteiten kunt u bij UP Events vinden. Wij maken graag een complete stranddag met meerdere strandactiviteiten, workshops, een drankje, lunch en of BBQ voor u op maat.

De leukste stranduitjes in Amsterdam

Ga naar “Robinson Crusoe”

Robinson Crusoe

Bereid je voor op een reeks uitdagende proeven, waarbij jullie vaardigheden zoals vuur maken, evenwicht bewaren en teamwork op de proef worden gesteld. Wie wordt de ultieme Robinson?

  • 1,25/2,5 uur
  • v.a. 15

v.a. 32,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Robinson Crusoe-Ausflug Amsterdam
Ga naar “Bubbel voetbal”

Bubbel voetbal

Gehuld in een enorme plastic bal gaan jullie de strijd met elkaar aan Bubbel voetbal.

  • 0,5/1 uur
  • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

bubbel voetbal Amsterdam
Ga naar “Beachvolleybal”

Beachvolleybal

Beachvolleybal in Amsterdam buiten op echt zand.

  • 0,5/1 uur
  • v.a. 6

v.a. 16,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Beachvolleyball amsterdam
Ga naar “Archery tag Amsterdam”

Archery tag Amsterdam

Gewapend met pijl en boog gaan jullie de strijd met elkaar aan.

  • 0,5/1 uur
  • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

archery tag amsterdam

Strand locaties Noord Holland

Wilt u uw activiteit of workshop combineren met een drankje, lunch of BBQ? UP Events werkt op diverse locaties langs de Noord- en Zuid-Hollandse kust. Bij ons vind je de leukste strandactiviteiten. Mocht u zelf een locatie hebben en wilt u alleen een activiteit of workshop boeken is dit natuurlijk ook geen probleem.

Castricum aan Zee
Castricum aan Zee ligt midden in het Noord-Hollandse Duinreservaat ten Westen van Bakum en Castricum. Het staat vooral bekend om zijn rust , ruimte en mooie natuur. Er is geen boulevard zoals in Zandvoort en Scheveningen.

Wijk aan Zee
Wijk aan Zee ligt in het Noord-Hollandse Duinreservaat in de streek Midden-Kennemerland en maakt deel uit van de gemeente Beverwijk. Het heeft een heerlijk strand waar diverse strandactiviteiten kunnen worden beoefend.

Zandvoort
Zandvoort leeft van het toerisme en is vooral bekend van het formule 1 circuit. Per spoor is Zandvoort perfect te bereiken en loopt u binnen een paar minuten het strand op. Het heeft meer dan 30 strandpaviljoens die van maart tot oktober geopend zijn. Er komen steeds meer paviljoens die het gehele jaar geopend zijn dus ook als u iets leuk wilt doen in de winter maanden kunt u hier terecht.

Bergen aan Zee
Bergen aan Zee is een kustdorp in de gemeente Bergen. Het is een van de mooiste dorpen van Noord Holland en heeft een mystieke uitstraling wat wellicht ook de reden is dat er zo veel kunstenaars wonen. Het strand van Bergen aan Zee heeft een lengte van wel drie kilometer. De mooie stranden en het Noord-Hollandse duinreservaat staan garant voor een heerlijk uitje.

Bloemendaal aan Zee
Tussen de stranden van Zandvoort en IJmuiden ligt Bloemendaal aan Zee met als achterland Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Het heeft en een strand met een lengte van 4,3 km. Met 7 trendy strandpaviljoens en een grote populariteit onder vooral jongeren mag Bloemendaal aan Zee zich wel de hipste badplaats van Nederland noemen.

IJmuiden aan Zee
IJmuiden aan Zee heeft een van de mooiste en zeker ruimste stranden van Nederland. Alle activiteiten zijn hier mogelijk, dus ook het blokarten en RIB varen. Er zijn vier paviljoens die het gehele jaar geopend zijn zodat u niet tot de zomermaanden hoeft te wachten om iets spannends te doen. Vanuit Amsterdam is IJmuiden strand rechtstreeks te bereiken met bus.

