MVO

Buiten

Samenwerken

Vanaf 10 Personen

MVO Bedrijfsuitje Ipad Challenge

Speel het MVO bedrijfsuitje ipad challenge en ontdek al het moois wat de Tuinen van West te bieden heeft? In deze team building activiteit staat het maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen eigenlijk? Wat doet ons bedrijf al aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? En hoe kunnen we dit stukje vergroten? Vragen, opdrachten en puzzels passeren de revue. Onderwerpen die aan bod komen zijn duurzaamheid, de circulaire economie en social return.

Naast vragen over duurzaamheid en maatschappelijke vragen en opdrachten zullen er ook een aantal teambuilding vragen en opdrachten zijn.

Het winnende team

Deze duurzame teambuilding activiteit heeft uiteindelijk ook een winnaar. Het team dat de meeste punten heeft gescoord. Wij doneren van elke speler €5,- aan een goed doel. Het winnende team mag uiteindelijk beslissen welk doel dit is. Wij maken van te voren, samen met jou als opdrachtgever, een selectie van 3 opties waaruit gekozen kan worden.

Prijs MVO bedrijfsuitje ipad challenge

Duur: 120 minuten
10-5000 personen: €29,95 pp excl. 21% btw

Zijn jullie met minder dan 10 personen, dan dienen jullie voor 10 personen te boeken.

Bel Teambuilding AmsterdamOfferte aanvragen

 

 

Combinaties met andere teambuilding

Onze locatie is omgeven door groen en bevindt zich in de Tuinen van West. Duurzaamheid is bij UP Events erg belangrijk, vandaar de ontwikkeling van onze MVO bedrijfsuitjes. Kijk ook eens naar onze plastic game of  het MVO uitje waar je alles over duurzaamheid en circulariteit te weten komt.

Wil je naast jullie MVO Bedrijfsuitje Ipad Challenge graag een extra activiteit erbij boeken voor nog meer fun zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games? Of wil je misschien lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijke vegetarische BBQ? Vul dan ons contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Voorbeeldprogramma bij UP Events

Jullie kunnen zelf bepalen op welke datum en startijd het uitje plaatsvind. Hieronder vind je een voorbeeld. Je kunt het MVO bedrijfsuitje zo uitgebreid maken als je wilt. Combineer bv met een hapje en een drankje op ons terrein.

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankje (optioneel)
15:30 – 16:45 MVO Bedrijfsuitje Ipad Challenge
16:45 – 17:30 Borrel met borrelhappen (optioneel)
17:30 – 19:30 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)