Strand locaties Zuid Holland

Noordwijk aan Zee
Noordwijk aan Zee wordt ook wel de bloemenbadplaats van Nederland genoemd door zijn ligging in de bollenstreek. Met een kuststrook van wel 13 kilometer is het een van de langste kuststroken van Nederland. Het heeft meer dan 1.000.000 overnachtingen per jaar.

Hoek van Holland
Hoek van Holland is de kust locatie die het dichtste bij Rotterdam gelegen is. Het heeft een mooi breed strand met een lengte van wel 3,5 kilometer. Met uitzicht op de schepen die langstrekken naar de haven van Rotterdam is fenomenaal.

Kijkduin
Kijkduin is de tweede badplaats op steenworp afstand van Den Haag centrum. De groei die Scheveningen de laatste eeuw heeft doorgemaakt heeft niet plaatsgevonden in Kijkduin. Dit maakt dat Kijkduin erg in trek is bij mensen die wat meer rust en ruimte willen op het strand. Er kan gratis geparkeerd worden en de duinen lenen zich erg goed voor step- of GPS tocht.

Scheveningen
Scheveningen is de meest populaire badplaats van Nederland. Het brede strand is uitermate geschikt voor strandactiviteiten en workshops. De vernieuwde boulevard is klaar en dat komt goed uit want de zomer komt er weer aan.

De beste uitjes in Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam Escape Room Challenge

Personeelsuitje Amsterdam

Volledig geregelde personeelsuitjes in Amsterdam, die aansluiten bij elke wens. Kom uit de thuiswerkdip met onze te gekke Corona proof personeelsuitjes en online personeelsuitjes.

Groepsactiviteiten Amsterdam Expeditie Robinson Stairways to Heaven

Groepsuitjes Amsterdam

Kies uit meer dan 50 verschillende groepsuitjes.

Teambuilding Uitjes Amsterdam Kettingreactie

Teambuilding uitjes Amsterdam

Uitjes waar teambuilding voorop staat. Combineer fun met samenwerkingsopdrachten. Online of met zijn allen samen, alles is mogelijk.

Veel gestelde vragen over jullie Stranduitje in Amsterdam

Kan ons stranduitje in Amsterdam door gaan bij slecht weer?

Jazeker, bij regen gaan we gewoon naar buiten. Bij onweer en een gevaarlijke situatie buiten zorgen wij altijd voor een alternatieve binnen activiteit.

Kunnen we ook een stranduitje doen met heel veel mensen?

Onze locatie met strand in Amsterdam is geschikt voor wel 5000 mensen. Heel veel mensen moet dus wel lukken.

We willen ons stranduitje combineren met wat eten en drinken, kan dat?

Hiervoor hebben we 4 arrangementen gemaakt. Onze ADD UP pakketten. Hierin zitten een of meerdere activiteiten. Drankjes of een drankarrangement. En een van onze overheerlijke BBQ’s.

Aan welk budget moeten we denken voor een stranduitje in Amsterdam?

Onze stranduitjes in Amsterdam zijn al mogelijk voor 14,95. Dit is voor een strandactiviteit van 30 minuten. Wil je een langere activiteit en wat eten en drinken zal je wat meer kwijt zijn.

Hebben jullie een eigen strand in Amsterdam?

Wij hebben een eigen strand waar jullie verschillende activiteiten op kunnen doen tijdens jullie stranduitje in Amsterdam. Naast ons strand staan onze beachclubs waar jullie kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Kan ik ons stranduitje in Amsterdam online boeken?

Ja, dat kan. Kies de activiteit die je wilt doen en boek deze online. Dan kun je ook hapjes en drankjes toevoegen. Online kun je dan ook direct afrekenen.

Als we een stranduitje in Amsterdam boeken hoe lang van te voren moeten we dan aanwezig zijn?

Het mooiste is als jullie er een half uur van te voren zijn. Iets later kan ook maar niet later dan 15 minuten van te voren. Zo kunnen we jullie programma op tijd starten.

We willen zelf wat drankjes meenemen mag dit?

Op onze strand locatie kun je aan de bar eten en drankjes bestellen. Zelf drankjes meenemen is niet toegestaan.